www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Øferie

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

Øferie er for dig, der godt kan lide at komme lidt væk fra byerne med fart over feltet. På de mange danske øer, finder du dejlig idyl.

Websites:

Agersø Portalen
Miniguide med relevant information over Agersø. Ren Ø-idyl og uspoleret natur.
Hotel-Strandgaarden - Læsø
Ø-ferie på Læsø. Besøg det flotte badehotel og læs meget mere om Læsø.
Leros-kurser
Lær græsk madlavning og hold ferie på den lille græske ø Leros. En uge i maj eller september. Kurset foregår på græsk taverna fire formiddage. Eftermiddage og aftener fri. Hotel med havudsigt direkte ved stranden.
Omø - ta' på ø-lejr
Omø ligger i Storebælt, 40 minutters sejlads fra Stigsnæs, sydvest for Skælskør. Selv om øen er lille, rummer den et stort udsnit af den danske natur, bl.a. et rigt og varieret fugleliv. Lejrpladsen ligger mellem mark og strand med direkte adgang til bølgerne. Den er godt indrettet og har bl.a. et 150 m2 stort lege- og dansetelt med fast gulv. Du kan enten sove i et stort telt, eller i dit eget lille telt (max. 4 m2, og max. 10 små telte). Vi anbefaler, at de, der kan undvære bilen, parkerer den ved Stigsnæs - der er mulighed for at leje cykler på lejren. Der gives grupperabat på færgeprisen for ølejrdeltagere. Husk selv at sige til ved billetkøb under færgeoverfarten. Lejren kan rumme op til 80 personer, men antallet varierer fra uge til uge.
Oplev Mandø
Helårshus på 87m2 med 6 sovepladser udlejes. Huset ligger på den lille vadehavsø Mandø, hvor der er fred, ro og en smuk natur.
Sejerø Spisehus og Sejerøferie
Dejlig øferie i Kongstrup på Sejerø. 5 hyggelige ferielejligheder med havudsigt, eget bad, køkken med opvaskemaskine, tv og dvd. Mulighed for lån af cykler og lille motorbåd. Der er mulighed for at spise i den lille tilhørende restaurant "Sejerø Spisehus", hvor der bla serveres menuer inspireret af det franske og italienske landkøkken, med masser af spændende drikkevarer til.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019