www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Bådudlejning

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

Bådudlejning er blevet meget populært. Mange bådentusiaster elsker at leje en båd, når de er på ferie. Det er da også blevet både nemt og billigt at leje en båd.

Websites:

Artha bådudlejning
ARTHA forestår bådudlejning af sejlbåde i Danmark og vore sejlbåde er alle godkendte til udlejning. Vi råder over 2 dejlige både med meget tilbehør.
Billig bådudlejning
Yderst velsejlende Elvstrøm 65, familievenlig og 4-5 sovepladser. Lej den for en weekend eller for en uge, evt. inkl. sejlerskole.
Bådmægleren - Svendborg
Pæne og velholdte sejlbåde og motorbåde udlejes fra det idylliske sydfynske øhav - Skarø, Drejø, Hjortø, Birkholm, Ærø, Avernakø og Lyø.
Bådudlejning i Faaborg
Mindre sejlbåd udlejes! Den dejlige sejlbåd Tusindfryd, model Junker 22, udlejes til enkeldags sejlads, weekend -ture eller en hel uge.
Caribbean Yacht Charters
Planlæg dit eget private krydstogt i Caribien. Besøg de Britiske Jomfruøer og Dansk Vestindien. Sejlbåde og motor yachts i alle størrelser, med eller uden besætning.
Christianshavns Bådudlejning og Café
De nye både ligger klar til en rotur. Det er flotte aluminiumsjoller malet i de rigtige farver - grøn og rød. Der kan være indtil 4 personer i vores både. Til børnene og de voksne, der måtte ønske det, har vi redningsveste i forskellige størrelser.
Copenhagen Boat Rent
Udlejning af motorbåde til sejllads i Københavns havn. Lejes ud på time- og heldags-basis. Vi er de første der nu kan tilbyde udlejning af både i Københavns Havn. Ingen sejlerfaring nødvendig, evt.oplæring vil finde sted. Alle både og motorer er helt nye, og synkefri. Alle både er udstyret ifølge søfartsstyrelsen regler om udlejning.
Danish Schooner Charter
Udlejning af sejlskibe til firmaer/private. Ferier for enkeltpersoner. Du følger ikke den slagne vej og det gør vi heller ikke. Derfor vil vi gerne tale med dig om dine ønsker og ideer til en spændende sejlads og begivenhed, sådan at vi sammen kan skabe det arrangement, der passer netop til dig og din gruppe.
Dansk Bådudlejning
Velholdte sejlbåde til økonomisk sejlerferie i det sydfynske øhav.
European Boat Agency
Yachtcharter til firmaskovtur, polterabend, minikrydstogt, dykkertur. Yachtformidling og besigtigelse.
Frederiksdal Kano- og Bådudlejning
Sejl en tur i skoven. Firmaskovture, flerdagsture, skoleudflugter.
Hallberg Rassy Charter DK - JIM Søferie I/S
Turforslag, beskrivelser/billeder af de bedste, nyeste charterbåde: Hallberg Rassy, Najad, X-Yachts og Folkebåd. Nye både, perfekt tilstand, udstyr og 1-kl. service er rederiet JIM Søferie bedste aktiv. De kan finde billigere både, men ingen bedre.
M/S Wotan
Arrangér Jeres egene udflugter med M/S WOTAN så som: Togter, Fisketure, Feriesejlads, Dykkerture, Firmaudflugter, Fødselsdage, Polterabend, Aftenture, Begravelser m.m. Lystfisketure ½ eller hel dages ture. Turene udgår fra Nyhavn, hvor skibet ligger eller en nærliggende havn.
Sejlbåd af typen x-372 udlejes
Sejlbåden er både hurtig og rummelig. Der er plads til i alt 6 personer. Ombord er der et rummeligt pantry, med ovn, dobbelt vask og integreret kølebox. Desuden er der et separat toilet. Ønsker du at leje en hurtig komfortabel sejlbåd er x-372 måske noget for dig.
Skonnerten Saga
Sejler på Limfjorden med selskaber og møder. Prøv at være med til at sætte sejl, og mærk hvordan skibet bruser afsted. Eller nyd bare en kop kaffe, og betragt udsigten til de smukke Limfjordskyster. I forbindelse med et møde, konference eller lignende, kan en tur med "SAGA" være en frisk afveksling og et pusterum.
Sunset Cruise
Leje af 47 fod stor sejlbåd med skipper. Båden udlejes til virksomheder og private, på time, dag eller uge basis.
Trollingcenter Bornholm
Trollingcenter for Lystfiskeri og Ferieophold. Salg og udlejning af trollingbåde. Reservation, Online booking, fangstrapporter, tilbud på fiskegrej.
Yacht4Rent
Yacht4Rent har specialiseret sig i udlejning af luksus-yachts til både virksomheder og private. P.t. udlejes en tip-top udrustet Bavaria 50 med 5 kahytter, 3 badeværelser og plads til 10 om bord. High-Tech sejl, Rulle stor- og forsejl, Plotter, LCD-TV, DVD, PC, varme, etc.
Yachtcharter i Danmark
Dancharter formidler kontakten mellem udlejer og lejer af både i danmark. Find alle både og alt om at leje båd på siden. Mail dine ønsker og få svar indenfor én time.
Ærø Bådudlejning
Udlejning af B31 havkrydser i det sydfynske ø-hav. Udgangspunkt fra Søby på Ærø som ligger centralt i ø-havet.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019