www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Golfrejser

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

Golfrejser er for dig, der elsker golf – naturligvis. Forestil dig en hel rejse, der er dedikeret til din passion og yndlingshobby. Golfrejser opnår stadigt stigende popularitet.

Websites:

Caddie Golfrejser
Rejseoplevelser med golf er noget mange golfere prioriterer meget højt, da friheden for at kunne spille golf under varme himmelstrøg på velanlagte golfbaner og verdenskendte designere. Hos Caddie vil vi med glæde være med i planlægningsfasen og helt hen til afviklingen af jeres golfrejse.
Golf de Luxe - Spanien
Individuelle golfrejser til Costa del Sol/Golf. Få et "taylor-made" tilbud på en rejse præcis som du kunne tænke dig - med fly, ophold på hotel eller lejlighed og spil på så mange forskellige baner som din ferie varer. Få hos os den billigste pris og den bedste kvalitet. Ring of få en golfsnak med Niels eller Phil.
Golfferie i VillaMartin - Spanien
Indenfor 5 min. afstand på cykel findes disse 3 pragtfulde gofbaner. Villa Martin golf, Ramblas golf, Campoamor golf - Fra denne golfbane er der udsigt til la-manga. Indenfor 1 times kørsel findes yderligere 12 golfbaner. Nyt quadro hus (hus delt i 4) beliggende i rolig gade i Blue Hills ved Villa Martin. Huset er i 2 plan, med 3 soveværelser og 2 badeværelser. Arealet er 93 kvm. Der er sengeplads til 6 personer. Der findes 4 terasser fordelt i huset på samlet 42 kvm.
Golfrejser med Afrika Safari
Dansk guide under hele opholdet, samt transport til/fra Johannesburg/safari-lodgen. 10 dage / 5 dages golf på Hans Merensky golf estate kun: 17,495.00 14 dage / 7 dages golf på Hans Merensky golf estate kun: 19,495.00.
Green2green
Green2green arrangerer fleksible, individuelle- og grupperejser over hele verden. Vi giver en personlig betjening og vores tætte samarbejde med dygtige samarbejdspartnere, pro'er og matchledere på destinationerne muliggør, at vi kan tilbyde golfrejser og matchture efter dine ønsker. green2green arrangerer også flyrejser, gruppeture og intensive arrangementer for dig eller dit firma.
Ritz Golf and Country Club - Tenerife, Spanien
Beliggende i Amarilla golf & country club komplekset i den solrige sydlige del af Tenerife, er vores attraktive lejligheder og villaer et ideelt ferie sted for golf entusiaster og de som ønsker af komme væk fra hverdagens stress og jag. Ritz Ressorts Country Club har en dejlig afslappet atmosfære, her findes swimmingpool, børnepool omkranset af en lækker terrasse til solbadning. Golfbanen ligger direkte udenfor Resortet. Vi arangerer også golf på de andre 8 spændende baner på øen.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019