www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Feriebolig udlejning

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

Feriebolig udlejning behøver ikke være specielt vanskeligt eller koste meget i gebyrer. Ret beset handler det jo bare om, at din feriebolig bliver lejet ud så let som muligt.

Websites:

NOVASOL - Sommerhuse i Danmark og resten af Europa
Over 17.000 feriehuse, sommerhuse og ferieboliger i 15 europæiske lande. Danmark, Norge/Sverige, Syd- og Mellemeuropa. Luksuscamping i Sydeuropa.
Bargemon - Provencevillaer udlejes
Provence. Bargemon, Claviers og Callas i Var-distriktet. Gode ferievillaer udlejes på ugebasis, med og uden pool, til 2-10 personer. Charmerende områder med småbjerge, vingårde og olivenskråninger 1 times kørsel fra Nice og 55 km fra Cannes og kun 1/2 times kørsel fra "Gorges du Verdon" kløfterne. Gode aktivitetsmuligheder i omegnen, samt gode restauranter og vingårde.
Bella Lucca
Lej feriehus i det smukke Italien. Det ideelle hus hvor du kan tilbringe en god ferie! Det perfekte sted at slappe af, tage på cykelture, nyde god mad og vin. I hjertet af den historiske by Lucca eller ved den skønne Versilia kyst, men også i de smukke og grønne landskaber omkring Lucca. Det smukkeste Toscana. Vi har mere end 200 boligere i området.
Bjerghus Bakke
Ferielejligheder som ligger et stenkast fra Limfjorden i Vestjylland og der er idéelle muligheder for gode strande, flot natur og lystfiskeri.
Bondehus med egen swimmingpool - Dordogne - Frankrig
Bondehus med egen swimmingpool med plads til 5-6 pers. Huset har en stor flot have med forskellige nivauer, hvorfra der er en vidunderlig udsigt over Dordognefloddalen. Middelalderbyen ligger få minutters gang fra ferieboligen. I den lille by findes bager købmand/slagter, bar restauranter og et ugentligt marked. Området byder på verdensberømte huler, slotte, borge og vinslotte. Dordogne er kendt for sin pragtfulde natur, slotte, vin, trøfler og fois gras. Der er mulighed for at fiske, spille golf, leje kano, loppemarkeder og koncerter.
Cap Coudalere - ferielejlighed i Sydfrankrig
Skøn ferielejlighed i Le Barcarés v/Perpignan ved første række ligeud til vandet og med en skøn udsigt udover lille idyllisk lystbådehavn, bjergene og vandet. 100 meter til privat strand og swimming pool i gå-afstand. Lejligheden er i 2 etager med en skøn sydvestvendt og solrig altan med en herlig udsigt udover vandet og bjergene. Mange udflugtsmuligheder; naturområder i bjergene, ved vandet, i baglandets vinmarker eller de omkringliggende kulturhistoriske byer og seværdigheder.
Claviers - 150 m2 Provencevilla med pool
Charmerende 150 kvm. Provencevilla + 100 kvm. kælder udlejes til max; 7-8 personer. Nyere swimmingpool med panoramaudsigt. Stor overdækket barbequeterrasse. Huset har opholdsstue med pejs, 3-4 værelser, 2 badeværelser, 3 WC, stort veludstyret spisekøkken. Smuk olivenhave på 1200 kvm. med terrasser. Uspoleret smukt område, hvor tiden står stille.
Cori nær Rom
Historisk bjergby, grundlagt før Rom i kanten af Abruzzerne omgivet af vinmarker. 30 minutter til Rom eller til smuk badestrand. Lækkert 130 m2 hus plus 25 m2 terrasse. Stort spisekøkken med pejs. Vaske- og opvaskemaskine. Stor stue og 3 gode soveværelser med i alt 6 box senge + evt. 2 slå-ud senge i separat rum. Komplet med dansk sengetøj. Til huset hører også en gårdhave samt stor have, der skråner op ad bjerget med endnu en terrasse med overdådig panoramaudsigt.
