www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Rejseguider

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

Rejseguider giver dig, i stil med rejsebøger, fantastisk nyttig information om en rejse eller en destination. Det er en god idé at læse nogen rejseguider før du rejser.

Websites:

Afrikatur - Min tur til Uganda som frivillig arbejder
På denne blog vil jeg løbende fra 23/8 - 2005 til 23/8 - 2006 fortælle og oploade billeder fra min tur til Uganda som frivillig arbejder.
Alt om Gran Canaria
De kanariske øer er en øgruppe der ligger i Atlanterhavet ud for Afrikas nordvestkyst. Gran Canaria er øgruppens mest kendte, men kun den 3. største efter Tenerife og Fuerteventura. Det var her det store turisteventyr startede, først i Las Palmas, men senere rykkede det meste af turismen sydpå til det mere solsikre vejr. Her har turismen efterhånden taget overhånd i de neonoplyste byer, men øen er faktisk ganske smuk og begiver man sig væk fra Playa del Inglés og Puerto Rico finder man ud af at Gran Canaria er andet end turistbyerne ved kysten.
Bangkokguide
Bangkokguide er din rejseguide til Bangkok. Læs om oplevelser og seværdigheder i Bangkok og følg med i nyheder på bloggen. Læs alt om Sukhumvit, Kao San Road, Chinatown og meget mere.
Barcelona
Barcelona er et rigtigt inspirerende site med masser artikler om områderne i Barcelona, utallige seværdigheder, forslag til udflugter og praktiske informationer. Det hele krydret med gode billeder.
Berlinfo
Information om Berlin med gode råd om det at rejser til og i Berlin. Information om seværdigheder i tysklands hovedstad.
Canarie Agenten
Den moderne og ultimative guide over alt det der sker på Gran Canaria. Alt fra seværdigheder, restauranter, aktiviteter, mad, vin, boliger, biler, temperaturer, recidensia, skoler, kort nyt og meget meget mere.
Chepelare's uofficielle turistguide
Omfattende website om Bulgarien som turistland, med masser af informationer og fotos, samt stor linkssamling.
Dansk Thai Website
I de senere år har vi set en enorm interesse omkring Thailand i takt med at rejsebureauerne har taget Thailand på deres rejseprogrammer og priserne på en ferie i Thailand er da også kommet ned i et rimmeligt leje. En rejse til Thailand er en rejse til smilets land og det helt rigtige rejsemål for hele familien.
Endnu lever Eventyret
Siden jeg gik ud af skolen i '73, har jeg arbejdet på forskellige slagterier, og jeg har altid været så heldig, at have haft nogle forstående arbejdsgivere, som har været villige til at give mig den fornødne frihed til at foretage disse cykleture, som nu optager en stor del af mit liv. Da jeg i '75 købte min første væddeløbscykel havde jeg aldrig dyrket nogen form for organiseret sport. Jeg fandt hurtigt ud af, at det at cykle rigtigt stærkt ikke lige var mig, så jeg begyndte i 1980 at kombinere min interesse for naturen med cykelsporten, ved at sætte bagage på cyklen, og tage på tur. De første fire år gik turen til Mellem- og Sydnorge, hvor jeg lærte at begå mig, inden jeg i '84 tog til alperne for at cykle 2.800 km. Så i '85 kom jeg for første gang til USA, for at cykle fra Seattle til Aspen,Colorado og Grand Canyon, Death Valley,og ud til San Francisco; i alt 5.645 på 32 dage.
Everest.dk
Mt. Everest 8.848 meter - Fakta, citater og anekdoter om verdens højeste bjerg.
ExploreCrete - en guide til det ægte Kreta
Generel information om Kreta, historie, minoiske civilisation, strande, arkæologi, nyttige telefonnumre, sattelitbilleder og kort over Kreta.
Ferieudsalg
Få inspiration og gode råd til en billig ferie. Bare fordi man gerne vil spare, behøver man ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Følg guides og få mere for dine penge og gør dig klar til at opleve verden.
Florida-usa - Familien Danmark's guide til Florida
Ideen bag dette site kommer fra mine ferieture til Florida. Jeg vil gerne udbrede kendskabet til dette paradis på jord. Florida har længe været overset af de danske rejseselskaber, med enkelte undtagelser. Desuden er det kun i vinter sæsonen at man kan være heldig at finde en enkelt tur dertil. Som nævnt har mine ture dertil inspireret mig kraftigt, og Florida er mit absolutte favorit feriested. Når man først een gang har været der, vender man helt sikkert tilbage dertil.
