www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Rejsebeskrivelser

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

Rejsebeskrivelser kan give dig en super information om det givne rejsemål, mens du stadig sidder hjemme ved computeren. Rejsebeskrivelser hjælper dig med at beslutte, hvor du skal rejse hen.

Websites:

Ah ferie Winni og Jørgens rejsesider
Vi har valgt at bruge hjemmesiden til at fortælle omkring vore ferier i udlandet. Siderne er alle skrevet i "dagbogsform" ledsaget af billeder af nogle af de ting, som vi fandt interessant. Vi har mere eller mindre udeladt den nok så berømte "Link"-side, idet vi mener at det er meget individuelt, hvordan der søges på nettet. Vi har dog medtaget nogle af de links, som vil selv har brugt, i forbindelse med de forskellige ture.
Al verdens rejsebeskrivelser
Her får du en stilren rejseside, med masser af oplevelser og beskrivelser fra de lande jeg har besøgt. Der vil altid være masser af flotte billeder, video og du skal bare gå ombord i alt lige fra skiferie i Schweiz, billeje på Cuba, backpacking i Thailand, safari i Kenya, til en tur med den Transibiriske Jernbane.
Alt om rejsen til Maldiverne
Rejsesite om Rejsen til Maldiverne
Amalfi-kysten - en rejsebeskrivelse
Amalfi-kysten er sydkysten af Sorrento-halvøen vest for Napoli, fra Cetara til Positano. Kyststrækningen er et historisk sted - Amalfi var en sømagt fra 977 - 1135 (hvor byen besattes af Pisa), og dominerede det meste af Italien fra søsiden. I dag er kyststrækningen fredet af UNESCO, for at bevare det historiske særpræg.
Antikkens Tyrkiet
En rejse i det vestlige Tyrkiet, fortalt i ord og billeder.
Borneo rejse i 2011
Beskrivelse af vores rejse til Borneo, via Kuala Lumpur og Singapore. En dejlig rejse, som varede 18 dage i november 2011. Der er slide shows med ca. 900 billeder og en del videoklip mm. God fornøjelse.
Båden Nangijala på langturssejlads
Rejsebreve og billeder fra vores flere årige sørejse med sejlbåden Nangijala rundt i verden.
Cardow
Masser af rejseoplevelser beskrevet gennem fakta, billeder og beskrivelser. Se fx en masse fra Egypten, Sharm el Sheikh, Naama Bay og Grækenland, hvor vi bl.a. har besøgt Kreta, Samos, Kos, Chios, Kalymnos, Halkidiki, Karpathos, Patmos, Lesbos/Mytilini, samt en masse mere. Du finder også en hel del omkring Snorkeldykning, Fridykning og UV-Foto samt det udstyr vi bruger.
Christoffer Columbus
Italieneren der opdagede Amerika for Spaniens dronning. Han var søfarende og opdagelsesrejsende, måske fra Genova, i spansk tjeneste, en polemisk og mystisk mand, selvlærd og meget vidende, han opdagede den Ny Verden den 12 oktober 1492; han blev den første admiral, vicekonge og guvernør i ”Las Indias”, og han viste datidens søfolk vejen til og fra Amerika.
Ciao Italien
Rejsefører til Italien - med indgående beskrivelser af regioner, byer, badesteder og andre feriemål. Guides til de mest interessante seværdigheder, krydret med historiske anekdoter, den lokale gastronomi og det lokale klima - foruden introduktion til italiensk sprog, kultur, kunst og meget andet.
Dansk Himalaya Selskab
Billeder og dagbøger fra Dansk Himalaya Selskabs 7 ekspeditioner til høje bjerge i Himalaya området herunder danske førstebestigninger af 8000 meter høje toppe, to Everest ekspeditioner og ekspeditioner til ubestegne bjerge.
Deldinrejse
Få masser af inspiration fra andre rejseentusiaster, og fortæl os om dine egne rejseoplevelser. Medlemskab er gratis - opret din egen rejseblog, vis dine rejsebilleder og diskuter med os andre.
El Camino de Santiago
I August/September 2003, gik jeg 800 km. af den gamle pilgrimsrute - El Camino de Santiago i NordSpanien. Læs min dagbog og de hjemsendte emails. På hjemmesiden finder du også nyttige links og en FAQ liste.
En fotografisk rejse af Morten & Pia
Korte beskrivelser, samt en samling billeder vi har taget på vores rejser til Australien, Singapore, Grækenland og USA herunder Hawaii.
Eventyrsstyrelsen
Søg eventyret i dit liv. Livet er for kort til ikke at leve det. Hver dag står du op til et eventyr du endnu ikke har fundet eller oplevet. Vi skriver om vores eventyr og om hvordan vi opnår vores eventyr.
Familien Flemmer i Australien
En rejseglad familie drager "Down Under". Det er anden gang vi besøger Australien - første gang rejste vi på østkysten, denne gang bliver det Western Australia. Vi har selv fundet en masse inspiration og gode tips på nettet og håber, at vi kan give lidt tilbage til "cyberspace" via vores blog.
