www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Tjek også vores afsnit med billige afbudsrejser

Top 50

Websites:

Destination east Greenland
Østgrønlands officielle turistportal. Et omfattende site med rejse- og baggrundsinforationer, mange billedegallerier og kort.
Travelape.dk
Personlig hjemmeside, der fortæller lidt om Anders Pedersen for nogen kendt fra Robinson Ekspeditionen 2003. Siden handler om ekspeditionen med afsnitsbeskrivelser og dagbogs beskrivelser, om målsætningen og tiden op til selve ekspeditionen. Den indeholder billeder fra ekspeditionen og små skriftlige indlæg fra de andre på ekspeditionen. Derudover vil siden fortælle om tidligere rejser igennem primært billeder, men også tekst. Rejser til ca 45 lande og 6 kontinenter, samt små 80.000km på stop. Formålet med disse rejser, som er sammen med fotograf Carsten Villadsen, er igennem tekst og billede at udvide egen og andres horisont. På hjemmesiden vil der også være mulighed for at finde kontaktmuligheder, hvis der ønskes evt taler eller foredrag om emner som Robinson, Irak, en globetrottertilværelse eller Jesus.
Crystal Divers
En oplevelse for livet, verden under overfladen på nogle af verdens smukkeste rev.
Bonbon-Land
110.000 m2 Familiepark i Holme-Olstrup. Alle aktiviteter er til fri afbenyttelse når entreen er betalt. Rutschebanen "Vild-Svinet" har, som den eneste bane i verdenen, et frit fald på 95 grader!
JASØ Rejser
JASØ Rejser tilbyder rejser fra Tyskland. Her er kvaliteten i top og prisen i bund. Vores rejsekonsulenter er eksperter i at finde en billig rejse efter dine helt egne behov. Ring ind allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på en rejse til Tyskland
TV2 - vejret i dag
Lokaludsigt, femdøgnsprognose, satellitbilleder, vejret fra TV, vejr at vide, månedens vejr, alternativt vejr, rejsevejr, skivejr, sejlervejr.
Det Ny Hotel Viking
C&C Travel
C&C travel tilbyder skræddersyede rejser til deres kunder. Her får du rejser til eksotiske steder, som du sammen med din rejsearrangør får lavet til en unik rejse for dig. Der er mange spændende destinationer at vælge mellem. Du finder rejser til Fillippinerne som fra start var C&C travels helt store rejsemål, men har siden udvidet med rejser til mange Syd- og Mellemamerikanske destinationer, som der ikke er mange danskere der har besøgt. Derfor skal din næste rejse være med C&C travel.
Café Globen
Inspirerende samlingssted for mennesker med udlængsel. Hver torsdag kl. 20 bliver der holdt rejseforedrag på Danmarks eneste Rejsecafe - Café Globen i København.
Rosenholm Camping
Rosenholm Camping er en to stjernet campingplads. Pladsen er et familie-foretagende, og vi prøver at sætte vores gæster i centrum så alle, der besøger pladsen, kan se tilbage på en god oplevelse. Vi håber, at du vil give os ret, når du og din familie har besøgt os. Rosenholm Camping ligger midt på halvøen Halsnæs i Nordsjælland. Vi har vand på alle tre sider, og det er nok grunden til, at der er så mange soltimer og et flot lys, som har inspireret mange kunstnere gennem tiderne. Mod syd og vest ligger Isefjord og Roskilde Fjord (1,5 km), mod nord ligger Kattegat (1.5 km). Den nærmeste by er Hundested.
Nyd Italien
Guide over ferie i Italien. Information om mad, vin, klima, hoteller og camping samt bondegårsferie.
Stand By
Daglig nyhedsopdatering fra rejsebranchen, jobdatabase og meget andet.
Hotel Du Nord
Outsite Magazine - frisk luft på nettet
Web-magasin om friluftsliv, eventyr og natur. Danmarks største friluftsforum, skarpe artikler, anmeldelser & test, brugtbørs, interviews, konkurrencer, aktivitetskalender, friluftskatalog og gode råd og tips. Mødested for alle med interesse i friluftsliv.
Hannibal
Rejsemål: Afrika, Asien, Australien, New Zealand, Caribien, Mellemamerika, Nordamerika, Sydamerika. Rundrejser individuel eller med dansk rejseleder. Rejselinks, Rejseforedrag.
Camping Charlottenlund Fort
Camping Charlottenlund Fort er beliggende kun 6 km fra Københavns centrum midt i Charlottenlund Strandpark, direkte til det dejlige Øresund, med een af Københavns største og mest populære badestrande. Campingpladsen er indrettet i det gamle, nedlagte Charlottenlund Fort. Fortet blev anlagt i årene 1886-87 og indgik som en del af Københavns Søbefæstning indtil 1932. Området er nu fredet, og voldene omkring fortet danner den ydre grænse for Campingpladsen. Vi har plads til telte, campingvogne og autocampere. Campingpladsen er indrettet med moderne bade og køkkenfaciliteter, spisestue og vaskeri.
