www.rejsechart.dk

- søgemaskine til de bedste Rejse- og Ferie Websites

Nye Websites | Top 10 Websites | Top 50 Websites

Tjek også vores afsnit med billige afbudsrejser

Top 10

Websites:

Travelape.dk
Personlig hjemmeside, der fortæller lidt om Anders Pedersen for nogen kendt fra Robinson Ekspeditionen 2003. Siden handler om ekspeditionen med afsnitsbeskrivelser og dagbogs beskrivelser, om målsætningen og tiden op til selve ekspeditionen. Den indeholder billeder fra ekspeditionen og små skriftlige indlæg fra de andre på ekspeditionen. Derudover vil siden fortælle om tidligere rejser igennem primært billeder, men også tekst. Rejser til ca 45 lande og 6 kontinenter, samt små 80.000km på stop. Formålet med disse rejser, som er sammen med fotograf Carsten Villadsen, er igennem tekst og billede at udvide egen og andres horisont. På hjemmesiden vil der også være mulighed for at finde kontaktmuligheder, hvis der ønskes evt taler eller foredrag om emner som Robinson, Irak, en globetrottertilværelse eller Jesus.
Bonbon-Land
110.000 m2 Familiepark i Holme-Olstrup. Alle aktiviteter er til fri afbenyttelse når entreen er betalt. Rutschebanen "Vild-Svinet" har, som den eneste bane i verdenen, et frit fald på 95 grader!
Destination east Greenland
Østgrønlands officielle turistportal. Et omfattende site med rejse- og baggrundsinforationer, mange billedegallerier og kort.
Café Globen
Inspirerende samlingssted for mennesker med udlængsel. Hver torsdag kl. 20 bliver der holdt rejseforedrag på Danmarks eneste Rejsecafe - Café Globen i København.
Crystal Divers
En oplevelse for livet, verden under overfladen på nogle af verdens smukkeste rev.
DR Vejret
Dagens vejr, få overblik over vejrsituationen.
Bakken
Ingen tur på Bakken uden en tur i Rutschebanen eller i Dizzy Ducks eller i Spøgelsestoget. Bakken byder på kørende forlystelser for alle, og der er 35 at vælge imellem - lige fra karruseller til rutschebaner og TårnGys, så uanset om du er til store eller små sus i maven, så er der noget for dig.
Krakær Camping
Krakær Camping er en naturperle. Beliggende i noget af Danmarks smukkeste natur i Nationalparken Mols Bjerge. Den fantastiske og mangfoldige natur giver gode muligheder for oplevelser og aktiviteter for hele familien. Og vi sætter familien i centrum her på Krakær Camping. Her er en rigtig god stemning. Børnene elsker at være her. De nyder vores gode legeområde, plasker rundt i poolen og finder hurtigt nye kammerater på deres egen alder.
JASØ Rejser
JASØ Rejser tilbyder rejser fra Tyskland. Her er kvaliteten i top og prisen i bund. Vores rejsekonsulenter er eksperter i at finde en billig rejse efter dine helt egne behov. Ring ind allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på en rejse til Tyskland
Provacances
Provacances er specialiseret i udlejning af huse med pool fra 4 til 26 personer i området Provence, Rivieraen samt Toscana.

3000 hoteller og resorts overalt i Thailand: book dit thailand hotel nu!

Hvad er Rejsechart.dk? | Nyhedsbrev | Kontakt

© www.RejseChart.dk 2003-2019