Godtur
Rejseside med masser af spændende og inspirerende indhold. Se billeder, skriv i forum og læs rejsetips, -nyheder og -guides. Få din egen bruger, og hold eksempelvis nemt styr på dine uploadede billeder og modtagede kommentarer. Godtur.dk er for alle der elsker at rejse, være på ferie og opleve.
Hellas Reise Portalen
En portal/diskusjonsfora for feriering i Hellas.
Highways-USA.com
Inspiration til kør-selv turister, der vil opleve det rigtige USA fra landevejen. Dansksprogede guider til Californiens Highway 1, Florida Keys, Route 66, nationalparker, storbyer, praktisk rejseinfo, m.m. Desuden anmeldelser af rejsebøger, roadmovies og roadmusic.
Håndbagageguide
Guide til de nye regler for håndbagage i fly. I håndbagagen er det kun tilladt at medbringe væsker eller flydende stoffer i beholdere, der maksimalt kan rumme 100 milliliter, hvilket svarer til 1/10 del af 1 L. mælk.
InfoCzech
InfoCzech er muligvis den bedste danske side på Nettet med oplysninger om Tjekkiet! Du kan finde oplysninger om landet, byer, steder, teatre, musik, legetøj, m.m. Siden er et privat hobbyprojekt og aldeles uofficiel.
Inspiration til vandreture
Vandreture er hvad det her handler om. Korte eller lange. Vandreferie. At komme ud - væk fra dagligdagen. Komme helt ned på jorden bogstaveligt. Det behøver ikke at være stort anlagt og det behøver ikke at koste en formue. Inspiration til vandreture i Sverige, Polen, Kreta, Spanien, Tjekkiet.
Italy.dk - et webmagasin om Italien
Italy.dk er et dansk webmagasin med info om Italien, samt artikler om alt fra pizza til politik.
Jordan i billeder
Guide med fotos og beskrivelser af spændende steder i Jordan: Amman, Jerash, Petra, Mount Nebo, Kerak og Mujib Canyon.
Kretaforum.dk
Information om den græske ferieø Kreta. Med forum, rejsenyheder, fakta, landkort, tips, beskrivelser af områder og byer, filmklip, madopskrifter og meget andet.
KultuNaut
Danmarks største elektroniske kulturkalender. Kultur, musik, teater og udstillinger.
Life'N Travel
Portal til verdens hoteller - rejsemål - livsstil m.m.
Mallorcaguiden
Sightseeing omkring den smukke fiskerby Puerto de soller på nordvestkysten af Mallorca. Spændende links og informationer til næsten alt på øen.
Mwanza Guide 'online'
Engelsksproget webguide til Mwanza, Tanzanias anden største by. Siden indeholder almen oplysning, kulturbaggrund, helbredsinformation, formalia ved indrejse, online vejrudsigt, hoteloversigt, oplysning om fly- og busforbindelser, safari sektion, gode råd på rejsen, mange flotte fotos - og meget mere.
Naxos, cycladenes vakreste øy
Bilder og linker om Naxos og andre greske øyer.
Nyd Italien
Guide over ferie i Italien. Information om mad, vin, klima, hoteller og camping samt bondegårsferie.
Onshore - actionsport paradise
Alt om action sportsgrene, motocross, windsurfing, skateboard, surf, wakeboard, kitesurfing og mange andre. Køb/salg markede, artikler. Opret gratis profil og tilføj billeder, dagbog, rejsebeskrivelse og meget mere.
Paraguay - sydamerikas hjerte
Siden startede med det formål at gøre Paraguay lidt mere kendt i Danmark gennem links og en masse billeder. Samtidig skulle den være et sted hvor jeg kunne samle de links jeg selv tit brugte - og som sådan fungerer den stadig.
Pavel-Helge
Pavel-helge er guide og tur-service i Prag for alle dansktalende - Vi samarbejder fast med Prag-Eksperten og Klingenberg Rejser, hvis gæster vi yder fuld service, fra ankomst til hjemrejse. Tjek vores ture eller Kontakt os. Pavel Vésely (CZ) og Helge Schjørring (DK)
Polen informationsguide
Masser af god og nyttig information om Polen og de polske byer. Du finder rutebeskrivelser og forslag til udflugter i de forskellige regioner. Omtale af alle større polske byer med ideer til hvad du kan se på en storbyferie i en af de polske storbyer.
Poros, Grækkenland
Poros er en lille hyggelig ø ca. 1 time med flyvebåd fra Piræus. Poros er den frodigste ø i den Saroniske Bugt i nærheden af det meget spændende og historiske interessante Peleponnés, som mange betegner som det antikke Grækenland, hvilket giver mange udflugtsmuligheder. Er man mere til sol og strande er der også rige muligheder for dette, samt muligheder for kulinariske oplevelser, og besøg på hyggelige barer og cafeer, hvor grækerne selv nyder f.eks. en iskaffe. Mange grækere fra Athen har Poros som deres mest foretrukne udflugts, og feriemål.
