www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Tjek også vores afsnit med billige afbudsrejser

Top 50

Websites:

Travelape.dk
Personlig hjemmeside, der fortæller lidt om Anders Pedersen for nogen kendt fra Robinson Ekspeditionen 2003. Siden handler om ekspeditionen med afsnitsbeskrivelser og dagbogs beskrivelser, om målsætningen og tiden op til selve ekspeditionen. Den indeholder billeder fra ekspeditionen og små skriftlige indlæg fra de andre på ekspeditionen. Derudover vil siden fortælle om tidligere rejser igennem primært billeder, men også tekst. Rejser til ca 45 lande og 6 kontinenter, samt små 80.000km på stop. Formålet med disse rejser, som er sammen med fotograf Carsten Villadsen, er igennem tekst og billede at udvide egen og andres horisont. På hjemmesiden vil der også være mulighed for at finde kontaktmuligheder, hvis der ønskes evt taler eller foredrag om emner som Robinson, Irak, en globetrottertilværelse eller Jesus.
Solfaktor
Nordens største charterdatabase - helt enkelt. Sammenlign prisen på din drømmerejse iblandt et stort antal rejser og bestil med efterfølgende personlig opfølgning. Et helt unikt sammenligningsgrundlag på kun få klik.
Bonbon-Land
110.000 m2 Familiepark i Holme-Olstrup. Alle aktiviteter er til fri afbenyttelse når entreen er betalt. Rutschebanen "Vild-Svinet" har, som den eneste bane i verdenen, et frit fald på 95 grader!
Grace Tours ApS
Rejsemål: Indien, Nepal, Vietnam, Laos, Malaysia, Thailand. Grupperejser, flypriser, aktuelle tilbud.
Rosenholm Camping
Rosenholm Camping er en to stjernet campingplads. Pladsen er et familie-foretagende, og vi prøver at sætte vores gæster i centrum så alle, der besøger pladsen, kan se tilbage på en god oplevelse. Vi håber, at du vil give os ret, når du og din familie har besøgt os. Rosenholm Camping ligger midt på halvøen Halsnæs i Nordsjælland. Vi har vand på alle tre sider, og det er nok grunden til, at der er så mange soltimer og et flot lys, som har inspireret mange kunstnere gennem tiderne. Mod syd og vest ligger Isefjord og Roskilde Fjord (1,5 km), mod nord ligger Kattegat (1.5 km). Den nærmeste by er Hundested.
Reersø Camping
Rolig og hyggelig 3 stjernet familieplads midt i en gammel landsby. Der er god plads og mange levende hegn, der gør pladsen grøn og indbydende. Pladsen ligger på (halv)øen Reersø, der er en naturmæssig perle med 9 km kyststrækning, spændende over så vidt forskellige typer som: vådområde, klinter, stenstrand og sandstrand.
Limfjords Camping og Vandland
En camingplads med skøn beliggenhed 22 km vest for Skive i nærheden af Lihme. Pladsen ligger direkte ned til en herlig badestrand med blå flag i Limfjorden (Kås Bredning) og er om sommeren et herligt paradis for hele familien. Kun 5 km til Gyldendal lystbådehavn med bådslip og liggepladser.
Odense Congress Centers Hotel
Odense Congress Center tilbyder overnatning i komfortable omgivelser på vores firestjernede hotel. Vi sætter naturligvis sevice i højsædet og finder den bedste løsning til både private og erhvervskunder.
Jensen Safaris
Jensen Safaris, baseret i Sydafrika's hovedstad Pretoria, har siden 1980 assisteret skandinaviske gæster med rejser overalt i det sydlige Afrika, herunder jagt- og ferierejser, med speciale i golfrejser. Desuden tilbydes rejsearrangementer i Uganda med bl.a. gorilla tracking og sejlture på Nilen og Lake Victoria, og hver måned i højsæsonen arrangeres desuden en Safari Cruise på Lake Kariba med tilhørende besøg ved Victoria Falls. All korrespondance kan foregå på dansk.