Ferie Kroatien
Rejsebeskrivelser og Rejsetips fra dansk familien bosiddene i Split, her får du insider viden som kan være nyttig når du planlægger ferieturen til Kroatien.
Fjerne Horisonter
Jytte og Bjørn Larsens beskrivelser i tekst, fotos, animeret diasshow og video fra bl.a. Kina, Peru, Seychellerne, Den Dominikanske Rep., Kenya og Tonga-øerne i Sydhavet.
Gaths Rejseside
Beskrivelse, informtion og personlige oplevelser fra rejsemål jeg har besøgt. Læs om bla. Thailand, Egypten, Kanariske Øer, Vietnam, Tyrkiet, Indien, Kina, Cambodja og Kenya.
Gitte og Simon på rejse
Rejseoplevelser fra en rygsækrejse rundt om jorden. Rejsebeskrivelser, billedarkiv, gæstebog, mv.
Gran Canaria
Hjemmeside om Gran Canaria. Relevante links til boligudlejning, myndigheder, billeder, m.m.
Gribdagen
Rejsebeskrivelser og billeder fra familien nikolajsen i Australien.
Hanne og palle's rejsebeskrivelser
Beskrivelse af vores rejser til Venezuela, Tobago, Trinidad, Madeira, Thailand og Bali.
Hennings rejser
Rejsebeskrivelser og billeder fra mine rejser til Mexico, Norge, USA, Spanien, Island, Argentina, Australien, London, Prag og Athen.
Henry T - Island, Florida, Caribien, Egypten og mange flere rejsemål
På min hjemmeside kan du finde en del om Island som bestemt er et spændende rejsemål. Du finder også mange andre rejsemål, så skulle du mangle lidt inspiration kunne det jo være du kunne finde det på min side.
Honny - rejser rundt i hele verdenen
Vi har fået fantastiske oplevelser og gode brugbare erfaringer, som vi gerne vil dele med Jer. På vores hjemmeside har I mulighed for at læse om feriedestinationer, og se hvad I har at glæde Jer til blandt vores billeder fra Asien: Malaysia, Thailand, Vietnam, Europa: England, Frankrig, Holland, Tjekkiet, Tyskland, Østrig, Nordamerika: Mexico, USA, Sydamerika: Brasilien, Paraguy.
I Mayafolkets fodspor
En rejse til Guatemala, Honduras, Belize og Mexico, fortalt i ord og billeder. Læs bla. om Guatemala City, Antiqua, Parque Central, Catedral Metropolitana, Mapa de Relieve, San Andrés Itzapa og Chichicastenango.
Illustrerede historier og mærkelige rejseoplevelser
Billeder, projektrapporter, historier og menesker på min vej. Etiopien, Indien, Tanzania, Malaysia, Sverige.
Isan - Det ukendte Thailand
En rundrejse i det nordøstlige Thailand, fortalt i ord og billeder.
Juliens rejseside
Eventyr i Amazonas og Indien. Læs om eventyrens, forfatterens og foredragsholderens oplevelser i Amazonas blandt lokale, kolonister, shamaner og jægere. Læs om det farverige Indien, som bombardere ens sanser. Vær med på en rejse til både Mumbai, Goa, Backwater, Mysore og Sai Baba i Puttaparthi. Rejs selv til Amazonas eller bestil et foredrag.
Kibaeks rejseinfo
Rejsebeskrivelser fra Egypten, Hurghada, Luxor, Cairo - nilkrydstogt. Kreta og turbeskrivelser, Alanya i Tyrkiet og Isla Margarita, Canaima og Delta Orrinco.
Kretakultur
På kretakultur finder du oplysninger om Kretas geografi, historie, folklore. Beskrivelser af seværdigheder, kirker, også fotoserier m.m.
Krydstogt på Yangtzefloden
Et Krydstogt på Yangtzefloden, fortalt i ord og billeder.
Lene Thybo's rejsebeskrivelser
Rejsebeskrivelser fra bl.a. Bulgarien, Polen, Portugal og Tjekkiet.
Midarejser
Rejsebeskrivelser og -fotos fra vores rejser rundt om i verden. Blandt andet Thailand, Malaysia, Borneo, Italien, Sicilien, m.m.
Mine Rejsebeskrivelser
Oversigt og indgang til mine rejser i Asien, Centralamerika og Europa.
Mt. Blanc - en oplevelse for livet
En beskrivelse af min bestigning af Mt. Blanc. Info og billeder fra turen, samt links og gæstebog.
MyTrip.dk - Rejsedagbog fra Grønland og Thailand
Rejsedagbog for mine seks uger i Grønland sommeren 2000. Masser af mine egne fotografier. Links til andre grønlandssider. Også thailandske templer, elefanter, thai boksning fra en pragtfuld rundrejse i Thailand.
Oles Homepage, USA cyberdagbog
Egne rejsebeskrivelser fra det sydlige USA. Bl.a. Las Vegas, Hoover Dam, Grand Canyon, Lake Havasu City, Red Rock, Ørkenen, Universal Studios, Los Angeles, Solvang, Vestkysten, San Francisco, Gainesville, St. Augustin, Miami, Florida Keys, Everglades, Cape Canaveral, Daytona, Orlando, Gainesville II, Tampa, Nordvest Florida, Houston og New Orleans.
