www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Jagtrejser Safarirejser

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

Jagtrejser og safarirejser er til alle jagtglade danskere, der gerne vil opleve et rigt dyreliv i andre lande. Det er ekstremt spændende at opleve, hvordan det er at gå på jagt i andre lande.

Websites:

Africa Exclusive Explorer
Velkommen til Africa Exclusive Explorer. Vi vil gøre alt for at finde Afrika rejsen som passer til dig, enten du er førstegangsrejsende eller den mere erfarne turist. Det er altid den primære opgave at gøre hver dag i din ferie så perfekt og udfordrende som absolut muligt, så netop din fantastiske drøm bliver realiseret.
Africa Tours
Kom på safari i Afrika på dine betingelser med Africa Tours. Vi skræddersyer din Afrika safari.
Afrika Safari
Kom tæt på den afrikanske natur med Afrika Safari. Vi fokuserer på at arrangere oplevelsesrige safarirejser til Sydafrika, i et prisleje hvor alle kan være med. Fokus på oplevelser er sat i højsædet, og programmet er så bredt, at der er noget for en hver smag.
Balule River Camp - Sydafrika
Luksus safarirejser til danskejet lodge i Great Kruger National Park i Sydafrika. Kruger National Park i Sydafrika er et enormt vildtreservat med enestående muligheder for at komme tæt på de afrikanske dyr i deres naturlige omgivelser.
Blixen Tours
Blixen Tours er et danskejet rejsebureau. Vi er en lille kompetent medarbejdergruppe med fokus på det vi brænder for. Vi skræddersyer rejser til Afrika og Det Indiske Ocean – både individuelle og grupper – og lever os ind i enhver forespørgsel.
Hemingway's
Hemingway's er danmarks Afrika specialist med mange gode tilbud.
Jagtrejser
Find din næste jagtrejse her. Vi har samlet alle jagtrejse selskaber med beskrivelser, jagt destinationer, vildtarter, kontakt oplysninger og mere, så det er meget nemt for dig at få et hutigt overblik over de forskellige jagtrejse udbydere samt hvilke vildtarter de tilbyder at skyde.
Jensen Safaris
Jensen Safaris, baseret i Sydafrika's hovedstad Pretoria, har siden 1980 assisteret skandinaviske gæster med rejser overalt i det sydlige Afrika, herunder jagt- og ferierejser, med speciale i golfrejser. Desuden tilbydes rejsearrangementer i Uganda med bl.a. gorilla tracking og sejlture på Nilen og Lake Victoria, og hver måned i højsæsonen arrangeres desuden en Safari Cruise på Lake Kariba med tilhørende besøg ved Victoria Falls. All korrespondance kan foregå på dansk.
Safari i Afrika med Africa Tours
Med Africa Tours kan du opleve savannen, dyrelivet, duften samt synet af Afrika safari. Hos Africa Tours har vi specialiseret os i safarirejser til Afrika, og du kan opleve safari i Tanzania, Kenya og Uganda. Hos Africa Tours kan du samtidig også kombinere din Afrika safari med badeferie. Læs meget mere på www.africatours.dk
Tembo Safari
Rejsebureau med speciale i safarirejser i Afrika. Mere end 1.000 glade gæster har fået oplevelser for livet gennem Tembo Safari.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019