DR Vejret
Dagens vejr, få overblik over vejrsituationen.
Stand By
Daglig nyhedsopdatering fra rejsebranchen, jobdatabase og meget andet.
Nadana Tours
Singlerejser for aktive singler. Nyd Livet - tag på ferie sammen med andre singler. Vi kan tilbyde Kreta, Korfu og Madeira.
Camping Charlottenlund Fort
Camping Charlottenlund Fort er beliggende kun 6 km fra Københavns centrum midt i Charlottenlund Strandpark, direkte til det dejlige Øresund, med een af Københavns største og mest populære badestrande. Campingpladsen er indrettet i det gamle, nedlagte Charlottenlund Fort. Fortet blev anlagt i årene 1886-87 og indgik som en del af Københavns Søbefæstning indtil 1932. Området er nu fredet, og voldene omkring fortet danner den ydre grænse for Campingpladsen. Vi har plads til telte, campingvogne og autocampere. Campingpladsen er indrettet med moderne bade og køkkenfaciliteter, spisestue og vaskeri.
Kretaforum.dk
Information om den græske ferieø Kreta. Med forum, rejsenyheder, fakta, landkort, tips, beskrivelser af områder og byer, filmklip, madopskrifter og meget andet.
Bj Rivieraholidays
BJ Riviera udlejer luksuriose mobil homes paa Les Prairies de la Mer i Sydfrankrig. En ferie landsby med en helt exceptionel placering, direkte adgang til en smuk sandstrand lige midt i Saint – tropez bugten og middelhavets smukke blå vand. Les Prairies de la mer ligger placeret lige i hjertet cote d’azur med maximum halvanden times kørsel til Nice og Cannes og fem minutters gang til Port Grimaud.
Det Ny Hotel Viking
Mallorca Info
Mallorca Info omhandler kultur, historie, natur og oplevelser for hele familien og for den nysgerrige rejsende. Her findes tips, artikler fora m.m.
Bork Havn, dejligt sommerhus tæt ved vandet
90m2 stenhus udlejes til 6 personer. Beliggende i roligt børnevenligt område tæt ved vandet. Huset har stor stue med pæne møbler, SAT-TV, stereo og brændeovn. 3 soveværelser, heraf 2 med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Dejligt badeværelse og køkken med alle moderne faciliteter Dejligt delvist overdækket terasse med grill og havemøbler og lukket have med gynger og sandkasse.
Hytter.dk
Leje og udlejning af hytter, sommerhuse og stugor i Danmark, Norge og Sverige. Gratis service.
Alebo Pensionat
Danskejet hotel i naturskønne omgivelser ved søen Unnens bred på grænsen mellem Halland og Småland i Sverige blot 2 timer fra København.
NetFerie Feriehusudlejning
Udlejning af feriehuse i Nordjylland - online & billigt. NetFerie er din mulighed for at få en billigere ferie i Danmark og samtidig få et højt personligt serviceniveau. Vi er klar med hjælp og gode råd til ferien.
Eurocamp - Den børnevenlige familieferie
Eurocamp arrangere kør-selv ferie til over 180 af Europas bedste campingpladser, fx i Italien, Frankrig, Spanien, Kroatien, Østrig, Schweiz, Holland, Luxembourg og Tyskland. Bo i vores egne luksuriøse mobilhoes og telte, og nyd friheden ved selv at kunne vælge ankomst og afrejsedag.
Bov Kro, mellem Kruså og Padborg
Bov kro er den næstældste kgl. priv. kro, i Danmark (1566). Kom og stift nærmere bekendtskab med vores velrennomerede køkken som udelukkende benytter friske råvarer. I restauranten, har vi som mål at fremstille så meget som muligt helt fra bunden. Vi får frisk fisk leveret dagligt og vores kød er dansk/nordtysk, din garanti for mørt os kraftfuldt kød. Vi tilbyder weekendophold med ½ pension, kursus/konferencefaciliteter, stort menukort og gamle hyggelige omgivelser. Absolut et besøg værd.
