www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Rejseforedrag

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

Et rejseforedrag er en rigtig god måde at få information om en rejse eller rejsemål på. Hvis det ikke er nok at læse rejsebøger, bør du tage til et rejseforedrag og få endnu mere viden.

Websites:

Café Globen
Inspirerende samlingssted for mennesker med udlængsel. Hver torsdag kl. 20 bliver der holdt rejseforedrag på Danmarks eneste Rejsecafe - Café Globen i København.
Claus Qvist Jessen: Rejseforedrag fra en uforbedrelig globetrotter
Rejseforedrag, fotos og skøre beretninger fra en af Danmarks mest rejsende og fotograferende eventyrere. Foredrag, fisk og rejsetips fra 18 års rakkerliv gennem 106 lande - fra Tibets buddhisme og Indiens hinduer gennem ayathollaernes Iran, ex-Talibans Afghanistan, Den klassiske Silkevej og Vestafrikas voodoo til den gudeskønne natur i Sydamerika og New Zealand og de "sære" folkeslag på Kaptajn Cooks Stillehavsøer og Papua New Guinea.
Irland rundt på cykel
Over rejseoplevelsen i Irland har vi - Astrid og Kaj kristensen, Esbjerg - udviklet et lysbilledforedrag delvis ledsaget af irsk folkemusik. Foredraget omhandler først og fremmest den storslåede og varierede irske natur med mange historiske mindesmærker. Vi berører det irske folks spændende og dramatiske historie. Vi kommer også ind på dejlige, positive oplevelser med det irske folk og deres hjælpsomhed og livsglæde - en livsglæde, der kommer til udtryk i deres musik- og pubkultur.
New Zealand rundt på cykel
Vi - Astrid og Kaj kristensen, Esbjerg - har de senere år haft rigtig gode oplevelser på cykelferie i Irland og New Zealand. Vi har udarbejdet 2 diasforedrag over vore oplevelser. Vi synes godt om kombinationen ferie og motion, og tror det er vigtigt at vedblive med at motionere og søge nye udfordringer - uanset alder. Tag med os i ord, billeder og musik rundt i Irland eller New Zealand.
Rejseforedrag af Johnny Laursen
Spændende og flotte lysbilled-foredrag fra Sydafrika, Indien, Island, Færøerne, Spanien, Tunesien og Grækenland. Via intense og levende fortællinger, og flotte billeder, gåes der tæt på såvel mennesker, dyr og skikke. Rejserne er med 2 små børn i "bagagen" hvilket ofte giver særlige vinkler på oplevelserne.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019