Paris - Byernes By
En rejse til Paris fortalt i ord og billeder, bla. med Montmartre, Sacré Coeur, Place du Tertre, Saint-Pierre Hallen og Panthéon.
Rejse-Dagbogen
Rejse-dagbog med billeder fra Kroatien, Venezuela og Thailand.
Rejsebeskrivelse fra Prag
Karlsbroen, St. Vitus Katedralen, Old Royal Palace, Laterna Magica, Prags bymuseum, mv.
Rejsebeskrivelser med fotos og smagsindtryk
Rejsebeskrivelser fra bl.a. Rom, Venedig, Toscana, Cypern, Madeira, Holland, Polen og Slovenien.
Rejsebeskrivelser.dk
Danmarks unikke site, når det gælder rejsebeskrivelser. Med mere end 1000 rejsebeskrivelser fra alverdens lande og 1000vis af rejserelevante links.
Rejseglimt
På rejseglimt ligger mange gode rejsebeskrivelser fra hele verden, hvor de gode billeder er med til at gøre rejsesiden så god. Alle rejsebeskrivelserne er fra én og samme persons rejser. Rejseglimt blive konstant opdateret med både tidligere rejser, nye og kommende. Gode råd til rejsen og nyttige links.
Rejser til Verdens ender
Læs om mine rejser til verdens ender, gennem 45 lande og 6 kontinenter. Fra Nord Syd- og mellemamerika, Asien, Afrika og Australien.
Rejsetips i Egypten
Tips om alt fra drikkepenge, taxiture og hvilke ture der er bedst at vælge når du skal til Egypten. Guide til Luxor, Cairo, Hurghada og meget mere.
Rejseweekend
Årlig weekendsammenkomst sidst i august for folk der rejser ud på egen hånd. Her mødes folk der har rejst eller planlægger at rejse ud i den store verden på egen hånd. Der bliver vist lysbilleder, holdt foredrag, snakket og udvekslet erfaringer.
Rejstil.dk
Find rejseinformationer om de fleste lande i verden. Vi hjælper dig med at arrangere din næste rejse, f.eks. ved at guide dig til at opnå visum eller andre relevante info.
Rikken - Florida 1993 & 2003
Vi håber at du/I får masser af fornøjelse ved at besøge denne hjemmeside som indeholder lidt af hvert. Bl.a. kan du læse om hvad vi har været igennem hele ferien samt omkring vores forberedelser og ikke mindst økonomisk oversigt så du/I kan få fornemmelse af hvad det vil sige at tage på lignede ferie.
Rundrejse i det vestlige USA
Rundrejse i det vestlige USA i staterne: Californien, Nevada, Utah, Arizona, Colorado, New Maxico. Vi brugte i alt 4 uger på turen og har kørt ca. 9.000 km.
S/Y Polonica
Her kan du læse om Polonicas ture rundt omkring i verden. Du kan også se billeder fra turen i vores fotoalbum, eller læse om hvordan skipper fik Polonica eller om det første togt fra Thailand til Afrika. Du kan også læse om hvor og hvad vi går og lave i øjeblikket.
Side om Icmeler, Tyrkiet
Beskrivelse af Icmeler i Tyrkiet med mange billeder og links m.v.
Tongatour
3 rejser til Tongaøerne, udførlige rejseberetninger fra alle ture, med vejledeninger til hvad man skal se og gøre på Tonga øerne, mange billeder og filmklip.
Travel Log - Læg rejsedagbogen på nettet
Få din egen Travel Log. Eget domæne og stort fotogalleri. Chatrum og gæstebog. Og meget mere. Det bedste af det hele - det er gratis.
Travelape.dk
Personlig hjemmeside, der fortæller lidt om Anders Pedersen for nogen kendt fra Robinson Ekspeditionen 2003. Siden handler om ekspeditionen med afsnitsbeskrivelser og dagbogs beskrivelser, om målsætningen og tiden op til selve ekspeditionen. Den indeholder billeder fra ekspeditionen og små skriftlige indlæg fra de andre på ekspeditionen. Derudover vil siden fortælle om tidligere rejser igennem primært billeder, men også tekst. Rejser til ca 45 lande og 6 kontinenter, samt små 80.000km på stop. Formålet med disse rejser, som er sammen med fotograf Carsten Villadsen, er igennem tekst og billede at udvide egen og andres horisont. På hjemmesiden vil der også være mulighed for at finde kontaktmuligheder, hvis der ønskes evt taler eller foredrag om emner som Robinson, Irak, en globetrottertilværelse eller Jesus.
Travellog
Upload dine billeder og meget mere, så kan din familie og venner følge med i dine oplevelser mens du er ude og rejse.
Travelogues
Rejsebskrivelser helt uden grænser, du finder alt i billeder, video, og gode spændende historier.
USA Adventure 2001
En spændende rejse til USA´s Vestkyst, hvor vi over 1 måned rejste rundt med bil. Guiden beskriver vores tur, oplevelser og erfaringer som vi fik gennem rejsen.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019