Danitalia - formidling af ferieboliger i Toscana
Er du "bidt" af Toscana? Den storslåede natur med vinmarker, cypresser og olivenlunde, det pragtfulde toscanske mad, vinen, de hyggelige byer med typiske stenhuse, det milde klima og ikke mindst de lange, hvide sandstrande? Tænker du på engang at tage til Toscana på ferie, eller har du allerede været her og fået smag på at opleve mere? Dansker bosat i Lucca, Toscana formidler pragtfulde ferieboliger. Foren ferien med en-dags vingårdsbesøg, cykling, golf, mm.
Din Ferie Partner - PrimeSun
Udlejnining af kvalitets ferieboliger i Danmark og Sydeuropa.
Dramont & Anthéor - 2 villaer m/panorama udsigt 500m fra Middelhavet, Provence, Sydfrankrig
Dramont: Villa på 90m2 til 6. pers. i privat villaområde 500m/10 min.s gang fra strand. Dagligstue med køkkenhjørne, 3 sovevær., 2 badevær. Udsigt over Middelhavet, Agay-bugten og de røde Ésterelbjerge i baggrund. Anthéor: Villa med 2 boliger hver til 6 pers. i privat villaområde. For oven: 105m2, dagligstue, 2 store sovevær., 2 badevær., entré og køkken. For neden: 80m2, dagligstue med åbent køkken, 3 soveværelser, 2 badeværelser.
Eksklusiv ferielejlighed i Juelsminde
Helt ny eksklusiv ferielejlighed på 90 m2 udlejes, - 50 m fra strandkanten - 200 m fra hovedgaden med mange indkøbsmuligheder, restauranter samt hyggelig lystbådshavn.
Feriebolig Cannes Sydfrankrig
Velindrettet 2-vær.lejlighed til 4 personer i Theoule-sur-mer/Miramar med pragtfuld udsigt til Middelhav og Esterel bjerge. Komplet med alle faciliteter. Dejligt område med flot natur, strande, lytbådehavne og golf.
Feriebolig syd for Alicante - Costa Blanca - Grand Alacant
Udlejning af feriebolig syd for Alicante, Costa Blanca, Spanien. Velkommen til en spændende og nybygget feriebolig i, Gran Alacant i Spanien, Ferieboligen er velegnet indtil 6 personer. Ferieboligen indeholder - køkken, stue , 3 soveværelser og 2 badeværelser - er velmøbleret og med airkondition, samt med stor udsigts-terrasse, hvor alle måltider spises, og hvor der er mulighed for skygge, har en flot udsigt til området og havet. På området findes et stort dejligt pool område.
Feriebolig syd for Barcelona
Herligt hus 200 km syd for Barcelona. Gode udflugsmuligheder i bjergnene, Barcelona, Valencia samt en af europas største forlystelsesparker samt golfbane.
Feriehus i det sydlige Polen
Stort feriehus, smukt beliggende på bjergside med flot udsigt, 3 km til mindre by. 8 sengepladser, 2 badeværelser. Der er lukket parkeringsplads og garage. Kort afstand til Kraków, Zakopane, Wieliczka (saltmine), Oswiecim (Auschwitz).
Feriehuse udlejes i Søndervig
Privat udlejning af feriehuse i Søndervig. Feriehuse udlejes i Søndervig, en enestående naturoplevelse – porten til Vesterhavet. Søndervig ligger på Holmsland Klit mellem hav og fjord og er et af de første rekreative bade- og sommerhus- områder i Vestjylland. Badebyen Søndervig har udviklet sig til en ferieby for alle aldre, interesser og pengepunge. Golf, fitness, bowling, diskoteker og butikker.
