www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Tjek også vores afsnit med billige afbudsrejser

Top 50

Websites:

Travelape.dk
Personlig hjemmeside, der fortæller lidt om Anders Pedersen for nogen kendt fra Robinson Ekspeditionen 2003. Siden handler om ekspeditionen med afsnitsbeskrivelser og dagbogs beskrivelser, om målsætningen og tiden op til selve ekspeditionen. Den indeholder billeder fra ekspeditionen og små skriftlige indlæg fra de andre på ekspeditionen. Derudover vil siden fortælle om tidligere rejser igennem primært billeder, men også tekst. Rejser til ca 45 lande og 6 kontinenter, samt små 80.000km på stop. Formålet med disse rejser, som er sammen med fotograf Carsten Villadsen, er igennem tekst og billede at udvide egen og andres horisont. På hjemmesiden vil der også være mulighed for at finde kontaktmuligheder, hvis der ønskes evt taler eller foredrag om emner som Robinson, Irak, en globetrottertilværelse eller Jesus.
Crystal Divers
En oplevelse for livet, verden under overfladen på nogle af verdens smukkeste rev.
Bonbon-Land
110.000 m2 Familiepark i Holme-Olstrup. Alle aktiviteter er til fri afbenyttelse når entreen er betalt. Rutschebanen "Vild-Svinet" har, som den eneste bane i verdenen, et frit fald på 95 grader!
Destination east Greenland
Østgrønlands officielle turistportal. Et omfattende site med rejse- og baggrundsinforationer, mange billedegallerier og kort.
JASØ Rejser
JASØ Rejser tilbyder rejser fra Tyskland. Her er kvaliteten i top og prisen i bund. Vores rejsekonsulenter er eksperter i at finde en billig rejse efter dine helt egne behov. Ring ind allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på en rejse til Tyskland
Café Globen
Inspirerende samlingssted for mennesker med udlængsel. Hver torsdag kl. 20 bliver der holdt rejseforedrag på Danmarks eneste Rejsecafe - Café Globen i København.
TV2 - vejret i dag
Lokaludsigt, femdøgnsprognose, satellitbilleder, vejret fra TV, vejr at vide, månedens vejr, alternativt vejr, rejsevejr, skivejr, sejlervejr.
C&C Travel
C&C travel tilbyder skræddersyede rejser til deres kunder. Her får du rejser til eksotiske steder, som du sammen med din rejsearrangør får lavet til en unik rejse for dig. Der er mange spændende destinationer at vælge mellem. Du finder rejser til Fillippinerne som fra start var C&C travels helt store rejsemål, men har siden udvidet med rejser til mange Syd- og Mellemamerikanske destinationer, som der ikke er mange danskere der har besøgt. Derfor skal din næste rejse være med C&C travel.
Hotel Du Nord
Det Ny Hotel Viking
Nyd Italien
Guide over ferie i Italien. Information om mad, vin, klima, hoteller og camping samt bondegårsferie.
Go-Denmark
Go Denmark består af en gruppe af uafhængige udlejningsbureauer som tilbyder online booking og som er placeret direkte i ferieområderne. Søger du et luksus feriehus eller blot et traditionelt sommerhus, så finder du her dit lokale bureau.
Camping Charlottenlund Fort
Camping Charlottenlund Fort er beliggende kun 6 km fra Københavns centrum midt i Charlottenlund Strandpark, direkte til det dejlige Øresund, med een af Københavns største og mest populære badestrande. Campingpladsen er indrettet i det gamle, nedlagte Charlottenlund Fort. Fortet blev anlagt i årene 1886-87 og indgik som en del af Københavns Søbefæstning indtil 1932. Området er nu fredet, og voldene omkring fortet danner den ydre grænse for Campingpladsen. Vi har plads til telte, campingvogne og autocampere. Campingpladsen er indrettet med moderne bade og køkkenfaciliteter, spisestue og vaskeri.
Limfjords Camping og Vandland
En camingplads med skøn beliggenhed 22 km vest for Skive i nærheden af Lihme. Pladsen ligger direkte ned til en herlig badestrand med blå flag i Limfjorden (Kås Bredning) og er om sommeren et herligt paradis for hele familien. Kun 5 km til Gyldendal lystbådehavn med bådslip og liggepladser.