Café Globen
Inspirerende samlingssted for mennesker med udlængsel. Hver torsdag kl. 20 bliver der holdt rejseforedrag på Danmarks eneste Rejsecafe - Café Globen i København.
Fielder Adventure Holidays
Aktiv ferie med aktiviteter som bl.a klatring, bjergvandring, caving, som er kravlen i huler, og mountainbiking. Aktiviteterne er baseret på nybegyndere, og programmet er ikke hårdere end at man sagtens kan gå en tur på pubben om aftenen efter dagens strabadser. Vores rejser er målrettet mindre grupper (max. 16 personer) af voksne mennesker, som har lyst til at prøve noget nyt, og samtidig lære nye mennesker at kende over aftenens 3 retters middag og en flaske vin.
Crystal Divers
En oplevelse for livet, verden under overfladen på nogle af verdens smukkeste rev.
Adventuredk
Adventuredk arrangerer grupperejser fore unge mellem 18-26 år. Grupperejserne er en kombination af adventure, frivilligt arbejde, rundrejse og studie. Rundrejsen er skræddersyet til den enkelte destination, så du oplever det bedste af landet. Vi rejser til eksotiske og spændende lande som Cambodja, Honduras samt en kombitur til Nepal & Tibet.
We Backpack
We backpack er en uafhængig rejseportal. Vi bestræber os på, at leverer de artikler og tricks, som vi selv manglede på ét sted. Derudover indeholder siden et frit forum, hvor rejsende kan uddele erfaringer og spørge andre rejsende til råds.
Last Minute Charter
Find din billige afbudsrejse blandt 10.000 rejser fra de 20 største danske rejsearrangører. Priserhelt ned til 599,-
Bornholms Lufthavn
Indfaldsporten til Østersøens Perle, drevet af Statens Luftfartsvæsen.
Smyril Line
Fartplan: Hanstholm - Færøerne - Island. Den Nordatlantiske linie, besøg Færøerne, Shetland (via Færøerne) eller Island. Rutekort, priser, tilbud, rabatter, Networking at Sea og Konferencepakker.
Ærøfærgerne
Fartplan: Søby - Faaborg, Ærøskøbing - Svendborg, Marstal - Rudkøbing. Priser, telefonisk reservering, havneoversigt.
Kuoni
Kuoni i Danmark er en del af The Kuoni Travel Group, som også i Skandinavien ejer Novair og Apollo Rejser. Book rejse: hotel, fly, pakkerejser, rundrejse, grupperejser. Rejsemål: Nordamerika, Paris, Milano, Nice, Rom, Lissabon, London, Mexico, Ceylon, Thailand og Vietnam.
Lægårdens Camping og Karise Camping
Lægårdens Camping ligger på Østsjælland ved Fakse på grænsen til Stevns. Der er 3 km til den nærmeste strand. Vi er en standlejrplads med gæstepladser. Kapaciteten er 175 pladser. Butik/minimarked, toiletbygning, legeplads, fodboldbane, hoppepude, svævebane på 25 meter, petanquebane, hesteudlejning, mønttelefon. Mulighed for leje af urtehave nær ved campingpladsen.
Rømø Familie Camping
Vi kan tilbyde campingferie på en rolig familieplads, hvor afslapning og nattero er en selvfølge. Rømø Familie Camping er en mindre campingplads med plads til 300 familier, hvor ejerparret sætter pris på selv at servicere gæsterne. Vi har to dejlige legepladser, en helt nyrenoveret for de mindre børn med hoppepude, legetårn, sandkasse med byggeklodser, gynger, rutchebane m.m. Legeareal for de større børn er under udbygning, og rummer p.t. stor hoppepude og beachvolley. Derudover forefindes seperat boldbane. Der bliver ved vores lille hyggelige bålsted arrangeret snobrød sammen med børnene, ganske gratis.
