www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Cykelferie

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

Cykelferie er for rigtige cykelentusiaster, der elsker at opleve skøn natur. Cykelferier behøver dog ikke handle om at cykle så meget som muligt, det kan også bare handle om hyggen.

Websites:

Cycling Denmark - Den danske rejseportal for cyklister
Alt om cykelferie i Danmark samlet på et sted. Find din destination, cykelrute eller overnatningssted på den danske rejseportal for cyklister. En mærkningsordning sikrer, at servicen og faciliteterne er i top for cyklister på destinationerne og overnatningsstederne.
Cykel- og rygsækrejser rejser for sjov
En side om afslappede cykel- og rygsækrejser i bl.a. Afrika og Sydamerika.
Cykelferie på Bornholm
Skal du på cykelferie med familien, på kortere cykelture eller på træningstur? Her på portalen finder du alt, hvad der er nyttigt at vide om cykelturen på Bornholm.
Dansk Cyklist Forbund - gode råd til cykelferien
Cykelferie i Danmark. Første gang, du skal planlægge en cykelferie, er der sikkert en masse spørgsmål, der melder sig. Hvordan finder man vej, hvilke overnatningsmuligheder er der, og hvad koster det? Siden giver svar på nogle af spørgsmålene.
Det lille Rejsebureau - Bornholm
Galløkken Camping: Udlejning af cykler på Bornholm. Cykel med 3 gear, mountain-bikes, cykel-anhængere.
Jacob & Jakob on tour
Drengene fra Angoras "Team Easy On" ser ud til at have gjort cykelsporten til en dille. To ukuelige unge danskere, Jacob Larsen og Jakob Larsen, har startet deres helt egen Tour gennem Europa, som man dag for dag kan følge på nettet. Læs cykeldagbogen og se alle billederne.
Lonebiker-web
Cykelture verden over, Canada, Australien, Nordkapp, Gibraltar, England, Wales. Det handler om min passion for eventyret og udfordringen i langturs cykling. En passion der har ført mig vidt omkring og givet mig mange gode oplevelser.
På cykel gennem Canada
Denne hjemmeside beskriver en 7.000 kilometers cykeltur over Canada i sommeren 2004. Fra Stillehavet og Vancouver gennem bjerge, dale, regn og sol til Halifax og Atlanterhavet. Ni provinser, fem tidszoner, to mennesker og et helt fantastisk kontinent.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019