www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Kroer

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

Kroer er meget mere end bare beværtninger. Der er ofte rigtig god mad, hvor fokusset er på det glimrende gammeldags danske køkken. Derudover er en overnatning på en kro sjældent dyr.

Websites:

Bov Kro, mellem Kruså og Padborg
Bov kro er den næstældste kgl. priv. kro, i Danmark (1566). Kom og stift nærmere bekendtskab med vores velrennomerede køkken som udelukkende benytter friske råvarer. I restauranten, har vi som mål at fremstille så meget som muligt helt fra bunden. Vi får frisk fisk leveret dagligt og vores kød er dansk/nordtysk, din garanti for mørt os kraftfuldt kød. Vi tilbyder weekendophold med ½ pension, kursus/konferencefaciliteter, stort menukort og gamle hyggelige omgivelser. Absolut et besøg værd.
Jerslev Kro, Nordjylland
Hyggelig kongelig priviligeret kro - beliggende i Jerslev J, i Nordjylland tæt på Brønderslev. Overnatningsmulighed, udsøgt smørrebrød, restaurant med dagens specialiteter eller a la carte, krostue med hyggelig atmosfære, hyggelig gårdhave til vores gæster, større selskaber, bryllup, konfirmation, mulighed for det meste.
Sindal Kro og Hotel
Miniferie på Toppen af Danmark - Sindal Kro og Hotel i byen med de 100 springvand. Tæt på Skagen , midt i den nordjyske natur. Sindal Kro og Hotel har siden 1871 været drevet, som beværtning. Kroen har igennem generationer dannet rammen om livets fester, i adskillige familier. Vi ved alle at festarrangementer er en tillidssag, en tillid man ikke opbygger ved kun at se et menukort. Når De har set de menuforslag vi tilbyder Dem, skal De være meget velkommen til at bese vore festlokaler og få en snak om, hvorledes vi sammen kan gøre netop Deres fest til et mindeværdigt arrangement.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019