www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Forlystelsesparker

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

I forlystelsesparker er der sjov og god underholdning til børn og barnlige sjæle. Granvoksne mænd og kvinder kan dog også sagtens fornøje sig i de større forlystelsesparker.

Websites:

Bakken
Ingen tur på Bakken uden en tur i Rutschebanen eller i Dizzy Ducks eller i Spøgelsestoget. Bakken byder på kørende forlystelser for alle, og der er 35 at vælge imellem - lige fra karruseller til rutschebaner og TårnGys, så uanset om du er til store eller små sus i maven, så er der noget for dig.
Bonbon-Land
110.000 m2 Familiepark i Holme-Olstrup. Alle aktiviteter er til fri afbenyttelse når entreen er betalt. Rutschebanen "Vild-Svinet" har, som den eneste bane i verdenen, et frit fald på 95 grader!
Classic paintball
Paintball spil i Ringsted. Stor udendørsbane med fort små huse grøfter og jordvolde. Nu også sumo brydning og human football - bordfodbold i menneske størrelse - hvor du er spilleren på bane.
Djurs Sommerland
Sjove oplevelser for hele familien. Vandland, vandruchebane, lilleputland.
Fun Park Fyn
Masser af forlystelser for både børn og voksne. Når indgangen er betalt er både badeland og forlystelserne gratis. Trampoliner, hoppepude, vandkarussel for børn, automatisk svævebane, vandland med rutchsjebaner, børnebassin.
Fårup Sommerland
Oplevelser for hele familien. BørneTivoli, hoppepuder, kano, minigolf, søløveshow, vandcykler, Colorado River, Fårup rafting, Aquapark, bølgebassin, børnevandland ,Wild River.
Givskud Zoo
Besøg Givskud Zoo. Når først du er kørt gennem porten til Givskud Zoo befinder du dig midt i de vilde dyrs verden og du kan nu udforske mere en 1000 dyr.
Jyllands Park Zoo
I haven finder du over 700 dyr og fugle fra alverdens lande - fra mus til giraffer, og for børnene har vi indrettet legegårde med dyrebørn. Langt de fleste af dyrene må gæsterne fodre, og i kioskerne kan købes forskellige slags foder til vore dejlige dyr. Jyllands Park Zoo ligger ved Haunstrup, 10 km vest for Herning.
Lalandia - Book en dejlig familieferie i Lalandia i Rødby eller Billund
Superferie i Lalandia Rødby og Billund. Tag i Lalandia med hele familien og prøv alle de fantastiske aktiviteter for børn og voksne.
LEGOLAND i Billund
Miniland, Trafikskolen, kålorm, LEGO Safari, minibåde, mekanisk legetøj, Monorail, Imagination Zone, musikfontæne, springvand, Adventure Land, Jungle Racers, Piratland, Fyrtårnet, Piratbåde.
Sommerland Syd
SYD - Sønderjyllands største forlystelsespark med hele 83 udfordrende og spektakulære forlystelser fuld af sjov, fart og spænding for både store og små - unge og ældre.
Themeparkdenmark
Guide til forlystelsesparker i Danmark. Artikler om rutschebaner, forum, galleri, mv.
Tivoli - Forlystelsesparken i hjertet af København
Underholdning, restauranter, Tivoli-klubben, spille- og kasteboder, fredagsrock, klassisk musik, orkestre, show og teater, Pantomimeteatret, special events. Prøv Tivolis rutschebane Dæmonen, som som med en fart på 77 km/t suser passagererne gennem tre loops på den næsten 600 meter lange bane, der er en af Danmarks højeste med sine 28 meter. Rutschebanen er af "Floorless" typen, hvilket betyder, at vognene ikke har noget gulv. Dermed oplever passageren en mere fri og vægtløs fornemmelse, når togene flyver gennem banens næsten 600 meter. Du skal mindst være 132 cm for at prøve Dæmonen.
Tivoli Friheden
I Tivoli Friheden er der forlystelser for legebørn i enhver alder fra 0 til firs! Fra det vildeste og mest spændende til det stille og hyggelige. Livet er en leg - kom selv og prøv og få en helt anderledes og meget sjovere dag ud af det!

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019