www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Turistbureauer

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

Turistbureauer hjælper dig med alt det, du måske ikke lige har helt styr på. Der ligger turist bureauer i de fleste større byer i Europa.

Websites:

Blåvandshuk Turistkontor
"Eventyrets land" har digteren Thomas Lange kaldt egnen omkring Blåvandshuk, og med god grund for der er masser af eventyr gemt herude. Den pragtfulde natur, hvor Vesterhavet som kapelmester spiller op til oplevelser året rundt. Kun få steder byder naturen sig til så storslået som i Blåvandshuk. Her kan man vandre i timevis og næsten glemme sig væk fra hverdagens larm og stress. Det er balsam for sjæl og legeme - og så er "medicinen" tilmed gratis.
Brande Turistbureau - Brande - Midtjylland - Danmark
Brande, i hjertet af Midtjylland, byder Dem velkommen til området, her er du tæt på naturen og dog stadig tæt på områdets seværdigheder og attraktioner. De klare søer og vandløb er et paradis for lystfiskere; og alle, der har "hang til" uberørt natur kan få deres sjæl og legeme forfrisket med en spadsere- eller vandretur i skov, på heden og i det skønne landskab.
Esbjerg Tourist
Danmarks 5. største by med mange spændende attraktioner, gode shopping-muligheder og Danmarks længste gågade. Spændende havnemiljø med stor fiskerihavn samt færgeforbindelse til England interessant by med mange kunstværker, bl.a. den berømte "Mennesket ved Havet" af Svend Wiig Hansen. Bredt udvalg af restauranter, caféer og spillesteder for enhver smag og alder.
Juelsminde Touristbureau
Velkommen til Juelsminde-halvøen, et af de smukkeste naturområder i Danmark. Her står alle feriemuligheder åbne: badning fra sandfyldte strande lige ud til landets reneste badevand, cykel- og vandreture i den varierede natur, aktiviteter til lands og til vands, spændende forretningsliv og restaurationer, der kan leve op til kravene fra selv de største gourmet’er.
Køge Turistbureau
En destination fuld af oplevelser, tæt på København og midt i naturen. Langs Køge Bugt fra København i nord til Stevns i syd slanger de hvide sandstrande sig imellem skov og boligområder. S-bane med 10 minutters drift og hovedvej 151 følger bugten hele vejen med kik til landsbymiljø og besøgsattraktive museer. I sommertiden fyldes strandene med badeglade gæster, der nyder livet, solen og vandet. Husk! Strandene kan nydes hele året. Tag for eksempel en frisk vandretur i efterårsblæsten, eller snyd ikke Dem selv for de smukke solnedgange i vinterperioden, hvor årstidens sne og is kan forvandle kysten til det mest fantastiske krystallandskab.
Møn Turistbureau
Møn - en smuk ø, hvor fred og ro, tid og nærhed er symbolet. Ferie i et sommerhus betyder, at hele familien er sammen i et hus med plads til udfoldelse.
NordfynsTuristbureau
Nordfyns Turistbureau står til tjeneste på alle måder og byder velkommen til Bogense og Søndersø.
Odsherred Turistbureau
Odsherred – lys, liv og landskab. Sådan lyder "varedeklarationen" for det nordvestlige hjørne af Sjælland. Det særlige "høje" og intense lys, der præger egnen kan vi takke havet for. Odsherred er omgivet af Isefjorden, Kattegat og Sejerø Bugt, og solens spejling giver egnen et lys, som kun findes magen til få andre steder i Danmark. Landskabet kan vi takke istiden og nutidens mennesker for: Store isgletchere har skabt det varierede og bakkede landskab, der står i kontrast til de flade, tørlagte fjordarealer (Lammefjorden og Siddinge), som driftige odsinger påbegyndte inddæmningen af i midten af 1800 - tallet. Men det liv, som lyset og landskabet giver mulighed for, skabes af de mennesker, som bor her, og de mennesker som besøger egnen. Gennem mere end 100 år har Odsherred været et af danskernes foretrukne feriemål. Det skyldes blandt andet strandene, kunsten og det varierede landskab. Men det skyldes også, at egnen og dens borgere er vant til - og kan lide - at have "gæster".
Oplev Danmark - Østdansk Turisme
Dejlige ferieminder, oplevelser og afslapning i sommerhuse, feriecentre, badelande og atrraktioner på Sjælland, Møn og Lolland-Falster.
Peacocktravel | Luksusrejser
