www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Bed Breakfast

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

Fordelen ved Bed & Breakfast er, at du rigtig tit bliver mødt af nogle utroligt venlige værter, der glædeligt tager i mod dig og gør alt for, at du får et dejligt ophold.

Websites:

Alberte Bed & Breakfast Odense
Alberte Bed & Breakfast beliggende midt i Odense centrum i roligt kvarter, tæt ved banegård og H.C. Andersens museum. Dejlige komfortable værelser med kabel- tv og Dvd.
Andersen bed & breakfast - København
Ferielejlighed eller dobbeltværelser 10 min. fra København i villa med have og egen indgang i rolige omgivelser, parkering i haven.
B & B Køge
Hyggeligt anneks i Køge. Hyggeligt med egert bad/toilet og te-køkken. Midt i Køge. 500 m. fra S-tog. 1-3 personer.
B&B-HUSET - kun 30 minutter fra København
B&B-Huset i Karlstrup Landsby - kun 25 km fra København. Benyt exit 30 fra motorvejen mellem København og Køge. Rabat ved ugeophold. To store dobbeltvaerelser med TV/Video og radio med CD-afspiller. Morgenmaden er fyldig og økologisk. Gratis kaffe/te på værelset.
Bastionen Bed and Breakfast i Nyborg
Dejlig ugenert B&B i Nyborg Centrum med eget bad/toilet, egen indgang og p-plads. Tekøkken med alt nødvendigt udstyr, lille ugenert terrasse.
BB-Hotel Albertine
Kun 10 min. fra Roskilde og 30 min. fra København C. finder I BB-Hotel Albertine i rolige og landlige omgivelser. Vil I have en fantastisk oplevelse, nyder I at blive forkælet i skønne omgivelser er det her, I skal komme. Vi glæder os til at byde jer velkommen.
Bed & Breakfast Danmark
Bed & Breakfast og bondegårdsferie overalt i Danmark.
Bed & Breakfast tæt på København
Bed & Breakfast tæt på København Centrum. Rødovre/Herlev 10.min kørsel i bil til KBH Centrum. Værelse til udlejning i rolige omgivelser, med egen indgang, eget bad og eget tekøkken. Tæt på offentlig transport og indkøb.
Bed & Breakfast, Køge
Billig og hyggelig overnatning i nybygget selvstændigt anneks med eget bad, toilet og thekøkken. Vi ligger kun et stenkast fra stationen og er det ideelle udgangspunkt for ture til København og i omegnen. København ligger kun 40 minutter fra Køge med bil eller 38 min. med tog. S-tog hver 20. minut. I Køge er der i øvrigt spisesteder for enhver smag og pengepung.
Bed & Breakfast, Ringe
Vi kan tilbyde et dejligt værelse i stueplan med egen indgang og udsigt til ugenert have. I haven kan vi tilbyde en dejlig hytte for to. Værelset har en dobbeltseng eller to enkeltsenge med mulighed for opredning. Der er kaffemaskine og køleskab på værelset og adgang til vaskemaskine og tørretumbler. Gratis internet! Ringe ligger midtvejs mellem Odense og Svendborg ved hovedvej 9 og er dermed ideelt for besøg til Fyns turistattraktioner, f.eks. Egeskov Slot.
Bed and Breakfast Boedkerhuset
Billig overnatning i hyggeligt stråtækt bondehus ved Karlstrup Landsby, exit 30 på Køgebugt motorvejen, ca. 25 km fra København. To store dobbeltværelser og et stort 3-sengs værelse, alle med mulighed for ekstra opredninger. Det ene værelse meget handicapvenligt. Gratis kaffe/te på værelserne. To badeværelser. Adgang til stor have med terrasse og grill.
Bed and breakfast Haderslev
Dobbeltværelse i nyere tilbygning med eget badeværelse, egen indgang, direkte udg. til haven. Pris for 2 personer 250 kr, økol. morgenmad 50 kr. Ekstra soverum kan tilbydes. Der er mange muligheder for vandre- og cykelture i naturskønne omgivelser bl.a. Dyrehaven, Pamhule skov mv. 1/2 time til den dansk/tyske grænse.
Bed and Breakfast Horsens
Bed and Breakfast Horsens - 5 km. fra Horsens. Benyt exit.55 Horsens nord. Rabat ved ugeophold. To store dobbeltværelser med TV/video samt en 50 m.2 stor lejlighed. Stor økologisk morgenmad. Gratis kaffe/the/vand på værelset.
Bed and Breakfast i Thy
Privat, hyggeligt B&B i rolige omgivelser ca. 400 meter fra offentlig vej. Hobbylandbrug med flere dyr. Hund og kat er velkommen.
Bed and Breakfast i Thy
Site med oversigt over bed and breakfast ved private udlejere i det skønne Thy. Tæt på, eller i en af Danmarks nye nationalparker.
