www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Vandrerhjem

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

Vandrerhjem er en billig måde at få et seng at sove i på. De danske vandrerhjem er dog ikke nødvendigvis dårligt, bare fordi de er billige.

Websites:

Danhostel Sønderborg Vollerup Vandrerhjem
Vandrerhjemmet med de mange aktiviteter, hvor ingen børn keder sig - tæt på den tyske grænse. Velegnet til ferie og weekend. Familieværelser og luksushytter.
Danhostel Fredensborg Vandrerhjem
Vi glæder os til at byde dig velkommen til et dejligt og personligt ophold på Danhostel Fredensborg Vandrerhjem. Vandrerhjemmet har 53 værelser, heraf er de 51 dobbelt og enkeltværelser. Bo som nabo til Dronningen. Fra Vandrerhjemmets 7000 m2 store park, er der direkte adgang til Fredensborg Slot og slotspark. Her kan de berømte 7 alléer, den nyrenoverede Nordmandsdal med statuer, Kongebroen med théhusene ved Esrum sø og Skipperhuset opleves. Læs meget mere på hjemmesiden.
Gl.Skagen Vandrerhjem
Velkommen til Danmarks nordligste Vandrerhjem. Din mulighed for en dejlig billig ferie på Skagen, perfekt beliggende i Gl.Skagen -oasen i Skagen. Rolige omgivelser, med masser af atmosfære, kun 300 meter til stranden fra Vandrerhjemmet. Privatejet Vandrerhjem, intet krav om medlemskab. Også webcam, følg med i vejret på Danmarks nordligste punkt.
In-Italia
Ferieboliger og skræddersyede ferier i Italien - især Rom, Toscana, Venedig. Bedste og bredeste udvalg.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019