Ferielejlighed i Skanderborg
Mulighed for overnatning centralt i Skanderborg - og kun 15 minutter fra Århus med tog. Lille, lys lejlighed med et værelse, køkken med lille spiseplads og toilet med brus. Plads til 2 personer + evt. et barn. Gå-afstand til restauranter, biograf, indkøb, sø, skov, park og kulturhus.
Ferielejlighed på fanø udlejes
Lejligheden, der ligger ved Fanø bad, er del af et feriecenter. Der er fri havudsigt og adgang til swimmingpool og sauna. 150 m til Fanø golf links.
Ferielejlighed udlejes Nice Cote d'Azur, Sydfrankrig
Skøn 3 værelses lejlighed med pragtfuld udsigt til Middelhavet og bjergene, beliggende i Fabron området i Nice.
Ferielejligheder, Värmland i Sverige
Ferielejligheder plads med til 8-10 personer. Muligheder for fiskeri m/ guide, kanotur, ski, safari - bæver og elg, vandring osv. Udlejes hele året fra dkr. 350.- pr. dag incl. forbrug - el, vand og varme.
Flot sommerhus til 6 personer udlejes i Holland
Huset er komplet møbleret med bla. sauna, lækre møbler, FLAT-TV og (op)vaskmaskine. 3 storesoveværelser og 2 badeværelser, sauna, 2x separat toilet. Med terrasse/veranda og stor have (ca. 500 m2). Ca. 350 meter fra Haringvliet strand og Marina Cape Helius - Hellevoetsluis. Kun 10 minuter kørsel til de smukte NordSø stranden i Rockanje. Udflugtsmål: Feriepark Cape Helius. For yderligere oplysninger, billeder, priser, m.m. så se vores hjemmeside.
Fridage i Skagen
Nyrenoveret familiebolig 20 km2 med eget toilet og bad , dejligt dobbeltværelse med eget toilet og bad, samt fælles veludstyret køkken.
Gambyhuset, Bogense - Fyn
Vi udlejere vores smukke gamle bindingsværkshus nær Bogense.
Græsk Ø - feriehus til leje
Oplev lille græsk ø med autentisk stemning, hvor grækerne også tager til på ferie. For individuelt rejsende- ingen charter rejser. Forsøg noget nyt og helt anderledes væk fra turist vrimlen. Badeferie, vandreferie, Ouzo crawling få brugt det græske du kan osv.
Græsk ø-ferie på Leros i 6 ferielejligheder Fanari
6 flotte ferielejligheder på Leros. Suveræn udsigt, ægte miljø, dansk standard. Store terrasser med suveræn udsigt over hav, fiskerleje, den gamle by og borgen. Store fællesarealer og roligt miljø, omgivet af græske familieboliger. Kun 2 min. gang til rolig strand, hyggelige taverner og kafé. Smuk afvekslende ø med små afstande. Meget få turister. Vi hjælper gerne med råd om rejsen, praktiske tips mm. Se vores hjemmeside med masser af fotos, info og historien om, hvordan vi "kom til" at købe Fanari.
Hasmark Strand m/internet - Nordfyn
Sommerhuset er på 63 kvm. med plads til 4 - 6 personer. Der er internet, brændeovn, vaskesøjle, sat-tv og kun 150 meter til stranden.
Helnæs – direkte ved strand og skov
Helnæshus er beliggende på naturgrund med egen strand og udsigt over Helnæs bugt, kun 50 m fra skoven. Huset er fra 1872, og har foruden toldsted, senere været både sommerpensionat og feriekoloni. Efter 5 års restaurering er den ene fløj nu privatbolig, mens de to andre udlejes som feriebolig. Lejemålet udgør 2 ud af 3 fløje, ca. 130 kvm. i et plan med plads til 6-8 pers.
Hometrotters
Udlejning af ferieboliger også internationalt som f.eks. Frankrig eller Grækenland.
Kreta ferielejlighed
Lej et nyopført hus med to etager fra 2006 beliggende i en klassisk lignende landsby på Kreta.
