www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Hotel København Sjælland

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

Hotel København og på Sjælland er der masser af. I København kan man få en billig overnatning i centrum for få hundrede kroner, hvorefter man er klar til at stå op og opleve storbyens pulserende liv.

Websites:

Absalon Hotel
Absalon Hotel & Annex er beliggende i hjertet af København på det trendy Vesterbro tæt ved caféer, Tivoli, Hovedbanen og Strøget. Vi har forenet tradition med udvikling og skabt et moderne hotel, hvor der lægges vægt på en uformel og afslappet atmosfære. Gratis trådløs internetforbindelse i lobbyen samt fra en del værelser. Morgenmadsbuffeten er inklusiv i alle priser.
Ascot Hotel
Ascot Hotel ligger centralt placeret ved Rådhuspladsen, men alligevel tilbagetrukket og borte fra gadelarmen. Der er kun få minutters gang til lufthavnsbussen, Hovedbanegården, Strøget og Tivoli.
Best Western Hotel City
Copenhagen Admiral Hotel
DGI-byens Hotel
DGI-byens Hotel er et af Københavns nye hoteller i centrum tæt på Tivoli, Rådhuspladsen, kultur og shopping. Det tre-stjernede hotel med 104 værelser er som resten af DGI-byen tegnet af arkitektfirmaet Schmidt, Hammer & Lassen. Det moderne interiør er smagfuldt, og enkelhed præger hele hotellet.
Dragør Badehotel København
Dragør Badehotel København er et 3 stjernet hotel med den skønneste havudsigt, beliggende lige ud til Dragør Fort, Øresund og Øresundsbroen.
First Hotel Mogenstrup Kro
Traditionsrig kro med fokus på den gode gæsteoplevelse.
First Hotel Vesterbro
Moderne hotel i hjertet af Københavns metropolzone og tæt på det gamle Tivoli.
Glostrup Park Hotel
Græsted Kro & Hotel
Hellerup Parkhotel
Hotel & fiskerestaurant Den Gyldne Hane
Hotel 9 Små Hjem
Hotel Alexandra
Hotel Amager
Hotel Christian IV
Placeret midt i den gamle del af København.Tæt på alt såsom restauranter, shoppingmuligheder, seværdigheder og parker.
Hotel Euroglobe
Hotel Jørgensen
Hotel Kong Arthur
Hotel Lautruppark
Hotel Marienlyst
Det traditionsrige Hotel Marienlyst i Helsingør har siden 1901 været blandt Nordens førende hoteller. Beliggende ved Øresund og med den skønneste udsigt til Kronborg Slot og Sveriges kyst, giver Marienlyst alle muligheder for et dejligt ophold.
Hotel Saxkjøbing
Hotel Strandparken
I den smukkeste historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord, ligger det velrenommerede Hotel Strandparken. Hotellet tilbyder 32 komfortable og moderne værelser – alle med bad, tv, telefon og minibar. Næsten alle selskabs- og kursuslokaler har udsigt til den smukke fjord, og der er plads til arrangementer op til 500 personer.
Hotels In Denmark I/S
Danmarks absolutte største hotel og kro portal med links til mere end 760 overnatningssteder over hele landet.
Hundested Kro og Hotel
Hundested Kro og Hotel er centralt beliggende i byen, hvor Jylland og Sjælland mødes - den idylliske købstad Hundested. Fra havnen - i umiddelbare nærhed af kroen - er der daglige afgange hver halve time til Rørvig, hvorfra man hurtig kan komme til færgeforbindelsen Sj. Odde-Ebeltoft. Vi ligger kun få minutters gang fra stationen, der har togforbindelse til København ca. en gang i timen. Fra hotellet er der kun ca. 100 meter til nogle af Nordsjællands bedste badestrande.
Ibsens Hotel
Charmerende 3-stjernet hotel beliggende i København city, i det hyggelige Nansensgade kvarter, lige ved Søerne og tæt på Rosenborg Slot, samt med gåafstand til Tivoli.
Imperial Hotel Copenhagen
Palace Hotel
Præstekilde Hotel
Savoy Hotel
Schæffergården
Skovridergaarden
Se Dem omgivet af en smuk og idyllisk natur med både skov og sø. Så er De kommet til os. Skovridergaarden er beliggende små 2 km fra Nakskov centrum med rige muligheder for indkøb og masser af nye indtryk.
Sørup Herregaard
TOP Hotel Hebron

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019