www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Feriebolig Spanien

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

En feriebolig i Spanien er generelt ganske billig. Det er meget nemt at finde en god feriebolig i Spanien, hvor kvaliteten virkelig er i top, til en god pris.

Websites:

Andersen & Andersen Estates - Costa del Sol.
Salg af fast ejendom i Costa del Sol-området, hvad enten det drejer sig om en finca på landet, hus, penthouse eller,Feriebolig Spanien, lejlighed, villa, hus, duplex, lejligheder, rækehus, udlejning i sydspanien.
CASA4 - drømmehus i Spanien ved Fuengirola/Malaga udlejes
Golfferie på solkysten lige uden for Malaga - mere end 100 baner.
Casitas - ferieboliger i Spanien
Charmerende ferieboliger i Spanien i fredelige omgivelser. Nu også De Kanariske Øer, Galicien og Menorca.
Club La Santa - Lanzarote, De Kanariske Øer, Spanien
Club La Santa tilbyder mere end 30 sportsfaciliteter, som gør det muligt at dyrke næsten enhver form for sport. Club La Santa består af 400 lejligheder samt en lang række moderne sevicefaciliteter bla. supermarked, forretninger, frisør, biludlejning, vaskeri, internetcafé m.m.
Feriebolig i Torrevieja - Costa Blanca
Attraktiv feriebolig i Torrevieja på Costa Blanca. Boligen, er fra 2005, er på 128m2 inklusiv tagsolarium. Tre soveværelse plads til 6 personer. To store terrasser med udsigt til swimmingpool. Kort afstand til:Internationale golfbaner, Strand, by, og indkøbsmuligheder. Torrevieja ligger 40km. syd for Alicante hvortil der er daglige flyafgange.
Feriebolig i Torrox, Spanien, 40 km øst for Malaga på Costa del Sol
Charmerende andalusisk byhus udlejes. Er beliggende 100 m fra det hyggelige torv i Torrox, som er en af de ældste af de berømte "hvide landsbyer" i Andalusien, en af de store attraktioner i Sydspanien. Der er 3 km til stranden. Vort feriehus består af to lejligheder. Hver ferielejlighed udgør en selvstændig enhed, og udlejes samlet eller separat. Fra den store tagterrasse på 80 m2 er der en pragtfuld 360-graders udsigt over havet og bjergene.
Feriebolig udlejes i Costa Blanca, Spanien
Kvalitets feriebolig med alle faciliteter. Central beliggenhed.
Ferieboliger til leje i Spanien
1000 ferieboliger til leje overalt i Spanien. Lej villa, lejlighed, rækkehus eller landejendom i Spanien. Du lejer direkte fra ejerne og er dermed sikret en god pris.
Feriehus i Alicanté - Spanien
Huset er beliggende i et roligt område i Gran Alicant, 10 km syd for Alicante, med en fantastisk udsigt over nationalparken og bjergene. I urbanisationen er der 2 store swimmingpools, hvoraf den ene er børnepool. Endvidere er der tennisbane og legeplads. Huset har 6 faste sovepladser med mulighed for 2 ekstra opredninger. Der er 10 minutters gang til lækker sandbadestrand med pinjeskov, og flot udsigt over Middelhavet og bugten v/Alicante. Golf muligheder og gode indkøbsfaciliteter i rimelig afstand.
Ferielejlighed i Malaga, Spanien
Ferielejlighed i Spanien, Malaga, Benal Beach udlejes. Beliggende i stort hotelkompleks i Sydspanien, med skøn udsigt udover havet.
Ferielejligheder udlejes, Calahonda, Costa Del Sol
To eksklusive ferielejligheder med fantastisk havudsigt udlejes. Alle faciliteter og tæt til golf, strand, shopping og Andalusiens mange kulturelle oplevelser.
Herligt townhouse i Torrevieja, Costa Blanca - Spanien