Portugalnyt - Alt om Portugal
Portugalnyt holder dig opdateret om Portugal, Lissabon, Algarve, Madeira og Azorerne. Vi skriver om alt fra ferierejser, golf, vin, boligkøb, portugisisk og portugisiske oplevelser.
Praginfo
Mange nyttige informationer om Prag, vi er behjælpelige med gode råd, om lidt afhvert, og mangler du oplysninger kan du kontakte os og vi vil så finde ud af det for dig.
Rejse@nmeldelser
Her kan man skrive om sin rejse, give stjerner for hotel/indkvartering og området som rejsemål. Læs andres rejseoplevelser, se billeder o.m.a.
Rejsegarantifonden
Check om din rejsearrangør er tilmeldt Rejsegarantifonden.
Rejseguide365 - Din rejseguide til Europas storbyer
Skal du rejse til en af Europas mange storbyer? Rejseguide365 er et website med information relevant for alle, som skal rejse til en af Europas mange populære storbyer. Find info om byers historie, seværdigheder, praktisk information m.m. på byer som Berlin, Prag, Paris, London, Budapest og mange andre byer.
Rejseguiden
Din rejseguide, med alt fra rejser, til billeder og debat, m.m.
Rejselinks
Rejsesite med tusindvis af links til rejsebureauer, kør selv ferie, skirejser, golfrejser og alverdens lande og byer.
Rejser & Ferie Guiden
Guide til rejser i hele verden.
Rejsestart - alt om rejser
Rejsestart giver overblik når du skal rejse. Bestil og download kataloger fra rejsebureauer, få tips til din ferie og læs spændende nyheder og artikler fra rejsebureauerne, deltag løbende i konkurrencer om rejser på siden.
Rejseuniverset
Artikler, rejsedagbøger, turforslag, events, køb & salg, samt mulighed for online rejsedagbog.
Rejstil
Rejseinformationer omkring alle verdens lande - Vi har samlet rejseoplysninger, som f.eks. visum, vaccinationer, mv. Bliv inspireret til din næste rejse - læs med på Rejstil.dk
Spanskferie
Bo og spis med udsigt over Middelhavet. Ferie for dem der ønsker mere plads end på et hotelværelse. Se mere på vores hjemmeside.
Stettin informationsguide
Specialside om den polske by Stettin. Her finder diu en omfattende informationsguide med gode råd om rejser til og i Stettin. Der er omtale af byens seværdigheder og der er masser af fotos fra byen.
Tenerifa Fotoguiden
Turistfotos fra Tenerifa, med GPS-referencepunkter for enthusiasterne, og fototips til feriefotografer - få det bedste ud af dine feriebilleder.
Tenerife som feriemål
Tenerife er den mest komplette af alle de Canariske øer. På mange måder et eget kontinent som rummer alle slags miljøer. Her findes sterile månelandskaber, tropisk grønt, fyrreskove, strande badet i sol og bjergtoppe som stritter op mod 4000 m. højde. Den som forlader de hektiske ferieområder finder fredelige landsbyer som er urørte af turismen. Klimaet ved kysterne påminder om evigt forår. Der er altid mere at opdage på Tenerife.
Tenerife-Ferie.dk
Tenerife er en perle, der ligger i Atlanterhavet ud fra Afrikas kyst, og er en del af De Canariske Øer - og er, ligesom de øvrige øer - af vulkansk oprindelse. På Tenerife er det højeste bjerg Pico del Teide, der med sine 3718 meter over havet også er Spaniens højeste bjerg. Pico del Teide er også det første indtryk man får af øen, når man nærmer sin med fly. Lige meget hvor man næsten befinder sig på øen, ja så "holder Teide øje med dig". Er man heldig, så er toppen dækket af sne - et flot syn.
Tjekinfo
Information om rejser til og i Tjekkiet. Omtale af bl.a Prag med seværdigheder og de forskellige bydele. Endvidere finder du omtale af det tjekkiske skisportssted Spindleruv Mlyn.
Turist i Polen
Turistfører for Polen med oplysninger om ferieformer, indkvarteringsmuligheder, regioner og byer, attraktioner, praktiske informationer (afstande, priser, ordliste m.m.). Med tosprogede bestillingsformularer.
Up and away
Rejseportal med alt fra kajakroning til flyselskaber og rejsemål.
