www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Museer

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

Museer giver enormt spændende oplevelser. Der findes masser af museer overalt i verden, der beskæftiger sig med fantastisk mange forskellige emner og tidsperioder.

Websites:

Bornholms Museer
Museer og samlinger på Bornholm.
Frederiksborgmuseet
Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg har Danmarks største samling af portrætter. Mange af disse er malede portrætter, men samlingen indeholder også buster, relieffer og fotografiske portrætter. Museet har også en væsentlig samling af historiemalerier, der viser udvalgte situationer fra Danmarkshistorien.
Handels- og Søfartsmuseet på Kronborg
Museet dækker dansk søfart i perioden fra 1400 til i dag. Ved hjælp af maritime genstande, skibsmodeller, malerier, fotografier, tekstplancher fortælles om Øresundstold og Englænderkrige, handel på Kina og handel på de gamle danske kolonier i Indien. Om slavefart på Afrika, om plantagedrift og Dansk Vestindien frem til salget i 1916.
Kulturhistorisk Museum
Kulturhistorisk Museum er museum for Randers by og omegn. Museet blev grundlagt i 1872 og består i dag af to afdelinger: Kulturhistorisk Museum og Håndværksmuseet Kejsergaarden. Kulturhistorisk Museum rummer udstillinger om egnens kultur fra de ældste tider til nutiden og ligger i centrum af Randers, i Kulturhuset. Museets afdelinger henvender sig til alle og byder et rigt udbud af omvisninger, arrangementer, fortællinger afvekslende særudstillinger samt museets permanente udstilling.
Vikingeskibsmuseet
Vikingeskibsmuseet i Roskilde tilbyder unikke muligheder for at opleve vikingernes skibe, vikingetiden og livet til søs. I Vikingeskibshallen udstilles de 5 originale vikingeskibe fra 1000-tallet, der blev udgravet i Roskilde Fjord i 1962. Også særudstillingen om Vikingerne i Irland, og på en plancheudstilling følges norske vikingers flådeangreb på Roskilde, time for time.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019