www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Lystbådehavne

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

Lystbådehavne er et paradis for bådentusiaster. Ikke nok med, at du kan få din båd i havn, kan du også falde i staver, når du går og kigger på de mange flotte både i havnen.

Websites:

Den selvejende institution Ishøj Havn
Ishøj havn består af fire havneøer. Foreløbig anvendes kun de to største til det egentlige formål som lystbådehavne, nemlig “Hummeren” og “Søhesten”. Ishøj havn har ca 600 bådepladser. Havnen er hjemsted for Ishøj Sejlklub, Sydkystens Sejlklub, Strandparkens Bådelaug, Frømandsklubben Nikon, Roklubber, Det Danske Spejderkorps og en Surferklub. Havnen betragtes som en meget attraktiv gæstehavn, bl.a. fordi der i feriesæsonen kører bus direkte til indkøbscenter med 50 specialforretninger samt S-tog til københavn hvert 10. minut. Havnen ligger ca. 100 meter fra fin sandbadestrand med klitter og marehalm og er centerhavnen i Køge Bugt Strandpark.
Grenå Lystbådehavn
550 bådpladser, heraf 400 gæstepladser med alle faciliteter.
Hundige Havn
Hundige Havn er en moderne lystbådehavn med højt serviceniveau, beliggende i naturskønt område med skov og strand samt familievenlige faciliteter. Kort sagt et fristed for alle, der holder af søsport og havluft. Faciliteter: Kraner (20 tons), el-kran (2 tons), mastekraner, benzin, diesel. Slæbested til mindre både og joller. Toiletter, bad. Grillplads, legeplads. Gå afstand: bus til Hundige station, Hundige Storcenter og en af Europas bedste badestrande.
Rønne Lystbådehavn
Lystbådehavn umiddelbart N for Rønne, 300 pladser. Gæstebro i W-lige bassin. Moderne lystbådehavn ca. 400 m fra centrum med nyere servicebygning opført i 1992 indeholdende bad/toilet - møntvask - kiosk - havnekontor.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019