Sindal Kro og Hotel
Miniferie på Toppen af Danmark - Sindal Kro og Hotel i byen med de 100 springvand. Tæt på Skagen , midt i den nordjyske natur. Sindal Kro og Hotel har siden 1871 været drevet, som beværtning. Kroen har igennem generationer dannet rammen om livets fester, i adskillige familier. Vi ved alle at festarrangementer er en tillidssag, en tillid man ikke opbygger ved kun at se et menukort. Når De har set de menuforslag vi tilbyder Dem, skal De være meget velkommen til at bese vore festlokaler og få en snak om, hvorledes vi sammen kan gøre netop Deres fest til et mindeværdigt arrangement.
Indelukkets Camping Gudenåen
Campingpladsen er naturskønt beliggende direkte til Gudenåen og i gå afstand til Silkeborg Centrum. På selve pladsen findes kiosk, legeplads med borg og hoppepude, mulighed for bordtennis, basket og andre boldspil. Udlejning af moderne campinghytter med bad/toilet og kanoer. Indenfor 5 min. gang finder du desuden bådehavn, Hjejlens anløbsplads, Aqua ferskvandsakvarium, Asger Jorn Museet og minigolfbane.
LEGOLAND i Billund
Miniland, Trafikskolen, kålorm, LEGO Safari, minibåde, mekanisk legetøj, Monorail, Imagination Zone, musikfontæne, springvand, Adventure Land, Jungle Racers, Piratland, Fyrtårnet, Piratbåde.
Stugknuten - stugor uthyres
Hyr en semesterbostad! Här hittar Ni 755 stugor, torp, hus och lägenheter att hyra direkt av ägarna - utan dyra mellanhänder. Gott om intressanta bostäder på populära skidorter som t.ex. Sälen, Idre och Åre. Sökmöjligheterna är många - klicka på något län på kartan, sök på ort eller använd någon av de övriga sökfunktionerna för att finna Er drömbostad!
Florida-usa - Familien Danmark's guide til Florida
Ideen bag dette site kommer fra mine ferieture til Florida. Jeg vil gerne udbrede kendskabet til dette paradis på jord. Florida har længe været overset af de danske rejseselskaber, med enkelte undtagelser. Desuden er det kun i vinter sæsonen at man kan være heldig at finde en enkelt tur dertil. Som nævnt har mine ture dertil inspireret mig kraftigt, og Florida er mit absolutte favorit feriested. Når man først een gang har været der, vender man helt sikkert tilbage dertil.
Skiparadis
Skilinks i massevis: Norge, Sverige, Italien og Frankrig.
Copenhagen Admiral Hotel
Hotel Du Nord
Radisson SAS Koldingfjord Hotel
Savoy Hotel
Outsite Magazine - frisk luft på nettet
Web-magasin om friluftsliv, eventyr og natur. Danmarks største friluftsforum, skarpe artikler, anmeldelser & test, brugtbørs, interviews, konkurrencer, aktivitetskalender, friluftskatalog og gode råd og tips. Mødested for alle med interesse i friluftsliv.
Skaga Hotel
Skaga Hotel er et 4-stjernet hotel og konferencecenter, kun 300 m fra Vesterhavet med dejlig badestrand, skov, Nordsømuseet, Bowling-center og mange andre attraktioner.
Otterup Hotel
Trafikken
Aktuel information om veje og trafik fra hele landet - gode råd, rutevejledninger, trafikinformationer, kødannelser, vejafstande, vejarbejder, etc.
Voss Now - Voss i Norge
Over 18.000 fotos fra Voss og omegn i Norge. Nye fotos hver dag, mange forskellige motiver, såsom dagligliv, gadeliv, fjeld, landskab, flora og fauna.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019