www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Backpacker

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

Som backpacker kommer du ud for rigtig mange spændende oplevelser. Når du rejser som backpacker møder du masser af nye mennesker og stifter bekendtskaber, der varer hele livet.

Websites:

ACCESS Afrika
ACCESS arrangerer grupperejser for unge til Afrika med et intensivt undervisningsforløb i afrikansk kulturforståelse, bjergbestigning på Kilimanjaro, dykning på Zanzibar, trekking i Great Rift Valley og Usambara Mountains.
BackPacker - Magasinet for rejsende med rygsæk
Artikler med rejseoplevelser, rejseartikler, interviews, konkurrencer, et forum med rejsepartner, brevkasse samt rejseguide med links og gode tips og råd.
Backpacker Planet - Alt en backpacker behøver
Informativ backpackerportal. Rejseartikler, fotogalleri, rejsetips, rejseguide, forum, rejsekammerater og meget mere.
Dykkerper - I Thailand med rygsæk
Dette er vores dagbog/weblog, imens vi er i Thailand: Koh Tao, Hua Hin, Koh Samui, Phuket, Krabi, PhiPhi, Bangkok, Chiang Mai og hvor vi ellers kommer hen. SCUBA diving, elefant ryk, thai boks, junglen, hvide sandstrande er noget af det vi skal ned og opleve. Så hvis du vil se hvordan det går, er du kommet det helt rigtige sted.
Gapyear
På Gapyear finder du en masse information og inspiration til din næste rejse eller dit sabbatår. Herunder backpacking, arbejdsophold, studieophold og andre udlandsophold af kortere eller længere varighed. Undersøg hvilke destinationer der er noget for dig, og få lynhurtigt svar på dine spørgsmål i vores rejseforum.
Globe Spots
Rejse inspiration om steder du måske ikke før har tænkt på. Masser af flotte billeder, information om guidebøger, rejseforsikring og fif om alverdens rejse fupnumre. En rejse website for backpackere, som ikke er bange for at prøve noget nyt. Engelsk sproget, men dansk ejet.
Opdag Verden
Få inspiration til din næste rejse. Læs rejseberetninger, omfattende landefakta og rejseinfo. Find rejseforedrag, upload dine rejsefotos, find brugt rejsegrej eller en rejsekammerat, snak om rejser i forummet og meget meget mere.
Outsite Magazine - frisk luft på nettet
Web-magasin om friluftsliv, eventyr og natur. Danmarks største friluftsforum, skarpe artikler, anmeldelser & test, brugtbørs, interviews, konkurrencer, aktivitetskalender, friluftskatalog og gode råd og tips. Mødested for alle med interesse i friluftsliv.
Ruth og Thorkilds rejsedagbog
Erfaringer og billeder fra backpackerrejser i hele verden.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019