Lejlighed i St. Vlas, Sunny Beach, Bulgarien
Lejligheden har 2 store soveværelser med dobbeltsenge samt egen terrasse, stue med køkken, 1 badeværelse samt 1 gæstetoilet. Udsigt over Sortehavet fra stuen, Balkan Bjergene fra soveværelserne. Aircondition i alle rum, i køkkenet er der køleskab m. fryser, kogeplader, vaskemaskine og porcelæn & bestik til min. 6 personer i lejligheden. Bord og stole til 6 personer i stuen og på terrassen. I byen findes der flere små hyggelige restauranter, Bulgariens største lystbådehavn og stranden.
LiseLængen Bed & Breakfast, Thy
Hyggelig ferielejlighed, langt ude på landet, men dog tæt på hav, strand og indkøb. 85 kvm. med adgang til egen stor have. Beliggende i Thy - Nordvestjylland. Kapacitet: max 6 personer.
Luksusferiehuse, privat udlejning, Vestjylland
2 nabo luksusferiehuse beliggende i skøn natur, kun 200 m. fra den fine badestrand Ålbæk, 23 km vest for Skive. Både udlejes.
Middelhavet som der var engang
Danskejet feriebolig i det smukkeste område af Kroatien. Fire rækkehuse med en fantastisk udsigt over havet. Alle fire sommerhuse er ens og indrettet til en standard vi selv har lyst til at have når vi bor der.
Norsk Hytte Udlejning
Norsk Hytte Udlejning har egne 8-14 personers familievenlige hytter og lejligheder på Hafjell. Hafjell er idag Norges 3. største vinter destination og blev opbygget til OL i Lillehammer. Prisgaranti på alle vore hytter og lejligheder. Få tilsend gratis nyhedsbrev og tilmeld dig vore konkurrencer.
Penthouse i Orte
Middelalderbyen Orte - ½ time fra Rom -ligger på en tufklippe hvorom Tiberen slynger sig. Pragtfuld nyrenoveret Penthouse med alle faciliteter, opvaskemaskine, og køkkenbar. Kæmpe tagterrasse med panorama udsigt 360° over hele byen og landskabet og bjergene horisonten rundt. 2 km til Terme di Orte, vulkanske badeanlæg. 35 minutter med tog til Rom. Vidunderlig middelalderby med store paladser. Herlige restauranter, vingårde og utallige seværdigheder - nok til flere ferier.
Penthouselejlighed - Bønnerup strand
Nyd livet i luksus på første parket. Lej luksus penthouselejlighed med pragtfuld havudsigt og alle tænkelige facilieter. Beliggende i 4 stjernet feriecenter på Djursland ved Bønnerup strand. Lejligheden er beliggende i 4 stjernet feriecenter ved Bønnerup strand med pragtfuld havudsigt og alle tænkelige facilieter.
ProvenceVacances
ProvenceVacances har et flot udvalg af private feriehuse / villaer til leje i Provence / Côte d'Azur - alle af høj standard og med super beliggenhed og med egen pool.
Seaside Inn
Marielyst - Falster Eksklusive ferielejligheder med en unik beliggenhed i naturskønt område direkte til Østersøen. Seaside Inn er et nyopført kompleks med et smukt arkitektonisk særpræg og bestående af 8 ferielejligheder, de fleste med havudsigt. Alle lejligheder er desuden indrettet med fuldt udstyret køkken, badeværelse, stor stue med satellit-TV, musikanlæg og udgang til privat terrasse samt stort rekreativt område.
Skagen, Rent A Room
Privat værelse/hus-udlejning i roligt villakvarter i Skagen by. Udlejes på dagsbasis eller for længere tid. Egen parkering, indgang, alt i udstyr.