Bed and Breakfast Køge centrum
Værelser/ferielejligheder til leje - alle med eget køkken og bad. Adgang til aflåst parkering. Midt i Køge centrum, 300 m. fra S-tog og bus, 100 m. til forretninger, museer m.v. 40km fra København.
Bed and breakfast Odense
Bed and breakfast midt i Odense i rolige omgivelser. Dejlige værelser i lys skandinavisk stil med TV og elkeddel. Nogle værelser med eget bad. Adgang til have med stråtækt lysthus med havemøbler. Adgang til køleskab. Cykler udlejes billigt. Børn er meget velkomne.
Bed and Breakfast Randers
Sleep Easy Bed and Breakfast Randers er en nyrenoveret bed and breakfast i Randers Centrum, med værelser til både enkeltpersoner, par og familier.
Bed and Breakfast, Odense Centrum, Engvej 9
Lyse værelser mad eget bad i roligt område 5 min fra Odense Centrum. Adgang til have.
Bedandbreakfast Odense Centrum
Velkommen til Skibhus Bed & Breakfast i Odense centrum, tæt ved banegården og H. C. Andersen museum. Vi har dejlige komfortable værelser, de fleste med eget bad og toilet. En nyrenoveret lejlighed med 4 faste sovepladser og mulighed for 2 ekstra opredninger. Alle vores værelser har kabel-tv. Vi har en høj standard til billige priser. Mange faciliteter samt adgang til køkken, Internet, Telefax og Telefon.
Bjærres Bed & Breakfast - Randers
Bed and Breakfast i Randers. Overnatning i lejlighed eller værelser.
Blue Line Apartments - København
Cozy studio apartment with sun terrace overlooking a park like garden area. The intimacy and peaceful area together with the proximity to Copenhagen and the positioning towards access roads are key points for a stay in green surroundings only 15 min. by car from Copenhagen city center.
Bondegårdsferie / Bed & breakfast, Nyborg, Fyn
200 år gammel fynsk bondgård uden dyr tilbyder bed & breakfast i dejlige røgfri værelser alle med TV. Der er computer og internet i det fælles gæstekøkken. Stor have, legeplads, tæt ved skov og strand. Gode rabatter ved længere ophold. Priser fra 200 kr incl. sengelinned og håndklæder. Desuden nyindrettet studio m. eget bad og toilet. Reduktion i pris hvis morgenmad fravælges el. sengelinned medbringes. Kvalitet og velvære. Høj grad af turistservice. Tæt ved Kerteminde, Nyborg og E20 - afkørsel 46.
City-apartment Odense
City-apartment Dejlige lyse møbleret lejlighed m/gårdhave, fuld udstyret køkken, internet + TV.Beliggende i centrum af Odense, 2 min. gang fra banegård.
Det Lille Hotel - Bornholm
Ferie på Bornholm - bo billigt midt i Rønne by.
Eva og Peters Bed & Breakfast, Silkeborg
Overnatning i lyst værelse med egen indgang og eget køkken, badeværelse. TV på værelset. 5 km. til Silkeborg C. Beliggende tæt ved badested i en ren og dejlig sø, tæt til gåture i skoven.
Familien Macedo's Bed & Breakfast i Lissabon
Vil du sove i en kongelig seng, så bo hos Familien Macedos Bed & Breakfast i Lissabons centrum. Dette B&B-Hus har en karakteristisk portugisisk charme og gode priser. Åben hele året rundt. Central beliggenhed: 5 minutter med Metroen til Lissabons gamle bydel. 15 minutter fra lufthavnen med taxi (30 minutter med bus og Metro).
Højgaard Holiday - Randers
På et nedlagt landbrug 1 km. fra motorvej E45 ved Randers udlejes lejlighed for op til 4 personer. Der er gå afstand til Randers Golfklub. Lejligheden er nyindrettet på i alt 44 kvm. Der er klinkegulve overalt med varme. Lofterne er de originale murede romer buer. Lejlighed med egen indgang i adskilt bygning. Der er udgang til terrasse både mod øst og vest. Parkering på gårdsplads. Ligger kun 3 Km fra Randers C.
København Bed and Breakfast
Udlejning af dobbeltværelser eller minilejlighed på dags/ugebasis kun 15 min fra centrum af København. Bestil en billig overnatning i pæne omgivelser, med gode trafikale forbindelser til hovedbanegården og lufthavnen. Når du besøger os, har vi altid de nyeste brochure fra Københavns mest besøgte seværdigheder, og vi vil gerne hjælpe dig med at tilrettelægge dit besøg i København.
København Bed and Breakfast
Lille hygelig lejlighed i stueplan m. the-køkken. 15 min. fra City. Bus ved døren,- direkte til Rådhuspladsen. Egen P-plads og adgang til have. Egen indgang og eget bad og toilet.
Landbocamping
Her finder du gode og spændende overnatningsmuligheder på bondegårde og landbrug (heraf mange økologiske) rundt i Danmark. Her er landboferie, værelsesudlejning, hytter, Bed & Breakfast og landbocamping. Her finder I også gode og prisbillige campingmuligheder overalt i Danmark. Mange af pladserne ligger i landlige omgivelser, hvor I kan være i helt tæt kontakt med naturen og områdets beboere. Her er ikke så mange hoppeborge eller indendørs badelande, men mulig for fred, ro, miljø og prisbillige campingferier.