Sweden Antique - Helsingborg, Sverige
Vi är Sweden Antique AB Sveriges största antikaffär och en av Skandinaviens största med ca: 3000 m2. Hos oss kan Ni hitta allt från linne, porslin, glas, lampor, speglar och möbler från 1700-1950-tal m.m. Vi är medlemmar i Sveriges Konst och Antikhandlareförening. Vi har affären 15 min från Helsingborgs centrum söder ut, 1 timme från Köpenhamn. Vi har stora ytor för parkering av bussar. Gå gärna in på vår hemsida och ta en titt eller kom och besök oss.
UCPA
UCPA Danmark er en non-profit organisation, der tilbyder pakkeløsningerne indenfor grupperede sportsrejser, blandt andet skisport, bjergsport og vandsport, til unge i alderen 17-38 år. UCPA har mere end 80 sportscentre placeret rundt i verden.
Limfjords Camping og Vandland
En camingplads med skøn beliggenhed 22 km vest for Skive i nærheden af Lihme. Pladsen ligger direkte ned til en herlig badestrand med blå flag i Limfjorden (Kås Bredning) og er om sommeren et herligt paradis for hele familien. Kun 5 km til Gyldendal lystbådehavn med bådslip og liggepladser.
Hestraviken
Lyxhotell, konferensaktiviteter och weekendresor. Skidåkning och golf på Isaberg.
Lægårdens Camping og Karise Camping
Lægårdens Camping ligger på Østsjælland ved Fakse på grænsen til Stevns. Der er 3 km til den nærmeste strand. Vi er en standlejrplads med gæstepladser. Kapaciteten er 175 pladser. Butik/minimarked, toiletbygning, legeplads, fodboldbane, hoppepude, svævebane på 25 meter, petanquebane, hesteudlejning, mønttelefon. Mulighed for leje af urtehave nær ved campingpladsen.
Anholt - turistinformation
Det er ikke helt almindelige folk, der kommer til øen. Der skal noget til at rejse ud midt i Kattegat og holde ferie et sted med så få traditionelle turistaktiviteter, som findes på Anholt. Hvad er det som får nysgerrige til at dukke op første gang - og rejse hertil igen og igen, år efter år ? Kom selv og find ud af det. Se, hvordan hvert eneste sommerhus er gemt i naturen. Find dit eget stykke strand med langt til badenaboer. Gå på havnen, gå på værtshus, til bal i skolegården eller i Forsamlingshuset, eller til fodboldkamp med Anholt United, og mød de andre ikke-helt-almindelige feriefolk på Anholt.
EasyJet
EasyJet beflyver 153 ruter mellem 44 europæiske nøglelufthavne over hele Storbritannien, Frankrig, Spanien, Schweiz, Holland, Danmark, Italien, Tjekkiet, Grækenland, Tyskland, Portugal, Ungarn og Slovenien.
Rømø Familie Camping
Vi kan tilbyde campingferie på en rolig familieplads, hvor afslapning og nattero er en selvfølge. Rømø Familie Camping er en mindre campingplads med plads til 300 familier, hvor ejerparret sætter pris på selv at servicere gæsterne. Vi har to dejlige legepladser, en helt nyrenoveret for de mindre børn med hoppepude, legetårn, sandkasse med byggeklodser, gynger, rutchebane m.m. Legeareal for de større børn er under udbygning, og rummer p.t. stor hoppepude og beachvolley. Derudover forefindes seperat boldbane. Der bliver ved vores lille hyggelige bålsted arrangeret snobrød sammen med børnene, ganske gratis.
Ærøfærgerne
Fartplan: Søby - Faaborg, Ærøskøbing - Svendborg, Marstal - Rudkøbing. Priser, telefonisk reservering, havneoversigt.
Reersø Camping
Rolig og hyggelig 3 stjernet familieplads midt i en gammel landsby. Der er god plads og mange levende hegn, der gør pladsen grøn og indbydende. Pladsen ligger på (halv)øen Reersø, der er en naturmæssig perle med 9 km kyststrækning, spændende over så vidt forskellige typer som: vådområde, klinter, stenstrand og sandstrand.
Eurocamp - Den børnevenlige familieferie
Eurocamp arrangere kør-selv ferie til over 180 af Europas bedste campingpladser, fx i Italien, Frankrig, Spanien, Kroatien, Østrig, Schweiz, Holland, Luxembourg og Tyskland. Bo i vores egne luksuriøse mobilhoes og telte, og nyd friheden ved selv at kunne vælge ankomst og afrejsedag.
Kør selv ferie - 1 Step Away
1 Step Away tilbyder Kør selv ferie til Sydeuropa. Vi tilbyder et stort udvalg af destinationer i Italien, Kroatien, Spanien og Frankrig.
