www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Dykkerrejser

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

Dykkerrejser sætter dig og din passion for at dykke i centrum. Du får en hel rejse dedikeret til at opleve, hvordan det ser ud over havoverfladen på en fremmed destination.

Websites:

Crystal Divers
En oplevelse for livet, verden under overfladen på nogle af verdens smukkeste rev.
Divetravel - Adventure dykkerrejser til Sydafrika og Mozambique
Dykningen fokuserer på havets store dyr som hajer, mantarokker og hvalhajer, og rejserne kan kombineres med safari og mange andre aktiviteter. Vi har rigtig stor erfaring og er medlem af Rejsegarantifonden.
Dyk med Paradise Divers på Tenerife
Vi är ett litet dyk center på södra Tenerife. Vår målsättning är att dykare och familjer känner sig välkomna. Vi erbjuder kvalitets dyk och utrustning. Försäljning av utrustning till väldigt bra priser. Vi gör alla PADI kurser upp till DM. Snorklings kurser och guidade snorklings turer. Vi kan ordna boende och hyr bil för de som så önskar. Vad har Tenerife att erbjuda? Mycket! Kom själv och se, det bästa sättet!
Dykkerteori
Lær teorien til dine PADI dykkerkurser før du rejser, og brug din ferie til alt det andet sjove. Online salg af dykkerudstyr og andre varer til rejsen.
KONTIKI KRABI
KONTIKI Krabi er et 5 stjernet PADI dykkercenter i Ao Nang, Krabi. Daglige udflugter med 3 både til Phi Phi, King Cruiser, Shark Point, Anemone Reef, the Local Islands og Hin Daeng/Hin Muang. Vi kører det fulde PADI program fra begynder til instruktører, DSAT Tech diving samt 15 forskellige specialities. Instruktørene i KONTIKI er flersproget Instruktører og guider. Max. 4 dykkere pr. guide. NITROX er GRATIS. Dykkerpakke, 6 dyk – 5% ,10 dyk – 10%.
Mayas Native Garden
Mayas Native Garden ligger i hjertet af dykker paradiset Moalboal og Pescador Island. Pescador Island betragtes som et af de bedste sted at dykke I Filippinerne og Syd Øst Asien Vi samarbejder med de bedste PADI dykkercentre på Cebu i Filippinerne. Rejse ned og dyk eller lær at dyk i de bedst omgivelser med fantastisk kultur. Vi tilbyder gode luksus hytter bygget i naturlige matrialer i en stor tropisk have. Restaurant med Mexikansk, Filipino, BBQ og International Menu og gode atmosfære.
Mermaid Resort, Mindoro, Filippinerne
Tag på dykkerferie i tropiske omgivelser på øen Mindoro i Filippinerne. Bo eksklusivt til rimelige priser på det danskejede Mermaid Resort.
Mermaids 5 Star CDC
Mermaids 5 Star CDC er i Pattaya, Thailand, kun 2 timers kørsel fra Bangkok. Vi dykker 365 dage om året og ejer selv vores egne 4 dykker både. Du kan tage alle PADI Kurser her fra begynder niveau til Professionelle Instruktør kurser også i Teknisk dykning. Vi har 5 forretninger med masser af udstyr.
Thai Dyk - Mermaids PADI 5 Star CDC
Mermaids PADI 5 Star CDC dykker uddannelses trænings center i Pattaya - Thailand. Kom til Thailand og tag en dykker uddannelse som praktikophold. Lær at dyk i det tropiske Thailand med Learn In Asia og Mermaids Dykker Center. Vi var det første CDC i Pattaya og har uddannet mange profesionelle inde for dykker industrien.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019