Nøddebo Bed and Breakfast, Strøby
Nøddebo Bed and Breakfast er beliggende i Strøby, 10 km syd for Køge og 45 km fra København. Lev under familiære forhold i villa på stille lukket vej. Meget rimelige priser - god morgenkomplet. Gode bus og togforbindelser, samt egen parkeringsplads.
Odense Bed and Breakfast
Overnat i pæne og dejlige værelser i et fynsk bondehus. Rummeligt køkken med et køleskab pr. værelse. Fri internet og kaffe/te.
Odensecity-bedandbreakfast
Vi tilbyder charmerende værelser i nyrenoveret byhus med hyggelig gårdhave i rolige omgivelser. Alle værelser har tv, køleskab og elkedel. Fri kaffe/te. Vi er beliggende i gåafstand til Odense Banegård Center, H.C. Andersens Hus og Odense City. Fri parkering.
Pias Bed & Breakfast
Pias Bed & Breakfast-lejlighed ligger i centrum af Odense kun 5 minutter fra gågaden. Lejligheden ligger i et ældre byhus, men er nyistandsat, rummelig med eget veludstyret køkken, egen indgang, internet og masser af hygge. Plads til op til 6 personer.
Privatelodging, København
Overnatning i minilejlighed med egen indgang og bad 15 min. kørsel fra City. Bus ved døren og egen P-plads til bilen. Udlejes på dag/ugebassis.
Rosengaarden B & B og lystfiskerferier på Sydfyn
Kom og få en ferieoplevelse ud over det sædvanlige hos Rosengaardens Bed & Breakfast og feriehus midt i den idylliske sydfynske natur. Den smukke lystgård ligger nær gode strande, golfbane, fine udflugtsmål og den charmerende købstad Faaborg - og ikke mindst helt tæt på nogle af landets bedste fiskepladser, hvor der bl.a. er gode muligheder for at møde storørreden. Vi glæder os til se dig på Rosengaarden.
Silkeborg Bed & Breakfast
Overnatning Silkeborg, 300 m til Gudenåen, 800 m til Silkeborg golfbane, 3 km til Silkeborg centrum, bybus 100 m. 2 værelser med 2 senge, køkken med komfur, køleskab og kaffemaskine. Spiseplads til 4, badeværelse med bruser, egen indgang.
Skagen Fridage - Hyggelige dobbeltværelser
Vi udlejer hyggelige dobbeltværelser i rolige omgivelser. Dejlig have og udenomsarealer kan benyttes. Forkæl dig selv med et par fridage i Skagen.
Smáttan Bed & Breakfast, Gilleleje
Hyggeligt bed & breakfast i Gilleleje, Danmark. Fælles køkken med køleskab, mikrobølgeovn, kogeplader og kaffemaskine. Desuden badeværelse.
Stiftamtmandsgården, Ribe - Danmarks ældste by
Velkommen i Stiftamtmandsgården. Vi tilbyder overnatning i et dejligt stort, lyst og nyindrettet værelse med eget bad og toilet i Ribes gamle bymidte. Nærmeste naboer er Tårnborg - Brorsons gamle bispegård, domkirken og det gamle rådhus med storkereden. Her er rolige omgivelser og smuk udsigt fra værelset. Vi glæder os til at se jer!
Uggerby Landcafe/Bed & Breakfast
Hyggelige værelser og minilejlighed tæt på skov og strand samt Vesterhavet/Vendsyssel - 8 km fra Hirtshals.
Urban Bed and Breakfast, København
Bed & Breakfast tæt ved centrum af København, gåafstand til seværdigheder som: Christianshavn, Nyhavn, Det Kongelige teater, Casino Copenhagen, Tivoli, Strøget og metroen. 5 smukke lyse værelser, fra 16 kvm til 45 kvm. Endvidere er der en stor hyggelig lukket gårdhave, med legeplads, solplads, borde og bænke.
Villa Vejstrup
Superhyggelig bed & breakfast på Svendborg-egnen med 7 lyse og rare værelser, masser af kunsthåndværk og stort arbejdende keramikværksted. Mulighed for afholdelse af kurser og minikonferencer op til 20 personer.
Æblegaarden
Bed & Breakfast nord for Tranekær på Langeland. Nyrenoveret gård tæt på skov og strand. Morgenmaden serveres i det hyggelige køkken med højt til loftet. I sæsonen er der friske æg og nyslynget honning på bordet.Og altid frisk frugt. Der er også mulighed for at bestille aftensmad. Vi lægger vægt på gode - økologiske - råvarer og bager selv det daglige brød. Et besøg på Æblegaarden er som at besøge omsorgsfulde slægtninge – uden de familiære forpligtelser, der ofte hører med til et besøg hos Tante Oda.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019