Skilejlighed i de Franske Alper LaRosière
Totalt istandsat lejlighed på 30 m2 i LaRosière til 4 personer, ligger tæt ved skiområdet, som er et stort børnevenligt område med mange udfordringer, bl.a skiløb til Italien. Om sommeren er der også dejligt med mange aktivitets muligheder.
Skilejlighed udlejes i Østrig
Moderne skilejlighed i Østrig udlejes til 4 personer, beliggende på bjergskråning i den gammel kurby BadGastein med flot udsigt fra terrassen over dalen og bjergene. 1 km til kabinelift. Gode muligheder for vandring i bjergene, kurbade, mv. En halv times kørsel til Ørne borgen. Udsigt til 18 hullers golfbane, yderligere en golfbane findes ved 10 min kørsel på vejen til SportsGastain.
Skøn ferielejlighed kun 50 km. syd for Rom
En perle af en 6 personers lejlighed beliggende i den skønne bjergby Cori, kun 45 minutter fra Rom. Fra lejligheden er der en fantastisk 350 graders panoramaudsigt til Lepinerbjergene, Pontinasletten og Middelhavets blå bræmme. I lejligheden er der to soveværelser og 2 badeværelser. Et særdeles veludstyret køkken, 2 stuer, hvor der findes en god sovesofa i den ene. I et niveau længere nede, findes et skøn lille privat have, med en overdækket terrasse og havemøbler.
Sommerhus - Jammarbugten, Slettestrand
Sommerhus til 8 pers. i smukke naturomgivelser: 800 m til stranden. Opført1980/1999, ca. 100 m2 udestue, 2 huse omkr. solgård. 2 dobb. senge, 4 køjer, 2 badevær., TV m. parabol og video, opvaske- og vaskemask., mikroovn, grill, havemøbl., sandkasse og bålpl. Fælles legepl. og petanqueb. Travestier. 200 m til rest., 600 m til købm. Ride- og fiskem. samt børnetivoli. Fjerritslev 10 km. svømmeh., naturcenter og golf.
Sommerhus med udsigt over Flensborg fjord
Dejligt sommerhus for 6 personer med udsigt over Flensborg Fjord. Helt ideelt såfremt, at du trænger til en rigtig slap-af-ferie i velplejede omgivelser i roligt område med rigtig skøn natur. Kort afstand til Gråsten, Sønderborg og Flensborg. Seværdigheder i omegnen: Gendarmstien, Gråsten Slot, Sønderborg Slot og Dybbøl Banke.
Sommerhus-siden
Sommerhus-siden.dk tilbyder +130.000 sommerhuse og ferieboliger i Danmark og de fleste europæiske lande.
Sommerhusbutikken
Find dit næste sommerhus og feriehus ved limfjorden.
Sommerhuse i Europa
Sommerhuse til leje i hele Europa.
Vesterhavshytten i Blokhus
Nyopført luksus sommerhus til 8 per. på lukket grund i Blokhus by. 119 m2 med 4 soverum med dobbeltsenge, stor hems, sauna, spa, opvaskemaskine, vaskemaskine/ tørretumbler og tv/dvd køl-frys med ismaskine og microoven.
Villa Polyxeni - v/Det Loniske Hav i Grækenland
En perle ved det Ioniske Hav er den idylliske lille by Sivota i Epirus. 3 små øer ligger beskyttende udenfor kysten og de over 20 strande indenfor 4km omkreds kendetegner stedet. Bo i eksklusivt interieur i rolige omgivelser med udsigt over hav, bjerge og lystbådhavnen. Ejere og gæstgivere er en græsk-dansk familie.
Værelseudlejning i Skagen
Dejligt dobbeltværelse i Skagen udlejes. 5 minutters gang fra banegård og byen og kun 10 minutters gang til lækker badestrand. Der er eget kabel tv og cd afspiller. Kaffemaskine og køleskab forefindes. Gratis kaffe og the. Sengelinned og håndklæder. Der er mulighed for at lave morgenmad + frokost. Pris pr. døgn 350,- kr.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019