www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Europa

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

Europa har fantastisk meget at byde på. Hvad enten du er til sol og sommer, storby og fart på eller stille og rolig afslapning på landet.

Websites:

Altidbulgarien
Ægte bulgarsk atmosfære. Privatejede mindre hoteller. Sommerferie med charme. Kombiner en anderledes ferieoplevelse blandt lokale bulgarer med solferie ved Sortehavet hver dag. Lokale priser, en espresso 1,2 kr - nyd en stor øl i varmen til 4 kr.
Kroatienrejser
Sommerferie i Kroatien. Nyd dit ophold på en af de 1165 øer.
Lær Ungarn at kende
Dansk-ungarer tilbyder HJÆLP til alle former for kontakt til Ungarn, det være sig: skole-udveksling, ældre-udveksling, tandbehandling, jagt, handel, musik, sport, privat ferie - også for enkeltpersoner, ja, ALT hvad der vedrører Ungarn.
Prag ved andet øjekast
Prag ved andet øjekast laver kulturhistoriske byvandringer i Prag - på dansk. Har I allerede set Karlsbroen, Borgen og det astronomiske ur? Og har I lyst til mere? Så lad mig vise jer Prag ved andet øjekast.
Universpain - Lær spansk i Spanien
Spanskkurser i Spanien. Lær spansk med vores spanskkurser i Salamanca og Santander. Det er muligt blive indkvarteret hos en familie i stundenterboliger. Kurserne varer fra 2 til 6 timer pr. dag og der tilbydes 8 undervisnings niveauer.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2018