Udlejning af feriebolig på Costa Blanca i byen Torrevieja. Boligen, der er opført i 2005, er et veludstyret townhouse på 128m2 inklusiv tagsolarium. Tre soveværelser, giver nemt plads til 6 personer. Udover tagsolarium kan fremhæves: 2 store terrasser med udsigt til swimmingpool. Der er kort afstand til næsten alt: Strand, bycentrum og supermarkeder/indkøbscenter. Tæt på adskillige internationale golfbaner. Boligen ligger 40km. syd for Alicante.
Rincon Rent
Ferieboliger, lejligheder, villaer, landhuse, byhuse m.v. ved Solkysten eller i charmerende bjerglandsbyer på Costa del Sol i Andalusien, Spanien. Udlejningsbureau med personlig høj service, der virker som din garant for sikkerhed og tryhed ved udlejning. Spansk charme - Dansk service.
Solbo Spanien - Feriebolig til leje i Torrox-Costa på Costa del Sol
Veludstyret 4-personers lejlighed beliggende i 1.række til Middelhavet i Torrox-Costa (ved Malaga) og i kort afstand til restauranter og indkøb. Lejligheden indeholder stue med direkte udsigt ud over havet, skøn altan, 2 soveværelser, køkken og bad. Til boligkomplekset hører en dejlig stor pool med separat børnebassin samt tennisbaner. Ferieboligen er ideel som udgangspunkt for golfferie, og fra området er der busforbindelser til byer langs kysten og inde i landet.
Spain property - Ejendomme i Spanien
Her finder du den perfekte ejendom i Spanien. Køb af ejendom i Spanien er en sikker investering i områderne omkring Malaga på Costa del Sol eller i Granada med det smukke kystområde Costa Tropical, og det naturskønne indland med Sierra Nevada som smuk baggrund.
Spanferie
Leje & udleje af feriehuse og boliger på Costa Blanca, Torrevieja området, Alicante.
Spanienferie - feriebolig ved Alicante i Sydspanien
Lej lækker feriebolig kun 300 meter fra middelhavet ved Alicante i Sydspanien. Boligen er på 100 m2 med tilhørende 70 m2 terrasse med dejlig udsigt over middelhavet og bjergene. Fælles pool, børnepool, tennis, fodbold mm. Stranden er en af de bedste på Costa Blanca. Endvidere er der 5 golfbaner inden for kort afstand. De perfekte rammer for familien, venneparret eller Golf entusiasten.
Spansk Ejendom
Køb din egen feriebolig på Costa Blanca. Investering eller afslapning i verdens sundeste by Torrevieja.
Spansksol
Lej eller køb din bolig i Sydspanien. Vi har Spanien i fokus, hent tips på vores hjemmeside.
Sydbolig - Lejligheder og villaer i Spanien
Lejligheder og villaer til salg i Spanien. Find din drømme feriebolig i Spanien.
TorroxPark - Costa del Sol, Spanien
Ferielejlighed for op til fire personer med solrig terasse, hvorfra der er udsigt over havet.
Udlejning af feriebolig, Gran Alicant, Alicante, Spanien
Velkommen til vores feriebolig beliggende syd for Alicante, Spanien. Vi udlejer en del af året vores skønne, private feriebolig i Brisas del Faro, Gran Alicant - Alicante - Spanien.
Vista-Verde feriebolig på Costa del Sol, Spanien
En perle–bolig i smuk pueblo, tropisk have, udsigt til hav og bjerge. 70 kvm + 30 kvm terrasse i midten af smuk pueblo. Den er smagfuld indrettet, med stue, køkken, 2 sovevær. samt 2 badevær. Der er indbygget brændeovn i pejsen, så de kølige måneder kan blive lunere. Lejligheden bærer præg af et personligt touch, udstyret med bl. a. satelit tv, stereo-anlæg med cd. Fra den store terrasse, fuld af blomster, ses havet og Mijas-bjergene, og udsyn over den smukke tropiske have.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019