www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Tjek også vores afsnit med billige afbudsrejser

Top 50

Websites:

Bonbon-Land
110.000 m2 Familiepark i Holme-Olstrup. Alle aktiviteter er til fri afbenyttelse når entreen er betalt. Rutschebanen "Vild-Svinet" har, som den eneste bane i verdenen, et frit fald på 95 grader!
Voss Now - Voss i Norge
Over 18.000 fotos fra Voss og omegn i Norge. Nye fotos hver dag, mange forskellige motiver, såsom dagligliv, gadeliv, fjeld, landskab, flora og fauna.
Afbudsrejser24
Afbudsrejser24 er danmarks største samlested for afbudsrejser. Vi har den største og mest opdaterede afbudsrejseliste i Danmark. Vi samler afbudsrejse information fra både store og små rejseselskaber i Danmark. Vores service er helt gratis at benytte.
Anchersen Turistbusser
Velkommen til et busfirma, der har et speciale: fleksibilitet. Der er nemlig ikke nogen form for persontransport vi ikke kan klare. Vi tilbyder både indlands- og udlands buskørsel, og gennem årene har vi yderligere specialiseret os at yde service på et meget højt niveau.
EasyJet
EasyJet beflyver 153 ruter mellem 44 europæiske nøglelufthavne over hele Storbritannien, Frankrig, Spanien, Schweiz, Holland, Danmark, Italien, Tjekkiet, Grækenland, Tyskland, Portugal, Ungarn og Slovenien.
British Airways
Lave priser til byer i hele verden. Europa, USA, Australien, Afrika.
Brussels Airlines
Book dit lavpris fly hos Brussels Airlines - bedst med kvalitet, pris og fleksibilitet. Brussels Airlines flyver fra og til København hver dag!
Destination east Greenland
Østgrønlands officielle turistportal. Et omfattende site med rejse- og baggrundsinforationer, mange billedegallerier og kort.
VisitBritain
VisitBritain - Dit turistguide til Storbritannien. Uanset om du vil have konkrete tip eller inspiration er det brittiske turistbureau. VisitBritain det du behøver for at planlægge din rejse til Storbritannien.
Stand By
Daglig nyhedsopdatering fra rejsebranchen, jobdatabase og meget andet.
Ærøfærgerne
Fartplan: Søby - Faaborg, Ærøskøbing - Svendborg, Marstal - Rudkøbing. Priser, telefonisk reservering, havneoversigt.
Christianshavns Bådudlejning og Café
De nye både ligger klar til en rotur. Det er flotte aluminiumsjoller malet i de rigtige farver - grøn og rød. Der kan være indtil 4 personer i vores både. Til børnene og de voksne, der måtte ønske det, har vi redningsveste i forskellige størrelser.
Limfjords Camping og Vandland
En camingplads med skøn beliggenhed 22 km vest for Skive i nærheden af Lihme. Pladsen ligger direkte ned til en herlig badestrand med blå flag i Limfjorden (Kås Bredning) og er om sommeren et herligt paradis for hele familien. Kun 5 km til Gyldendal lystbådehavn med bådslip og liggepladser.
Spain property - Ejendomme i Spanien
Her finder du den perfekte ejendom i Spanien. Køb af ejendom i Spanien er en sikker investering i områderne omkring Malaga på Costa del Sol eller i Granada med det smukke kystområde Costa Tropical, og det naturskønne indland med Sierra Nevada som smuk baggrund.
Krydstogt Eksperten
Krydstogt Eksperten er det sikre valg når du skal på krydstogt. Vi er 100% fokuserede på krydstogter. Bureauet er familiejet og uafhængigt. Vi er agenter for 14 forskellige krydstogtrederier. Vi er klar til at sende dig afsted på din drømmeferie. Medlem af Rejsegaratifonden (nr. 1207).
Reersø Camping
Rolig og hyggelig 3 stjernet familieplads midt i en gammel landsby. Der er god plads og mange levende hegn, der gør pladsen grøn og indbydende. Pladsen ligger på (halv)øen Reersø, der er en naturmæssig perle med 9 km kyststrækning, spændende over så vidt forskellige typer som: vådområde, klinter, stenstrand og sandstrand.
Grace Tours ApS
Rejsemål: Indien, Nepal, Vietnam, Laos, Malaysia, Thailand. Grupperejser, flypriser, aktuelle tilbud.
Københavns Lufthavne
Flytider KASTRUP - udenrigsankomster, udenrigsafgange, indenrigsankomster, indenrigsafgange. Flyselskaber, toldregler, biludlejning, taxi, tog, bus, parkering, shopping.
Bådmægleren - Svendborg
Pæne og velholdte sejlbåde og motorbåde udlejes fra det idylliske sydfynske øhav - Skarø, Drejø, Hjortø, Birkholm, Ærø, Avernakø og Lyø.
