www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Rejseforsikring

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

En rejseforsikring er simpelthen nødvendig, hvis du skal rejse længere end udenfor Danmarks grænser. Med en rejseforsikring er du sikker på, at du er beskyttet, hvis uheldet skulle være ude. Derfor bør du tegne en rejseforsikring!

Websites:

Allianz Global Assistance
Allianz Global assistance er eksperter inden for rejseforsikring og –assistance. Som kunde bliver du passet på døgnet rundt - uanset, hvilket land du rejser til. Forsikringsselskabet tilbyder en række forskellige rejseforsikringer, herunder årsrejseforsikring, backpacker ungdomsrejseforsikring, årsrejseforsikring, og enkeltrejseforsikring. Rejs derfor trygt på ferie med en rejseforsikring fra Allianz Global assistance.
Alm. Brand Forsikring
Selskabet har udviklet en række rejseforsikringsprodukter, der kan dække dit helt individuelle behov under en hvilken som helst form for rejse. Sammen med SOS-International kan vi derfor sikre dig hurtig og effektiv hjælp, når du har brug for det.
Europæiske Rejseforsikring A/S
Hurtig og personlig hjælp på dit eget sprog Europæiske Rejseforsikring er Danmarks største rejseforsikringsselskab. Vores AlarmCentral har åbent 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Og vi har 14 ServiceKontorer i hele verden med skandinaviske medarbejdere klar til at hjælpe dig, hvis uheldet skulle ske. Hos Europæiske får du hurtig og personlig hjælp på dit eget sprog - uanset hvor i verden du befinder dig.
GoSafe
Her kan du finde svar på dine spørgsmål om rejseforsikring, inden du skal rejse. Du kan også finde nyttig info og praktiske rejsetips, og endelig kan du vælge, bestille og betale din rejseforsikring online. Med GoSafe er du sikret den nødvendige dækning til den rigtige pris, når du rejser ud i verden. Du betaler altså ikke for dækninger, du ikke har brug for, og det er med til at holde forsikringspræmien i bund.
Gouda Rejseforsikring
Gouda Rejseforsikring har været i Danmark siden 1994. Vi er en del af den hollandske forsikringskoncern Goudse Verzekering N.V., der har solgt rejseforsikringer siden 1924. Gouda sælger rejseforsikringer i mere end 40 lande og er dermed bredt repræsenteret over hele verden. På kontoret i København sidder der 25 ansatte. I Danmark koncentrerer Gouda sig udelukkende om rejseforsikringer, hvilket har givet os stor ekspertise på området. Det har også gjort, at vi i løbet af en kort årrække er blevet anden størst på markedet.
Tryg Rejse og Sundhed
Det er godt at have tryghed med i bagagen, når du er langt hjemmefra. Det sikrer du dig med en rejseforsikring. Hvad dækker rejseforsikringen? En god rejseforsikring dækker det, du har brug for. Nogen har blot brug for en afbestillingsforsikring til solferien, andre skal på jordomrejse og har brug for mere. Du får det bedste overblik over dine muligheder ved at se under dækninger.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019