www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Sprogrejser

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

Sprogrejser giver dig muligheden for at lære et sprog til perfektion, samtidig med at du også får et rigtig godt indblik i landets kultur. Kan anbefales hvis du vil mestre et sprog helt perfekt.

Websites:

LISA! Sprogrejser
LISA! Sprogskoler er imellem de bedste skoler verden over. Vi underviser studerende fra hele verden, voksne som teenager. Vi har voksen og ungdomskurser hele året rundt. Alle vores lærere underviser på sit modersmål. Få en oplevelse for livet, lær et sprog, få en masse internationale venner! Vi har sprogkurser over hele verden, storbyer og kystbyer.
EF Sprogrejser
EF tilbyder sprogskoler i udlandet i 7 forskellige lande og på mere end 40 forskellige destinationer. På EF’s internationale sporgskoler kan du lære engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, japansk og kinesisk på kurser der varer alt fra 2 til 52 uger. EF tilbyder også sprogrejser for unge, programmer som udvekslingstudent og andre sprogkuser i udlandet. Derudover tilbyder EF også Business kurser på engelsk til ledere.
Kiglinga sprogskoler og sprogrejser
Annoncer for sprogskoler og sprogrejser. Læs feks. spansk På Isla Margarita i Caribien eller tysk i Berlin.
Tema Rejser med Fokus Spanien kulturrejser til Barcelona
Fokus Spanien henvender sig til det voksne nysgerrige publikum, der ikke kun fristes af 7 dage ved stranden, men som har lyst til at få noget med hjem fra en ferie, som man kan bruge og glæde sig over senere. Du skal have lyst til at få en oplevelse med hjem. Det kan være sprogmæssigt, på det kulinariske plan - udvide din edbviden eller få set lige præcis de turistatraktioner du har drømt om.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019