Kuoni
Kuoni i Danmark er en del af The Kuoni Travel Group, som også i Skandinavien ejer Novair og Apollo Rejser. Book rejse: hotel, fly, pakkerejser, rundrejse, grupperejser. Rejsemål: Nordamerika, Paris, Milano, Nice, Rom, Lissabon, London, Mexico, Ceylon, Thailand og Vietnam.
Reinholdt Bridge
Bridgerejser af høj kvalitet til spændende destinationer. Altid gratis bridgeundervisning på rejserne, ligesom turneringerne er, som de skal være. Kom alene eller med makker - også plads til ikke bridgespillere.
Camping Charlottenlund Fort
Camping Charlottenlund Fort er beliggende kun 6 km fra Københavns centrum midt i Charlottenlund Strandpark, direkte til det dejlige Øresund, med een af Københavns største og mest populære badestrande. Campingpladsen er indrettet i det gamle, nedlagte Charlottenlund Fort. Fortet blev anlagt i årene 1886-87 og indgik som en del af Københavns Søbefæstning indtil 1932. Området er nu fredet, og voldene omkring fortet danner den ydre grænse for Campingpladsen. Vi har plads til telte, campingvogne og autocampere. Campingpladsen er indrettet med moderne bade og køkkenfaciliteter, spisestue og vaskeri.
Bondegårdsferie på landet, Sydsjælland
Tæt på skov og strand, beliggende på den skønnne Ø Bogø midt imellem Møn og Falster, ca. 20 km til Møns Klint.
Crystal Divers
En oplevelse for livet, verden under overfladen på nogle af verdens smukkeste rev.
Hundested Kro og Hotel
Hundested Kro og Hotel er centralt beliggende i byen, hvor Jylland og Sjælland mødes - den idylliske købstad Hundested. Fra havnen - i umiddelbare nærhed af kroen - er der daglige afgange hver halve time til Rørvig, hvorfra man hurtig kan komme til færgeforbindelsen Sj. Odde-Ebeltoft. Vi ligger kun få minutters gang fra stationen, der har togforbindelse til København ca. en gang i timen. Fra hotellet er der kun ca. 100 meter til nogle af Nordsjællands bedste badestrande.
Bondegårdsferie blandt heste
Du bor helt alene på vores lystgård ude på landet mellem Legoland og Vesterhavet. Vi bor i nærheden og har heste - pony og islændere - på gården. Er du vant til at ride har vi en ridebane du gerne må bruge eller du kan ride ud på en lille skovtur. Vi har også kanoer du kan bruge til f.eks. en dagstur på Skjern Å der ligger 7 km borte. 30 km. til Legoland, løveparken i Givskud og Baboon City i Herning.
Fjeld & Fritid
Friluftsudstyr til alle. Er du bjergbestiger eller til en tur i skoven. Vi har udstyret, som hjælper dig godt på vej. Få et godt tilbud i vores Outlet, eller find det nyeste i vores hovedbutik. Velkommen i Fjeld & Fritid.
Feline
Hos Feline kan du søge og booke sommerhus eller ferielejlighed i Danmark blandt 11675 feriehuse fra en række lokale feriehusudlejningsbureauer og feriecentre, som alle har et særdeles godt lokalkendskab. Du ser kun feriehuse og ferielejligheder, der er ledige i den søgte periode og som kan bookes online.
Bouysset, Caylus, Frankrig
Huset er et ca. 200 år gl. kampestenshus på bjergskråning med flot udsigt og har 60m² køkken/stue, 4 kogeplader (gas), elovn, køl/frys, microovn, kaffemaskine samt stort åbent ildsted, pejs, TV, DVD og radio/CD. Der er 2 badeværelser samt et separat toilet. Der er 4 soveværelser og 8-12 sovepladser. Vaskemaskine forefindes. Boligareal ca.190m². Haven er på 6500m² og i en gl. ruin er der en swimmingpool og en flot udsigt.
Hotel Legoland
TV2 - vejret i dag
Lokaludsigt, femdøgnsprognose, satellitbilleder, vejret fra TV, vejr at vide, månedens vejr, alternativt vejr, rejsevejr, skivejr, sejlervejr.
KONTIKI KRABI
KONTIKI Krabi er et 5 stjernet PADI dykkercenter i Ao Nang, Krabi. Daglige udflugter med 3 både til Phi Phi, King Cruiser, Shark Point, Anemone Reef, the Local Islands og Hin Daeng/Hin Muang. Vi kører det fulde PADI program fra begynder til instruktører, DSAT Tech diving samt 15 forskellige specialities. Instruktørene i KONTIKI er flersproget Instruktører og guider. Max. 4 dykkere pr. guide. NITROX er GRATIS. Dykkerpakke, 6 dyk – 5% ,10 dyk – 10%.
