www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Rejse- og Ferie kategori : Europa

Tilføj et nyt Website til denne kategori

Supersaver - flybilletter   MrJet - flybilletter   Travellink - flybilletter  

Europa har fantastisk meget at byde på. Hvad enten du er til sol og sommer, storby og fart på eller stille og rolig afslapning på landet.

Websites:

Altidbulgarien
Ægte bulgarsk atmosfære. Privatejede mindre hoteller. Sommerferie med charme. Kombiner en anderledes ferieoplevelse blandt lokale bulgarer med solferie ved Sortehavet hver dag. Lokale priser, en espresso 1,2 kr - nyd en stor øl i varmen til 4 kr.
Kroatienrejser
Sommerferie i Kroatien. Nyd dit ophold på en af de 1165 øer.
Lær Ungarn at kende
Dansk-ungarer tilbyder HJÆLP til alle former for kontakt til Ungarn, det være sig: skole-udveksling, ældre-udveksling, tandbehandling, jagt, handel, musik, sport, privat ferie - også for enkeltpersoner, ja, ALT hvad der vedrører Ungarn.
Montenegro-online.dk
På sitet Montenegro Online, forsøger vi at indsamle de oplysninger du har brug for som turist i Montenegro. Som byer er værd at besøge. Tips om udflugter og hvordan man kan undgå de sædvanlige turistfælder Stedet er for alle, der ønsker at komme til Montenegro. Uanset om det er charter, sidste minut eller hotel, har vi oplysninger om Montenegro du har brug for.
Prag ved andet øjekast
Prag ved andet øjekast laver kulturhistoriske byvandringer i Prag - på dansk. Har I allerede set Karlsbroen, Borgen og det astronomiske ur? Og har I lyst til mere? Så lad mig vise jer Prag ved andet øjekast.
Universpain - Lær spansk i Spanien
Spanskkurser i Spanien. Lær spansk med vores spanskkurser i Salamanca og Santander. Det er muligt blive indkvarteret hos en familie i stundenterboliger. Kurserne varer fra 2 til 6 timer pr. dag og der tilbydes 8 undervisnings niveauer.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019