Peacocktravel er specialister i luksusrejser og har mange års erfaring med at sende rejseglade danskere ud på ferier og destinationer, som er ren luksus. Peacocktravel har mange eksperter, som kan hjælpe med at arrangere rejser - om det er luksusrejser eller luksuskrydstogter har de styr på det hele.
Rømø Turistbureau
Hjertelig velkommen til Rømø - et af Danmarks mest fascinerende naturområder beliggende næsten 10 kilometer ude i Nordsøen på kanten af det brusende Vesterhav og det livgivende Vadehav. I hundredvis af år har Rømø betaget mennesket. Først var det fiskerne og de velhavende hvalfangerkaptajner, hvilket de mange smukke Rømøgårde i dag vidner om, og siden vore mange turister. Takket være dæmningen til fastlandet er vor pragtfulde ø nem at komme til - og komme væk fra, hvis nogle af de mange spændende tilbud på fastlandet vil opleves. Rømø er en del af Skærbæk Kommune på i alt 36.000 ha og knap 8000 indbyggere. På Rømø bor der kun 850 fastboende indbyggere, men det tal stiger selvfølgelig til mange tusinde på en god sommerdag. Takket være øens storslåede natur og store vidder - over halvfems procent af øen er ren natur - og en af Europas bredeste og fineste strande, er der altid plads til at finde et roligt sted, hvor vores verdensberømte tårnhøje himmel kan trænge ind i krop og sjæl.
Skagen Turistbureau - touristinformation fra Skagen
Det første man lægger mærke til, når man nærmer sig Skagen, er det vidunderlige, stærke lys. Dernæst en natur så storslået, vidtstrakt og uspoleret med skov, klitter og hedearealer omkranset af hav. Det milde og børnevenlige Kattegat og det mere barske Vesterhav. Her lever menneskene af havet og med naturen i et rent og sundt miljø. Gennem generationer har folk fra nær og fjern valfartet til dette eftertragtede sted på Danmarks nordligste punkt, hvor solen skinner mest i hele landet. Her mødes man året rundt, fordi stedet er noget ganske særligt.
Tønder Turistbureau
Tønder har altid været en driftig handelsby. I 1600-tallet var det som udskibningssted for stude og heste, og i 1700-tallet var det kniplinger der gjorde byens navn kendt verdenen over. Men selvom man hænger ved det historiske og værner om det gamle, hvilket byens smukke miljø vidner om, er byen langt fra "tabt bag af en vogn". Med en ferie i Tønder er man sikret spændende oplevelser, hvad enten interesserne går i retning af natur, kultur, sport, shopping eller afslapning i idylliske omgivelser. Besøg Marsken og det enestående Vadehav, eller en af de mange Museer og historiske samlinger. Tag på en guidet tur i Schackenborg Slotshave, eller på en byvandring i Tønders gamle gader. Oplev Nordeuropas smukkeste landsbygade, Slotsgaden i Møgeltønder, eller Nordeuropas største Folk og Jazz Festival, Tønder Festivalen. Det hele er op til dig, mulighederne finder du i Tønder.
VisitBritain
VisitBritain - Dit turistguide til Storbritannien. Uanset om du vil have konkrete tip eller inspiration er det brittiske turistbureau. VisitBritain det du behøver for at planlægge din rejse til Storbritannien.
Ærø Turistbureau
Velkommen til en rigtig ø - til en minderig oplevelse - til Ærø! Ærø er en af perlerne blandt de danske øer. Et levende samfund, hvor moderne liv og bekvemmeligheder går hånd i hånd med århundreder gamle købstadstraditioner og én af Danmarks mest spændende maritime historier. Ærø tilhører gruppen af mellemstore, danske øer. Øen er ca. 30 km lang og 8 km bred på det bredeste sted. Ved sidste folketælling var øen beboet af i alt 7200 sjæle. Største by er Marstal med 2368 indbyggere - Ærøskøbing har 1008 og Søby 616. Den helt store trafik til Ærø går ad vandvejen. De fire velfungerende færgeruter sørger for en hyppig forbindelse til fastlandet og giver dig muligheden for en efterhånden sjælden dansk oplevelse: en afslappet færgetur. Kommer du i egen sejlbåd bestemmer du selv farten - og flyver du hertil, så lander du midt i naturen på øens grønne flyveplads. De fleste besøger Ærø om sommeren, men efterhånden får flere og flere des-uden øjnene op for den helt specielle ærøske stemning, som også hersker om foråret og efteråret samt naturligvis om vinteren, hvor naturoplevelsen, freden og roen får lov til at præge billedet, og hvor mangen en fortravlet sjæl kommer ned i omdrejninger og får et tiltrængt pusterum i dagligdagen. Ærø er en oplevelse af de helt store - året rundt!

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019