Danish Schooner Charter
Udlejning af sejlskibe til firmaer/private. Ferier for enkeltpersoner. Du følger ikke den slagne vej og det gør vi heller ikke. Derfor vil vi gerne tale med dig om dine ønsker og ideer til en spændende sejlads og begivenhed, sådan at vi sammen kan skabe det arrangement, der passer netop til dig og din gruppe.
Det Ny Hotel Viking
Danskbilferie - skirejser
Hos Danskbilferie er de eksperter i at arrangere skirejser som er velegnede til hele familien. De har specialiseret sig i skirejser til populære skiferie destinationer i landene: Norge, Sverige og Østrig. Hos Danskbilferie har de testet de forskellige destinationer, dette medvirker til at de er i stand til at yde den bedst mulige rådvigning til deres kunder.
Apollo Rejser - Afbudsrejser
Last Minute fra København og Billund - Rejserne opdateres jævnligt. De aktuelle priser fremgår ved bestilling.
LEGOLAND i Billund
Miniland, Trafikskolen, kålorm, LEGO Safari, minibåde, mekanisk legetøj, Monorail, Imagination Zone, musikfontæne, springvand, Adventure Land, Jungle Racers, Piratland, Fyrtårnet, Piratbåde.
Norsk Rejsebureau
Norsk Rejsebureau blev oprettet i 1909, og er Danmarks ældste privatejede rejsebureau. Vi har holdt til på Strøget i København over 90 år, og vi har hele tiden koncentreret os om det, vi er bedst til: kvalitetsrejser til Norge til fornuftige priser. Det er nu 3. og 4. generation, der står ved roret, og stor erfaring og mange værdifulde kontakter er knyttet gennem de mange år - og gode forbindelser giver gode priser.
Bridgerejser
Bridgerejser til forskellige spændende rejsemål, krydstogt Rusland, Bornholm, Bulgarien, mv. Vi oplever om dagen og spiller bridge om aftenen.
KLM
KLM’s største styrker ligger i deres fleksibilitet, når det drejer sig om at vælge afgangslufthavn, og deres særdeles konkurrencedygtige prisniveau på flybilletter.
Artha bådudlejning
ARTHA forestår bådudlejning af sejlbåde i Danmark og vore sejlbåde er alle godkendte til udlejning. Vi råder over 2 dejlige både med meget tilbehør.
Familien Flemmer i Australien
En rejseglad familie drager "Down Under". Det er anden gang vi besøger Australien - første gang rejste vi på østkysten, denne gang bliver det Western Australia. Vi har selv fundet en masse inspiration og gode tips på nettet og håber, at vi kan give lidt tilbage til "cyberspace" via vores blog.
Copenhagen Boat Rent
Udlejning af motorbåde til sejllads i Københavns havn. Lejes ud på time- og heldags-basis. Vi er de første der nu kan tilbyde udlejning af både i Københavns Havn. Ingen sejlerfaring nødvendig, evt.oplæring vil finde sted. Alle både og motorer er helt nye, og synkefri. Alle både er udstyret ifølge søfartsstyrelsen regler om udlejning.
TorroxPark - Costa del Sol, Spanien
Ferielejlighed for op til fire personer med solrig terasse, hvorfra der er udsigt over havet.
Aalborg Lufthavn
Flytider - oversigt over ankomster og afgange. Ruteinformation: SAS, Maersk Cimber, Scan, Con, Sun-Air, DAT. Charter info, pakering, biludlejning, bus, taxi, Cargo Center.
Ferie på landet - nær Billund
Oplev dagligdagen på Jerrigaard, som er en moderne gård med 120 malkekøer + mange kalve. Vore gæster er meget velkomne i staldene. Få en ridetur og kæl med vore 2 ponyer. Prøv at fange en fisk i åen. Gården ligger bare 100 m fra å og skov. Vi tilbyder dejlige/veludstyrede lejligheder og gode udendørs faciliteter. Du/I vil helt sikkert få en god oplevelse/ferie.
Vagabond Tours
Vagabond Tours tilbyder aktive fællesture: Fra lette vandringer til hundeslæde, kano og kajak. Individelle ture, familieture eller fællesture.
Seaside Inn
Marielyst - Falster Eksklusive ferielejligheder med en unik beliggenhed i naturskønt område direkte til Østersøen. Seaside Inn er et nyopført kompleks med et smukt arkitektonisk særpræg og bestående af 8 ferielejligheder, de fleste med havudsigt. Alle lejligheder er desuden indrettet med fuldt udstyret køkken, badeværelse, stor stue med satellit-TV, musikanlæg og udgang til privat terrasse samt stort rekreativt område.
highways-iceland.com - Kør-selv ferie på Island og Færøerne
Portal med inspiration til kør-selv turister, der ønsker at opleve Island eller Færøerne med egen bil eller motorcykel. Tips til køreture, turforslag samt praktisk information til bilister og motorcyklister. Desuden kan man finde anmeldelser af rejsebøger om Island og Færøerne.
Spies - Restpladser
Rejsetilbuddene opdateres hele tiden.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2018