Hotel Ansgar
KONTIKI KRABI
KONTIKI Krabi er et 5 stjernet PADI dykkercenter i Ao Nang, Krabi. Daglige udflugter med 3 både til Phi Phi, King Cruiser, Shark Point, Anemone Reef, the Local Islands og Hin Daeng/Hin Muang. Vi kører det fulde PADI program fra begynder til instruktører, DSAT Tech diving samt 15 forskellige specialities. Instruktørene i KONTIKI er flersproget Instruktører og guider. Max. 4 dykkere pr. guide. NITROX er GRATIS. Dykkerpakke, 6 dyk – 5% ,10 dyk – 10%.
We Backpack
We backpack er en uafhængig rejseportal. Vi bestræber os på, at leverer de artikler og tricks, som vi selv manglede på ét sted. Derudover indeholder siden et frit forum, hvor rejsende kan uddele erfaringer og spørge andre rejsende til råds.
USA Rejser
USA Rejser er et dansk rejsebureau i København, som har stor ekspertise og viden omkring USA. Deres medarbejdere er rejsespecialister, som har været i USA utallige gange - og derfor ved de hvilke byer og aktiviteter, som er værd at se på forskellige årstider.
Star Tour
Eksotiske rejser, bilrundrejser, storby, krydstogter, golf, rabatter, afbudslinien, rejseauktioner, nyhedsbrev og katalog.
Skisport.dk
Alt om skirejser og skiferie.
Nadana Tours
Singlerejser for aktive singler. Nyd Livet - tag på ferie sammen med andre singler. Vi kan tilbyde Kreta, Korfu og Madeira.
Orø Hytte og Campingplads
På Sjællands grønne hjerte - ligger en mindre campingplads, der er placeret i et smukt naturområde 50 m fra stranden i den nordvestlige del af Orø. Pladsen har 9 dejlige 4 personers velindrettede helårshytter, der indeholder komplet inventar, det eneste du selv skal have med er sengetøj og linned. Soveposer kan lejes. Pladsen er en grøn plads, der henvender sig til folk, der sætter pris på naturen og selvaktiverende gøremål, uanset om det er sol-dasning, fiskeri eller anden vandaktivitet, grillristning, sortbrændt brød over bål, eller rygning af selvfangede fisk på pladsens absolut velfungerende røgovn.
Hotel Amager
Radisson SAS Koldingfjord Hotel
Best Western Hotel Nyborg Strand
Hotel Nyborg Strand er "hele Danmarks mødested" og dets placering ved skov og strand, nær Nyborgs historiske bymidte, gør det ideelt for kortere eller længere ferier.
Hotel Royal Århus
Hotel Royal er et klassisk De Luxe hotel, beliggende i hjertet af Århus, omgivet af Domkirken, Store Torv og Latinerkvateret. Hotellet der er bygget i 1838, bliver løbende renoveret og moderniseret med nænsom hånd. Hotellet fremstår i dag som et godt eksempel på den smukke danske arkitektur fra sidste århundrede, fyldt med atmosfære og historie.
Mallorca Info
Mallorca Info omhandler kultur, historie, natur og oplevelser for hele familien og for den nysgerrige rejsende. Her findes tips, artikler fora m.m.
Jensen Safaris
Jensen Safaris, baseret i Sydafrika's hovedstad Pretoria, har siden 1980 assisteret skandinaviske gæster med rejser overalt i det sydlige Afrika, herunder jagt- og ferierejser, med speciale i golfrejser. Desuden tilbydes rejsearrangementer i Uganda med bl.a. gorilla tracking og sejlture på Nilen og Lake Victoria, og hver måned i højsæsonen arrangeres desuden en Safari Cruise på Lake Kariba med tilhørende besøg ved Victoria Falls. All korrespondance kan foregå på dansk.
Balule River Camp - Sydafrika
Luksus safarirejser til danskejet lodge i Great Kruger National Park i Sydafrika. Kruger National Park i Sydafrika er et enormt vildtreservat med enestående muligheder for at komme tæt på de afrikanske dyr i deres naturlige omgivelser.
Grand Hotel Struer
Grand Hotel ligger i Limfjordensbyen Struer midt på gågaden, kun 2 minuters gang fra Limfjorden støtste lystbådehavn. Hotellet er blevet gennemrenoveret i 2007. Hotellet tilbyder 70 værelser, hyggelig restaurant Schous Brasserie og bar.
Last Minute Charter
Find din billige afbudsrejse blandt 10.000 rejser fra de 20 største danske rejsearrangører. Priserhelt ned til 599,-
Båden Nangijala på langturssejlads
Rejsebreve og billeder fra vores flere årige sørejse med sejlbåden Nangijala rundt i verden.
Odense Congress Centers Hotel
Odense Congress Center tilbyder overnatning i komfortable omgivelser på vores firestjernede hotel. Vi sætter naturligvis sevice i højsædet og finder den bedste løsning til både private og erhvervskunder.
Hotel Christian IV
Placeret midt i den gamle del af København.Tæt på alt såsom restauranter, shoppingmuligheder, seværdigheder og parker.
Hotel Kong Valdemar
Kromanns Bridgerejser
Danmarks største arrangør af bridgerejser - over 250 rejser i 25 år. Hyggelige ture i Danmark og i udlandet. Rekvirer brochurer og programmer.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019