Ærøfærgerne
Fartplan: Søby - Faaborg, Ærøskøbing - Svendborg, Marstal - Rudkøbing. Priser, telefonisk reservering, havneoversigt.
Provacances
Provacances er specialiseret i udlejning af huse med pool fra 4 til 26 personer i området Provence, Rivieraen samt Toscana.
USA Rejser
USA Rejser er et dansk rejsebureau i København, som har stor ekspertise og viden omkring USA. Deres medarbejdere er rejsespecialister, som har været i USA utallige gange - og derfor ved de hvilke byer og aktiviteter, som er værd at se på forskellige årstider.
Rosenholm Camping
Rosenholm Camping er en to stjernet campingplads. Pladsen er et familie-foretagende, og vi prøver at sætte vores gæster i centrum så alle, der besøger pladsen, kan se tilbage på en god oplevelse. Vi håber, at du vil give os ret, når du og din familie har besøgt os. Rosenholm Camping ligger midt på halvøen Halsnæs i Nordsjælland. Vi har vand på alle tre sider, og det er nok grunden til, at der er så mange soltimer og et flot lys, som har inspireret mange kunstnere gennem tiderne. Mod syd og vest ligger Isefjord og Roskilde Fjord (1,5 km), mod nord ligger Kattegat (1.5 km). Den nærmeste by er Hundested.
Sweden Antique - Helsingborg, Sverige
Vi är Sweden Antique AB Sveriges största antikaffär och en av Skandinaviens största med ca: 3000 m2. Hos oss kan Ni hitta allt från linne, porslin, glas, lampor, speglar och möbler från 1700-1950-tal m.m. Vi är medlemmar i Sveriges Konst och Antikhandlareförening. Vi har affären 15 min från Helsingborgs centrum söder ut, 1 timme från Köpenhamn. Vi har stora ytor för parkering av bussar. Gå gärna in på vår hemsida och ta en titt eller kom och besök oss.
Reersø Camping
Rolig og hyggelig 3 stjernet familieplads midt i en gammel landsby. Der er god plads og mange levende hegn, der gør pladsen grøn og indbydende. Pladsen ligger på (halv)øen Reersø, der er en naturmæssig perle med 9 km kyststrækning, spændende over så vidt forskellige typer som: vådområde, klinter, stenstrand og sandstrand.
Stand By
Daglig nyhedsopdatering fra rejsebranchen, jobdatabase og meget andet.
Nadana Tours
Singlerejser for aktive singler. Nyd Livet - tag på ferie sammen med andre singler. Vi kan tilbyde Kreta, Korfu og Madeira.
Camping Skanderborg
Skanderborg Sø Camping - en af Danmarks smukkeste campingpladser. Store, velholdte pladser med god læ, nyere luksushytter med toilet. Egen børnevenlig badestrand. Ingen fastliggere. Meget centralt beliggende med 20 km til Århus og Horsens, 30 km til havet og 60 km til Legeoland. Rigtig gode mulighed for cykling og vandring. 8 golfbaner i omegnen. Velkommen til Skanderborg Sø Camping.
DR Vejret
Dagens vejr, få overblik over vejrsituationen.
Sønderborg Camping
Sønderborg Camping er en rolig og venlig familieplads, som ligger midt i Sønderborg, 200 meter fra Sønderborg Sydstrand. Her er gode muligheder for at bade, surfe og sejle. På pladsen er der moderne faciliteter med plads til 1000 personer. Der er topmoderne toiletfaciliteter med familiebad, handicaptoilet/bad og børnebaderum. Der er opholdstue med fjernsyn. Stort køkken, vaske- og tørrerum og selvfølgelig legeplads for børnene, med en stor hoppepude, så der er masser af muligheder for et skønt ophold.
Munkebo Kro
Orø Hytte og Campingplads
På Sjællands grønne hjerte - ligger en mindre campingplads, der er placeret i et smukt naturområde 50 m fra stranden i den nordvestlige del af Orø. Pladsen har 9 dejlige 4 personers velindrettede helårshytter, der indeholder komplet inventar, det eneste du selv skal have med er sengetøj og linned. Soveposer kan lejes. Pladsen er en grøn plads, der henvender sig til folk, der sætter pris på naturen og selvaktiverende gøremål, uanset om det er sol-dasning, fiskeri eller anden vandaktivitet, grillristning, sortbrændt brød over bål, eller rygning af selvfangede fisk på pladsens absolut velfungerende røgovn.