Vandreture i statsskovene, Skov- og Naturstyrelsen
Vandreture i Statsskovene er en serie af turfoldere, som dækker mere end 100 områder, fyldt med naturoplevelser; Almindingen, Alhedens Plantager Als Sund, Arrenæs, Bidstrup Skovene, Blokhus Klitplantage, Blåbjerg-Nyminde Klitplantage, Borremosen, Boserup Skov, Bærmoseskov og Himmerigskov, Draved Skov, Dybbøl, Engelsholm Skov, Fanø, Lillevang, Folehaven, Fosdalen og Langdalen, Frøslev Plantage, Fur, Fussingø, Gl. Lejre, Gribskov - Esrum - Mårum - Nøddebo - Gribsø, Gråsten-Skovene, Gudenåens og Skjernåens Kilder, Gurre Sø, Gyttegård Plantage, Gærdselsskovene sydlangeland, Haderslev Øster- og Vesterskov, Hald Sø området, Halskov Vænge, Hammeren og Hammerhus Slotslyng, Hanstholmen, Hareskovene, Harrild Hede, Hastrup Plantage, Helgenæs, Hjermind Skov, Ho Klitplantage - Blåvands Huk, Hornbæk Plantage, Husby Klitplantage, Jels Skovene og Jels Søerne, Jægersborg Dyrehave, Jægersborg Hegn, Kalvebod Fælled - Vestamager, Kalø, Karlstrup Skov, Kilen, Resenborg og Hornet, Klitplantagerne ved Vandet Sø, Klitplantagerne i Sydthy, Klosterheden, Kongelunden, Kongskilde - Tystrup Sø, Kongsøre Skov, Krogerup, Lindet Skov, Livø - Limfjorden, Læsø Klitplantage, Løvbakke Skov, Mols Bjerge, Møns Klint og Klintholm, Mønsted Kalkgruber, Naturstien Horsens-Silkeborg, Naturstien Nibe-Hvalpsund - Vesthimmerland, Nordby Bakker - Samsø, Nordlangeland, Nordre Feldborg Plantage, Nordskoven, Nørreskoven på Als, Nørreskoven ved Furesøen, Palsgård Skov og Hampen Sø, Pamhule og Haderslev Sønderskov, Randbøl Hede og Fredrikshåb Plantage, Rebild Bakker - Himmerland, Rold Skov, Rudeskov, Rø Plantage, Rømø, Rørvig Sandflugtsplantage, Røsnæs, Råbjerg Mile, Skagen Klitplantage, Skjern Enge, Skovene ved Buresø, Skovene omkring Aabenraa, Slåensø, Sonnerup Skov, Spøttrup Sø og Geddal Strandenge, Stagsrode Skov, Store Dyrehave, Stenderup Skovene, Stråsø Plantage, Stursbøl Plantage, Svanninge Bakker og Sollerup skov, Svinkløv Klitplantage, Søllerød Naturpark, Sønderhavskove - Flensborg Fjord Sønderskoven på Als Teglstrup Hegn - Hellebæk Skov, Tisvilde Hegn Vest, Tokkekøb Hegn, Tornby Klitplantage, Tved Klitplantage, Tversted Klitplantage, Tvorup Klitplantage, Ulkerup Landsby og Ulkerup Skov, Odsherred, Ulvshale, Velling-skovene, Vest Stadil Fjord, Vestkyststien Agger-Bulbjerg, Vestskoven, Vestvolden, Viggelsø, Vindum Skov, Østerild Klitplantage, Ålbæk Klitplantage.
Vietnams Historiske Højdepunkter
Vietnam har længe stået på min ønskeliste, et ønske som med denne rejse blev indfriet. Hjemmesiden beskriver min rejse med Kuoni Rejser til Vietnam oktober 2003. Rejsen startede i Bangkok og efter et par dage i Bangkok fløj vi til Ho Chi Minh City.
Vilnius informationsguide
Information om rejser til og i Vilnius og Litauen. Her finder du gode råd om rejser, seværdigheder og meget andet.
Visit Samos - Grækenlands ottende største ø
Alt hvad du behøver at vide inden din rejse til øen Samos. Du finder facts, gode råd, billeder og meget mere, samt en masse gode links til nogle, af de øvrige øerne i Grækenland. God fornøjelse.
We Backpack
We backpack er en uafhængig rejseportal. Vi bestræber os på, at leverer de artikler og tricks, som vi selv manglede på ét sted. Derudover indeholder siden et frit forum, hvor rejsende kan uddele erfaringer og spørge andre rejsende til råds.
Windows Live Local
Korttjeneste med 45 graders luftfotos i fugleperspektiv. Primært de største byer i USA fx New York og San Francisco.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019