www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Naturferie

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

Naturferie er herlig! Man kommer i kontakt med naturen på en måde, som mange mennesker ikke kommer i dagligdagen. Naturen er en fantastisk legeplads, der blot venter på at blive udforsket – ganske gratis.

Websites:

Alperejser
Vandre i Alperne i sommer med STS Alperejser - spar 1.900 kr!
Aalkær Bondegårdsferie - ferie med idyl
Idyllisk ferie i Sønderjylland, ideelt til børnefamilier. Midt i den sønderjyske natur ligger der en gammel firlænget gård fra 1780. På dette sted bor vi, Familien Døssing. Siden 1988 har vi haft vore døre åbne for gæster som gerne vil holde ferie på landet. Vi har haft mange gode oplevelser med vores gæster og ikke mindst børnene glæder sig hver gang vi skal modtage nye mennesker.
Brolundgaard.dk
Brolundgård er en hyggelig nyrenoveret bondegård på Østfyn. Vi tilbyder udlejning af lejligheder til bondgårdsferier og udlejning af værelser med henblik på Bed & Breakfast. Vi har mange ting at tilbyde vores gæster både på selve gården, men omkring gården ligger også en masse underholdningsmuligheder som fx mulighed for lystfiskning, strandbadning m.m. På Brolundgaard har vi også en børnestald med "dyrebørn". Det omfatter små grise, høns, kaniner m.m. Der er fri adgang til børnestalden, så børn har rige muligheder for at være i kontakt med dyrene så meget de vil.
Club Natur Rejser
Vi arrangerer vandreferie i små hold og med dansk turleder. 16 rejsemål i 3 verdensdele. Også endagsture i Danmark og Sverige.
Inspiration til vandreture
Vandreture er hvad det her handler om. Korte eller lange. Vandreferie. At komme ud - væk fra dagligdagen. Komme helt ned på jorden... bogstaveligt! Det behøver ikke at være stort anlagt og det behøver ikke at koste en formue. Jeg har valgt at lægge mine oplevelser med vandring ud på nettet, som inspiration til dem der måtte være interesseret.
Jylland På Tværs
Inspiration til ture fra vestkysten til østkysten eller omvendt. Ved hjælp af kort med afmærkede stier finder du en rute til rejsen samt et bredt udvalg af mulige besøgsmål.
Nordmarkens Kano Center, Värmland, Sverige
Kano i vildmarken, allt fra oerfarne, familjer med börn og til de som bara kan det hele. Vi har väret i gang siden 1956 og er et professionellt firma helt med inretning på kanoturer, vildmarksupplevelser. Vores profil er kvalité, sikkerhed og riktige uplevelser i natur. 10,000km/2 stort sö- og naturområde med 120 fine lejerpladser. Vi taler dansk eftersom ejeren er dansk og bor i Sverige siden 1943. Velkommen til en dejlig kano & naturferie. Kano i Värmland, Sverige - The Real Canoe Country.
Plh-trading - Fiskegrej
Onlineshop der handler med fiskegrej af høj kvalitet. Alle vores varer er gennemtestet af erfarne lystfiskere.
Skovhave Bondegårdsferie - idyl på landet
Skovhave er en gård, der ligger i et naturskønt område 5 km. fra Lillebælt i Sønderjylland mellem Kolding og Christiansfeld. Udover bondegårdsferie har vi en gårdcafé, hvor vi serverer mad samt arrangerer selskaber og udlejer lokaler for op til 70 personer. Derudover har vi i tilknytning til vores gård en Put & Take sø i kønne omgivelser. Er ideelt til familier der ønsker at kombinere fred og ro med spændende aktiviteter.
Sweetspots
Oplev ukendte naturperler i Europa med Sweet Spots’ aktive hyggeferier for 50+. Langt væk fra masseturismen i uspoleret natur vandrer eller cykler du på en el-cykel i ro og mag i højst 4 timer pr. dag. Det er god tid til at studere naturen undervejs og du oplever de smukkeste udsigter, da ruter med udsigter er vægtet frem for skovture. Du bor og spiser fantastisk på små lækre hoteller beliggende midt i naturens stilhed. Der er max. 10 deltagere med på din ferie, så det er den rene luksus.
Sydens Feriehuse, Catalonien/Pyrenæerne - Spanien
Sydens Feriehuse formidler leje af autentiske Catalanske stenhuse i regionen Bergueda. Det naturskønne område på kanten af Pyrenæerne giver masser af mulighed for f.eks. vandring og kanosejlads. Der er vandreture i alle sværhedsgrader ikke mindst i de nærliggende Pyrenæer. Vi har huse der ligger i Alt-bergueda i bjergene og huse der ligger på i det bakkede landskab ned mod Barcelona. Mange af husene har swimmingpool. Afslappede og børnevenlige omgivelser.
Vagabond Tours
Vagabond Tours tilbyder aktive fællesture: Fra lette vandringer til hundeslæde, kano og kajak. Individelle ture, familieture eller fællesture.
Vildmarksliv
Alle, der kan lide at være i naturen og nyde friluftslivet på den ene eller anden måde sommer som vinter, kan finde inspiration og gode råd på den danske portal Vildmarksliv. Portalen behandler emner inden for aktiv ferie som cykelture, jagt- & fisketure, kano- & kajakture, hundeslæde, vandring, skiløb, safari, o.m.a.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019