Østerby Camping
Hytter: kom og bo i vores dejlige træhytter. I hytterne finders: 6 sovepladser, kogeplader, køleskab, kaffemaskine, service, dyner og puder. På legepladsen findes masser af sjove aktiviteter for børnene. Her er der bl.a mulighed for at hoppe i hoppeborg , klatre i legetårn og grave i den store sandkasse. På grillpladsen har man mulighed for at tilberede et lækkert grill måltid, på de opstillede kuglegrille, eller man kan sidde og nyde sig en kølig drik i parasollernes skygge, hvis sommervarmen bliver for meget i dagens løb. Der er også rig mulighed for at tage en tur til havet, for at samle rav eller sole sig. Der er også mulighed for at gå en tur til havnen for at se på de utallige sejlbåde og fiskkutterer.
Indelukkets Camping Gudenåen
Campingpladsen er naturskønt beliggende direkte til Gudenåen og i gå afstand til Silkeborg Centrum. På selve pladsen findes kiosk, legeplads med borg og hoppepude, mulighed for bordtennis, basket og andre boldspil. Udlejning af moderne campinghytter med bad/toilet og kanoer. Indenfor 5 min. gang finder du desuden bådehavn, Hjejlens anløbsplads, Aqua ferskvandsakvarium, Asger Jorn Museet og minigolfbane.
Båden Nangijala på langturssejlads
Rejsebreve og billeder fra vores flere årige sørejse med sejlbåden Nangijala rundt i verden.
We Backpack
We backpack er en uafhængig rejseportal. Vi bestræber os på, at leverer de artikler og tricks, som vi selv manglede på ét sted. Derudover indeholder siden et frit forum, hvor rejsende kan uddele erfaringer og spørge andre rejsende til råds.
UCPA
UCPA Danmark er en non-profit organisation, der tilbyder pakkeløsningerne indenfor grupperede sportsrejser, blandt andet skisport, bjergsport og vandsport, til unge i alderen 17-38 år. UCPA har mere end 80 sportscentre placeret rundt i verden.
Hannibal
Rejsemål: Afrika, Asien, Australien, New Zealand, Caribien, Mellemamerika, Nordamerika, Sydamerika. Rundrejser individuel eller med dansk rejseleder. Rejselinks, Rejseforedrag.
Hotel Royal Århus
Hotel Royal er et klassisk De Luxe hotel, beliggende i hjertet af Århus, omgivet af Domkirken, Store Torv og Latinerkvateret. Hotellet der er bygget i 1838, bliver løbende renoveret og moderniseret med nænsom hånd. Hotellet fremstår i dag som et godt eksempel på den smukke danske arkitektur fra sidste århundrede, fyldt med atmosfære og historie.
Bov Kro, mellem Kruså og Padborg
Bov kro er den næstældste kgl. priv. kro, i Danmark (1566). Kom og stift nærmere bekendtskab med vores velrennomerede køkken som udelukkende benytter friske råvarer. I restauranten, har vi som mål at fremstille så meget som muligt helt fra bunden. Vi får frisk fisk leveret dagligt og vores kød er dansk/nordtysk, din garanti for mørt os kraftfuldt kød. Vi tilbyder weekendophold med ½ pension, kursus/konferencefaciliteter, stort menukort og gamle hyggelige omgivelser. Absolut et besøg værd.
Balule River Camp - Sydafrika
Luksus safarirejser til danskejet lodge i Great Kruger National Park i Sydafrika. Kruger National Park i Sydafrika er et enormt vildtreservat med enestående muligheder for at komme tæt på de afrikanske dyr i deres naturlige omgivelser.
Voss Now - Voss i Norge
Over 18.000 fotos fra Voss og omegn i Norge. Nye fotos hver dag, mange forskellige motiver, såsom dagligliv, gadeliv, fjeld, landskab, flora og fauna.
Hestraviken
Lyxhotell, konferensaktiviteter och weekendresor. Skidåkning och golf på Isaberg.
