www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Hotel Bornholm

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

Et godt Hotel på Bornholm er der rigtig mange af. Bornholm er en stor turistø, der hvert år tiltrækker mange mennesker. Derfor er der mange muligheder for at finde gode hoteller til billige priser.

Websites:

Bornholm Hotels
Hos Radisson SAS Fredensborg Hotel finder I rammerne for inspirerende oplevelser og er beliggende i Rønnes sydlige udkant direkte ud til Østersøen. Hotel Griffen med muligheder ud over det sædvanlige har udsigt til lystbådehavnen eller Rønnes gamle bydel.
Dueodde Badehotel
Hotel Allinge
Hotel Allinge var for over hundrede år siden en købmandsgård. Ferierejsende fandt omkring 1880 vej til Bornholm og man nedlagde købmandsgården og indrettede hotel. Bag den gamle bindingsværksfacade finder De nu et velindrettet hotel med hyggelige restaurationslokaler under de lave bjælkelofter. Et moderne køkken og en omhyggelig betjening vil gøre alt for at opfylde Deres ønsker og gøre opholdet så behageligt som muligt. Hotellet råder over 56 sengepladsen Alle værelser har douche og toilet, og mulighed for ekstra opredning. Hotellet har egen parkeringsplads, både ved hovedindgangen og i gården.
Hotel Hammersø
Det populære feriested Hotel Hammersø er beliggende i den imponerende natur mellem Langebjergs bakker og Hammerens granitmassiv direkte ud til Danmarks eneste fjeldsø Hammersø.
Hotel Skovly

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019