www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Bondegårdsferie

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

Bondegårdsferie er rigtig dejligt, hvis man gerne vil slappe af og komme helt ned i gear. Den gode gammeldags bondegårdsferie har opnået stigende popularitet de sidste par år.

Websites:

Aalkær Bondegårdsferie
Prøv et ophold i dejlige og børnevenlige omgivelser på vores gård i Midtsønderjylland. Vi bor centralt for udflugter i alle retninger, om du er til natur, vand, eller bare andre oplevelser. Vi har mange forskellige dyr som man må færdes iblandt. Prøv denne ferieform, det er meget anderledes fra hoteller o.lign.
Bindslev Bondegårdsferie
Her på Bindslev Bondegårdsferie kan du gå en tur i marken og stalden for at se på dyrene. Vi har ca. 100 malkekøer + 150 ungdyr, heraf 25 kalve, er du heldig kan du se en kalvefødsel. Du må hjælpe med at fodre dyrene, muge ud ved kalvene, og prøve at malke en ko. Du kan ta' en ridetur på hesten, eller bare slappe af i haven.
Bondegaardsferie
FERIE MED MULIGHEDER En ferie på landet i Danmark er på én gang aktiv, rig på oplevelser og afslappende. Med rig mulighed for at opleve et typisk dansk landsbymiljø. Mød den hyggelige danske landbefolkning "på hjemmebane". Ta´ på fisketur, oplev nærkontakten med den smukke, fredfyldte natur. Giv børnene et "kulturchok" - ta´ en tur på landet!
Bondegårdsferie blandt heste
Du bor helt alene på vores lystgård ude på landet mellem Legoland og Vesterhavet. Vi bor i nærheden og har heste - pony og islændere - på gården. Er du vant til at ride har vi en ridebane du gerne må bruge eller du kan ride ud på en lille skovtur. Vi har også kanoer du kan bruge til f.eks. en dagstur på Skjern Å der ligger 7 km borte. 30 km. til Legoland, løveparken i Givskud og Baboon City i Herning.
Bondegårdsferie på landet, Sydsjælland
Tæt på skov og strand, beliggende på den skønnne Ø Bogø midt imellem Møn og Falster, ca. 20 km til Møns Klint.
Bondegårdsferie, Heste Huset Skærsig
Vi har opført en ny hestestald, hvor der er mulighed for at opstalde gæsteheste og have heste i pension. I vore naturskønne omgivelser har vi opført bjælkehytter til gæsterne. Der findes en fold til hver hytte. Hele området er indrettet som feriegård, så der er rig mulighed for mange former for aktiviteter. Også ikke-heste-ejere er velkommen.
Ferie på landet - nær Billund
Oplev dagligdagen på Jerrigaard, som er en moderne gård med 120 malkekøer + mange kalve. Vore gæster er meget velkomne i staldene. Få en ridetur og kæl med vore 2 ponyer. Prøv at fange en fisk i åen. Gården ligger bare 100 m fra å og skov. Vi tilbyder dejlige/veludstyrede lejligheder og gode udendørs faciliteter. Du/I vil helt sikkert få en god oplevelse/ferie.
Feriecenter Hvidpilen
Har du lyst til ferie på landet med god plads og frisk luft er feriecenter Hvidpilen lige stedet for dig. Vi tilbyder 5 nye ferielejligheder og 2 familierum alle med plads til 5 personer. Her er tramboliner og legeplads til børnene forskellige dyr at snakke med, dejlig grillplads og stort fælles lokale.
Frigaard bondegårdsferie - Bornholm
Bondegårdsferie i ferielejlighed på Bornholm, hold din ferie på Frigaard i Nyker. Midt i den bornholmske natur ligger Frigaard som er en idyllisk firelænget slægtsgård fra 1700-tallet. Gården ligger kun 7 km. uden for Rønne og er et perfekt udgangspunkt for daglige udflugter rundt på øen. Ferielejligheden udlejes til 4 mennesker og man har masser af plads at boltre sig på.
Hveddegaard Bondegårdsferie
Bondegårdsferie på et moderne landbrug med malkekvæg,hvor du kan deltag i dagligdagen eller slap af i landlige omgivelser tæt på Herning. Tag en weekend tur, en enkelt overnatning eller en uge, vi er åben året rundt.
Lyngbjerggaard
Gård beliggende midt i naturen ved Jammerbugten mellem Svinkløv og Bulbjerg. Her er ferielejligheder og værelser eget bad/toilet. Velegnet til Grupper på max 45 personer, weekendophold mv.
Magleminde - bondegårdsferie på Bornholm
Børnevenlig ferie på landet, med mange forskellige dyr, samt legepladser i den store have. Fra Magleminde kan du se hele Bornholm inden for 35 km. Vi har plads til 3 familier ad gangen, med egen bolig.
Æblegaarden - økologi for sjælen
Bed & Breakfast og pension nord for Tranekær på Langeland. Nyrenoveret gård tæt på skov og strand og fri adgang til den store landbo have. Morgenmaden serveres i det hyggelige køkken med højt til loftet. I sæsonen er der friske æg og nyslynget honning på bordet. Og altid frisk frugt. Der er også mulighed for at bestille aftensmad. Vi lægger vægt på gode - økologiske - råvarer og bager selv det daglige brød. Et besøg på Æblegaarden er som at besøge omsorgsfulde slægtninge – uden de familiære forpligtelser, der ofte hører med til et besøg hos Tante Oda.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019