Last Minute Charter
Find din billige afbudsrejse blandt 10.000 rejser fra de 20 største danske rejsearrangører. Priserhelt ned til 599,-
Hotel Saxkjøbing
Eurocamp - Den børnevenlige familieferie
Eurocamp arrangere kør-selv ferie til over 180 af Europas bedste campingpladser, fx i Italien, Frankrig, Spanien, Kroatien, Østrig, Schweiz, Holland, Luxembourg og Tyskland. Bo i vores egne luksuriøse mobilhoes og telte, og nyd friheden ved selv at kunne vælge ankomst og afrejsedag.
Elins Strandferie - luxus sommerhuse
Bo i en af Elins mange luxus sommerhuse i Lyngså nær Sæby i Nordjylland.
Kromanns Bridgerejser
Danmarks største arrangør af bridgerejser - over 250 rejser i 25 år. Hyggelige ture i Danmark og i udlandet. Rekvirer brochurer og programmer.
Lægårdens Camping og Karise Camping
Lægårdens Camping ligger på Østsjælland ved Fakse på grænsen til Stevns. Der er 3 km til den nærmeste strand. Vi er en standlejrplads med gæstepladser. Kapaciteten er 175 pladser. Butik/minimarked, toiletbygning, legeplads, fodboldbane, hoppepude, svævebane på 25 meter, petanquebane, hesteudlejning, mønttelefon. Mulighed for leje af urtehave nær ved campingpladsen.
Enø Camping
Enø Camping har beliggenhed direkte ved den skønne "Enø Strand", der har Blåt flag, og samtidig er Enø Camping placeret midt i den lille hyggelige fiskerby Karrebæksminde med den herlige og dejlige atmosfære. Byen byder bl.a. på restaurationer, caféer, minigolf og røgeri. Endvidere kan de nyde den afslappende stemning omkring kanalen og bådehavnen. Et hyggeligt, dejligt sted, hvor De kan finde alt, hvad de behøver for at få en dejlig ferie.
Fjellerup Strands Camping
Familie campingpladsen med den gode beliggenhed. Fjellerup Strands Camping kan tilbyde Østjyllands bedste børnebadestrand. Stor velholdt trestjernet familieplads på ca. 300 enheder, pladsen er ajourført med alle moderne faciliteter. Pladsen ligger i et naturskønt område med kun 50 meter til børnevenlig sandstrand. Vi kan tilbyde 2 legepladser, en for de små (0 - 6 år) som er indhegnet og ligger bekvemt foran servicebygningen, den store nybyggede legeplads med 90 m2 hoppepude ligger bag servicebygningen, hvor også de meget populære moon-car er placeret.
Hellerup Parkhotel
Best Western Hotel Nyborg Strand
Hotel Nyborg Strand er "hele Danmarks mødested" og dets placering ved skov og strand, nær Nyborgs historiske bymidte, gør det ideelt for kortere eller længere ferier.
Sandager Næs Camping
Glæd jer til en dejlig ferie i skøn natur og fredelige omgivelser! Sandager Næs Camping er beliggende direkte ved vandet i afslappende omgivelser med et rigt fugleliv. Badeland: Vi har et stort, flot badeland med rutsjebaner og børnebassin, der er gratis for alle campister. Pladserne har gode læforhold og er inddelt fra 4-10 pladser i hver vænge. Det er med til at give den rette asmosfære og god naboskab. Mange pladser har desuden udsigt over vandet. Vi har udskiftet 2/3-del af vores el anlæg, så alle stik er direkte ved pladserne og har 10 amp., med eget hfi relæ og måler. Så forbruget kan aflæses på vores computer. Alle øvrige pladser har 6 amp. og automatsikring. Er du ikke telttypen, har du i stedet mulighed for at leje en af vores hytter, udlejnings-campingvogne eller et luksus sommerhus. Vi har 7 velindrettede hytter på enten 15m2 eller 18m2 med overdækket terrasse. Alle hytter har vand, elvarme, køleskab, køkkenkrog og 2 hemser med dyner og puder. Perfekt til familier op til 6 personer. Hytterne ligger centralt placeret på campingpladsen, tæt på alle faciliteter.
Præstekilde Hotel

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019