www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Feriebolig Italien

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

En feriebolig i Italien giver dig en sikker base at vende hjem til, når du i løbet af dagen har været ude og opleve det smukke støvleland.

Websites:

Casa Pietrarossa - dejligt feriehus i Italien udlejes
I Umbrien, også kaldet "Italiens grønne hjerte", ligger dette udsøgte feriehus, Casa Pietrarossa, med en fantastisk beliggenhed. Huset er placeret imellem olivenlunde og gamle middelalderbyer. Feriehuset ligger centralt i forhold til mange af Italiens hovedattraktioner. Huset er på 120m2 fordelt på 4 etager, med plads til 8 personer.
Charmerende penthouselejlighed - Italien
Cori er en bedårende bjergby i udkanten af Abruzzerne 60 km syd for Rom i retning mod Nemi og Albanersøen. Lejlighedens 40 m² er godt og Skandinavisk indrettet med køkken/ spisestue og stort soveværelse med et opholdshjørne, hvorfra udsigten kan nydes. Perfekt til to og ok til tre.
Etnalodge Etna Nature Park - Sicilien
Ferieboliger ved foden af europas største aktive vulkan. En ideel sommerferie og vinterferie, samt romantisk stilhed, kulturelle oplevelser, familieferie samt udflugter op af Etna bjerget gennem fredet naturpark.
Feriebolig Casa Bella Vista - Toscana, Italien
Feriebolig i det nordlige Toscana, beliggende i en gammel middelalderby i Lunigiana, tæt på Firenze, Lucca, Pisa, La Spezia, Cinque Terre og tæt på skønne badestrande langs den Italienske Riviera. Oplev det skønne og uspolerede Toscana i den nordlige del af Toscana - både sommer og vinter.
Feriebolig i Italien
Sommerhus i Syditalien. Hus med udsigt til Middelhavet.
Feriehus i Orte nær Rom
En lækker nyindrettet Penthouselejlighed med stor tagterrasse på højde med byens basilika. Omegnen er spækket med seværdigheder. På hjemmesiden kan du læse alt om områdets kulturskatte, borge, slotte, domkirker. Der er herlige vine, og 2 km fra Orte ligger ”Terme di Orte” et badeeldorado, hvor herligt, helsebringende vand vælder op fra undergrunden. Orte har særdeles gode restauranter, og toget fører Jer til Roms centrum på 35 minutter - endnu en god grund til at holde ferie i Orte.
Luxus ferielejligheder v. Gardasøen
Skønne og helt nyrenoverede ferielejligheder i landhus fra 1100 tallet. Balcon med bjergudsigt, udendørs jacussi, gourmet restaurant i den rustikke kælder. Beliggende ca. 300 m. over Gardasøen i byen Prabione, 10 min. kørsel fra Gardasøen. Fra 2 - 6 personer og fra 35 euro til 75 euro pr. lejlighed pr. døgn. Her muligheder for vandre-, mountainbike- og rideture i bjergene.
Mille Fiori - rustikke ferieboliger i Toscana, Italien
Feriehuse i hjertet af Toscana. Både korte og længere ophold. Masser af inspiration til udflugter, rejsetips og italiensk mad.
Privat feriebolig i Cori/Rom - Italien
Vi udlejer vores feriebolig i en smuk bjerglandsby lige uden for Rom. Huset er nyhistandsat og har balkon og tagterrasse med fantastisk udsigt.
Turitalia.dk
Udlejning af ferieboliger i Italien. Online bestilling. Ferieboliger i hele Italien og af mange forskellige typer.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019