www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Thailand Østen

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

Thailand ligger i Østen, hvor der traditionelt er meget billigt. Udover at der er billigt, er der også fuldstændig vidunderligt. Smukke sandstrande og fantastisk natur.

Websites:

Book hotel -Thailand.dk
Booking af prisbillige hoteller i Thailand - vælg nemt og hurtigt imellem ca. +1800 hoteller.
Filippinerne.dk
Rejsetips fra Filippinerne - online-booking af hoteller, resorts, guesthouses og bungalows.
Grace Tours ApS
Hvad enten du bare vil af sted for en kort tur til østen, en spændende rundrejse, eller ud på en krævende trekkingtur i bjergene, så finder vi netop det rigtige til dine behov.
Kata Villa Hotel, Phuket -Thailand
Kata Villa er en lille hotel perle omkring en dejlig tropisk have, swimmingpool, bar & restaurant. 5 meter til swimmingpool & 20 meter til strand. Ved køb af gavekort får du 50% rabat på alle nedenstående værelses priser. 1. maj til 1. november dobbeltværelse for 2 personer kroner 125 pr. nat. 1. november til 1. maj dobbeltværelse for 2 personer kroner 250 pr. nat.
Seasun Beach Resort & Hotel
Filippinsk: Dansk: Famillie resort 200 km NV for manila i provinsen, Zambarles, Luzon, Filippinerne. I er nu kun få skridt fra jeres livs oplevelse. Lav din egen Robinson Ekspedition på Filippinerne. Lev som en høvding i din egen hytte, fang din egen fisk og tilbered selv din egen middagsmad.
Siam Cruise
En enestående mulig for at opleve det ægte Thailand, mens man sejler på Chao Phrya floden ombord på en traditionel ombygget 'Rice Barge' i teaktræ. Storbyen Bangkok forsvinder i det fjerne, mens floden langsomt snor sig gennem det thailandske landskab, små lokale byer, smukke templer og rismarker; - du oplever nu en del af Thailand, som yderst sjældent besøges af turister.
Thailandfoto.dk - Thailand foto
Del dine thailandske fotos med andre! Opret dig som bruger, og få gratis 15 MB plads.
The Little Mermaid, Phuket, Thailand (lukket)
Little Mermaid Guest House And Bungalows er ejet og drevet af danskere, og ligger i rolige omgivelser - 300 meter fra Kata Centrum og omkring 600 meter fra en af de bedste strande på Phuket, hvor man kan svømme sikkert næsten hele året. Under ophold på vores resort har du adgang til følgende faciliteter: Stor swimmingpool - To restauranter, åben fra klokken 6 morgen - En familierestaurant, H. C. Andersen - Tre barer, én med 24-timers service - 24-timers service i receptionen - 24-timers internet-service - Opholdrum med satellit-TV og pool-bord - TV og køleskab til leje (kun for gæster i det gamle guesthouse) - 50 Bath for hver pr. nat - Motorcykler og biler til udlejning - Tur-service, inklusive fly- og busbilletter, hotelreservation og taxi-service. Vi kan lave specielle tilbud til gæster, der ønsker et ophold over en længere periode - særlig fra 1. maj indtil 1. oktober. Ved langtidsophold på The Little Mermaid kan man altid få en speciel ordning.
Wild Kingdom Tours
Det danske rejsebureau i Thailand. Vi har de rigtige priser og kender de lokale forhold bedst. Vores omkostninger er lave, derfor er vores prise små.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019